donderdag 3 april 2014

Over Healthy People gesproken...






Meestal ontvang ik een mailtje dat er een perspakket naar me onderweg is. Vaak schrijf ik wel iets over de spullen die ik ontvang. Deze keer liep het allemaal een beetje anders. Alweer twee weken geleden, zei mijn vriend dat hij online een boek had besteld over het trainen voor grote sportevenementen. Hij gaat in juni de Alpe d"Huez beklimmen dus dat is best een logische aankoop. Maar heel eerlijk, geen hele spannende aankoop. Ik sloeg het wel op maar besteedde er verder geen aandacht meer aan. Tja, zo gaan die dingen. 
Op een gegeven moment vond ik een briefje in de brievenbus dat er een pakje was bezorgd bij de buren. Ik nam aan dat dat boek was. De buurvrouw bleek niet thuis en omdat ik het een beetje vergat omdat ik stiekem niet zo benieuwd was, duurde het een paar dagen voordat ik uiteindelijk de doos ophaalde bij mijn buurtjes. 
Goh, dat was wel een hele zware doos. Zou die vent van mij soms een hele trilogie hebben besteld? Of een sportbijbel ofzo? Oh, en wacht even... stond niet mijn naam op de doos? Om een lang verhaal kort te maken, er bleek een lading producten van Healthy People te zijn bezorgd om te testen voor mijn blog. Gelukkig bleek de inhoud niet vergaan daar in het halletje van de buurvrouw. Ik parkeerde de pakken sap in de koelkast en het gedroogde snackfruit op het aanrecht. Alles stond startklaar om een oordeel over deze producten te vellen. 
Ik koop regelmatig de verse sappen van Healthy People. Ik ben vooral fan van de variant met mango en de variant met framboos. Gezien mijn goede ervaringen was ik heel nieuwsgierig hoe de sapjes met kokoswater me zouden bevallen. Een poosje geleden mocht ik al eens enkele pakken kokoswater proberen van Vita Coco. Daar was ik toen erg over te spreken. Kokoswater is namelijk een ideale, natuurlijke dorstlesser. Van Healthy People ontving ik een klein pakje kokoswater 100% naturel, een groot pak kokoswater mango en een groot pak kokoswater ananas. Superrelaxt!
Ik kan jullie vertellen dat deze dranken erg in de smaak vielen. Ik ben een enorme liefhebber van mango's dus begrijpelijkerwijs is mijn favoriet kokoswater mango. Dat is echt enorm lekker spul. Je proeft overduidelijk de mango terug. Gemixt met kokoswater is dit een soort van tropische verrassing. De variant kokoswater ananas roept ook direct het beeld op van exotische stranden waar je verse sapjes kunt drinken uit kokosnoten met rietjes en parapluutjes erin. Prima teken! De enige reden waarom dit mijn favoriet niet is, is dat ik licht allergisch ben voor verse ananas. Ik vind ananas overigens wel heerlijk dus zo nu en dan, neem ik die gezwollen, gevoelloze tong voor lief. Maar uhhh... mango heeft daarom de voorkeur. 
Het pure kokoswater van Healthy People vind ik net iets zachter van smaak dan die van Vita Coco. Ik vind kokoswater vooral erg smakelijk als het ijskoud uit de koelkast komt, op een warme dag. In die omstandigheden is het echt een drankje waar ik enorm trek in kan hebben. De afgelopen dagen was het heerlijk weer en toen ik op een gegeven moment vanuit de tuin naar de keuken liep, wist ik dat dit het ideale moment was om het kokoswater 100% naturel aan een test te onderwerpen. En ja hoor, lekker man! Wat mij betreft een aanrader. Een fris maar ook zoetig drankje. Overigens is puur kokoswater ook een fijn ingrediĆ«nt om aan smoothies toe te voegen. 
Verder ontving ik ook nog twee zakjes met snackfruit, pardon supersnackfruit, om te reviewen. Ik kreeg de Golden Berry Mix en een zakje met Cranberry &  Blueberry. Dit gedroogde fruit kun je zo uit het handje eten als tussendoortje of door de yoghurt of muesli mikken. Ik vind deze gedroogde vruchtjes het fijnst weghappen als ik ze direct in mijn snaveltje kan stoppen. Te lekker bijna om te mengen met yoghurt of iets anders, haha! Ook Sam was te spreken over dit supersnackfruit. Meneertje is vooral een liefhebber van de cranberries en blueberries. Waarschijnlijk omdat de goldenberries net iets meer kauwwerk vereisen. Anyways, zoonlief beukt zo handenvol van dit spul weg en is een tikkeltje teleurgesteld bij het zien van ordinaire rozijntjes. Kleine connaisseurDe zakjes zijn trouwens hersluitbaar. Halleluja! 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Healthy People.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

25 opmerkingen:

  1. Ik vind de drankjes van Healthy People heerlijk, ik drink ze regelmatig. Toch een goed alternatief als je het wat drukker hebt en ze minder makkelijk zelf kan maken. Die snackjes ken ik nog niet, ik zal er eens op letten in de winkel!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat heb ik net zo. Ik heb ook niet iedere dag zin om zelf een sapje of smoothie te maken. Dit is ook prima spul.

      Verwijderen
  2. I looooooove kokoswater!!
    Ziet er allemaal goed uit en klinkt erg verrukkelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ken ze niet, maar ik hou helemaal niet van kokos, dus ik denk niet dat het iets voor mij is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dan zou ik het overslaan. De kokos is duidelijk aanwezig.

      Verwijderen
  4. De snacks ken ik ook niet, toch eens in de gaten houden aangezien ik de drankjes weleens koop.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb ze ook nog niet in de supermarkt gespot. Dat gedroogde fruit is echt lekker.

      Verwijderen
  5. Ik ken het merk niet, maar het klinkt allemaal erg goed. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. lekker gedroogd fruit...
    en verder, ik houd echt van de healty people sapjes...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er goed uit, heb het eerlijk gezegd nog nooit gegeten/gedronken.
    Leuke blog heb je, ik volg je ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Yum, de sapjes klinken erg lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Best herkenbaar dat een pakket wat langer bij de buren staat omdat je denkt dat het voor iemand anders is haha! Ik ben nog helemaal niet bekend met de producten maar lees wel veel over kokoswater misschien toch maar eens proberen x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh gelukkig. Ik schaam me soms dood omdat ik vaak pakjes vergeet op te halen. Die buren zullen wel denken: wat een ondankbaar kreng ;-)

      Verwijderen
  10. Ik hou van healthy people; die met kokos is echt favoriet! En wat stoer van je man! Gaan jullie mee om hem aan te moedigen? :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik weet het nog niet. Hij haat daar met collega's naartoe met een gesponsorde auto dus moet nog even bekijken wat de mogelijkheden zijn. Het zou wel leuk zijn in ieder geval.

      Verwijderen
  11. Dat is nog eens een verassing! Wat lekker lijkt mij dat, een beetje zoals Vita Coca lijkt het me?! XX

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het heeft zeker wat weg van Vita Coco. Wel iets zachter van smaak vind ik persoonlijk.

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...