woensdag 9 april 2014

Too much informationAlweer een poosje geleden ontving ik van Joyce de TMI-tag, oftewel de Too much information-tag. Oorspronkelijk is het de bedoeling dat je maar liefst vijftig vragen beantwoordt in een filmpje maar omdat die kop van mij niet houdt op bewegend beeld, heb ik de antwoorden lekker uitgeschreven. Evengoed was het belachelijk veel werk. Altijd al willen weten wat mijn sterrenbeeld is of wie ik voor het laatst gezoend heb? Lees dan vooral verder. Be prepared voor een shitload aan weetjes over ondergetekende. Let's take it away!

Wat draag je?
Op dit moment draag ik een zwarte legging van de Zeeman, een wit met zwart gestreept tuniekje van H&M en zwarte Vans. Lekker comfy dus! En ondergoed natuurlijk ;-)

Ben je weleens verliefd geweest?
Ja dûhhh, meerdere keren zelfs. Ben wel alweer heel lang in love met Maarten. Ik houd gruwelijk veel van hem. Logisch, anders had ik ook geen kind van hem gekregen. 

Heb je weleens een vervelende break-up gehad?
Yep, dat is heel goed voor het opdoen van een beetje levenservaring. 

Hoelang ben je?
Krap 1.60 meter. Ik zeg altijd maar zo: 'Ik denk groot, stelletje motherfuckers!' Napoleon was ook maar een tuinkabouter tenslotte. 

Hoeveel weeg je?
Schoon aan de haak 59 kilo.

Heb je tattoos?
Nope, heel misschien dat ik een klein en symbolisch plaatje wil als ik klaar ben met kinderen krijgen. Dat vind ik wel mooi maar daar ga ik tegen die tijd eens goed over nadenken. Mijn huidje is nu in ieder geval nog ongeschonden. 

Heb je piercings?
Alleen een gaatje in elk oor. Ooit wilde ik er een gaatje bij laten prikken maar toen al mijn klasgenootjes dat deden, was ik snel genezen. Ook vroeger vertikte ik het al om met de meute mee te lopen. 

OTP? 
Ik en mijn vriend! Serieus, hij houdt het al zolang met me uit, dat moet wel een match made in heaven zijn. In ons geval gaat het echt op dat tegenpolen elkaar aanvullen. Lekker zoetsappig dit maar we passen echt heel goed bij elkaar. Neemt niet weg dat we soms wurgneigingen hebben overigens. 

Wat is je favoriete fictieve tv-koppel?
Ik ben niet zo heel romantisch aangelegd dus misschien dat ik daar niet zo'n oog voor heb. Uhhh... misschien Michael Scofield en Sara Tancredi uit Prison Break? Al moet ik eerlijk bekennen dat ik dat vooral een leuk setje vond aangezien ik dan kon genieten van die blote bast van Wentworth Miller. (Waarom is die vent trouwens homo?)

Wat is je favoriete serie?
Dat verandert nogal eens aangezien ik mijn interesse verlies voor een serie als ik alle afleveringen heb gezien. Op dit moment ben ik helemaal verslaafd aan Breaking Bad. Daarvoor was ik geobsedeerd door Dexter en Prison Break. Zolang het maar niet te soft is in ieder geval of te voorspelbaar. 

Wat is je favoriete band?
Mijn muzieksmaak is te breed om een favoriete band aan te wijzen. Als ik voor wat klassiekers mag gaan die echt cult zijn, ga ik voor The Rolling Stones, Queen, The Eagles en The Beatles. Wat betreft hedendaagse bandjes, wisselt het teveel om er een zinnig antwoord op te geven.

Wat mis je?
Een paar miljoen op de bank zou wel prettig zijn. Heb Gaston alleen nog niet met een gouden koffertje bij ons in de wijk gespot dus vrees dat het voorlopig niet zo ver is. 

Wat is je favoriete liedje?
Ook voor deze vraag geldt dat mijn muzieksmaak echt te breed is om een favoriet aan te wijzen. De afgelopen weken wordt hier wel regelmatig Wake me up van Aviici gedraaid omdat Sam daar helemaal los op gaat en het een nummer is dat niet snel verveelt. Verder vind ik Hallelujah van Lisa Loïs, Desperado van The Eagles, Baby can I hold you van Tracy Chapman, No woman no cry van Bob Marley, Nobody's wife van Anouk en nog veel meer, wel toffe liedjes. Maar nogmaals, het wisselt teveel om eenduidig te antwoorden. 

Hoe oud ben je?
Ik ben alweer 27 jaar. In september word ik 28! Gelukkig is mijn vriend zes jaar ouder dus naast hem ben ik altijd een jonge blom. 

Wat is je sterrenbeeld?
Maagd! Echt geweldig om te kunnen zeggen dat je altijd maagd zult blijven, haha! Eat your heart out, Britney Spears!

Kwaliteit of eigenschap die ik zoek in een partner?
Ik houd van mannen die enerzijds echt mannelijk zijn maar anderzijds een beetje zorgzaam. Het gaat om de balans. Geen trut met vingers maar ook geen enorme macho waarmee niet te leven en te praten valt.

Wat is je favoriete quote?
Go with the flow. Domweg omdat ik ervan houd me te laten verrassen door het leven. Teveel plannen en teveel verwachtingen hebben, bederft vaak het heden. Ik probeer te leven in het hier en nu en te genieten van de grote en kleine dingen. Je hoeft niet altijd meer en groter te hebben om gelukkig te zijn. Ik ben heel tevreden met mijn bestaan. 

Wie is je favoriete acteur?
Heb je even? Morgen Freeman (meesterlijk acteur), Daniël Craig (dat lijf *kwijl*), Matt Damon (lekker hapje), Sean Connery (die stem), Jack Nicholson (sarcastische klootzak), Arnold Schwarzenegger (zo slecht dat het grappig is) en Michael Douglas (vroeger een lekkertje maar nu goed in z'n vak). Dus!

Wat is je favoriete kleur?
Blauw en alle kleurschakeringen turquooise. Als ik ooit een meisje krijg, moet ze maar niet teveel roze aan. Dat trek ik niet, denk ik. 

Harde muziek of zachte muziek?
Maakt me niet uit, zolang het volume maar hard is. Als ik muziek luister, wil ik er compleet in opgaan dus ik wil geen omgevingsgeluid meer horen. Sorry buurtjes!

Waar ga je naartoe als je verdrietig bent?
Eigenlijk ben ik zelden echt verdrietig. De douche is echter wel een plek waar ik tot rust kom. Als ik me rot of niet lekker voel doet een lange en loeihete douchesessie wonderen bij mij. 

Hoelang douche je?
Uhhh... te lang in ieder geval. Echt belachelijk lang, eerlijk gezegd. Ik zal maar niet vertellen hoeveel kuub water wij per jaar verbruiken. Toch is het iets waar ik het geld graag voor over heb. Bespaar liever op andere zaken. 

Hoelang doe je erover om je klaar te maken in de ochtend?
De vraag is meer: hoe lang doe je er daadwerkelijk over en hoelang zou je erover willen doen? Ik zou namelijk heel graag een half uurtje hebben waarin ik me even rustig kan douchen, op mijn gemak een outfit kan uitzoeken en mijn smoelwerk voorzien van een likje make-up. De realiteit is echter dat ik meestal in allerijl wat kleren van de grond raap, eraan ruik om te checken of ik het nog aan kan, mijn tanden poets en snel wat mascara op mijn wimpers mik. Er hangt 's morgens namelijk een huilende dreumes aan het traphekje zodra ik mijn bed uitstap. Maar het moederschap is absoluut het mooiste wat er is ;-)

Ben je ooit in een fysiek gevecht geraakt?
Uhhh, yep! Ben er niet trots op en het was ook niet mijn schuld. Ik werd na een avondje stappen eens opgewacht door twee dronken wijven omdat ik naar één van hun vriendjes had gekeken. Jammer genoeg zat ik op kickboksen en zij niet. Ik heb twee klappen uitgedeeld met twee bloedneuzen tot gevolg en ben daarna keihard naar huis gefietst. Tja, ik had weinig andere keuze op dat moment. 

Wat is een turn-on?
Een goed gevoel voor humor in combinatie met een sprankelende persoonlijkheid, een dosis zelfspot en een lekker lijf. 

Wat vind je een afknapper?
Van die zogenaamde gangsters die zichzelf veel te serieus nemen en lopen alsof ze een kurkentrekker in hun reet hebben. 

Wat is de reden waarom je een YouTube-kanaal bent gestart?
Dat YouTube-kanaal van mij stelt weinig voor maar ik wilde daar graag de filmpjes die ik weleens maak van Sam back-uppen. Een aantal heb ik openbaar gedeeld dus daar kunnen jullie ook van mee genieten. 

Heb je angsten?
Jazeker! Angst is niet per definitie slecht omdat het je doet beseffen wat het leven waard is. Zo ben ik bang om te sterven en om mijn dierbaren te verliezen. En natuurlijk ben ik als moeder bang wanneer ik op het nieuws gruwelijke dingen hoor over wat er met kinderen kan gebeuren. 

Wat heeft je voor het laatst aan het huilen gemaakt?
Ik ben geen huilebalk en huil zelden. Het is niet zo dat ik dingen niet voel maar ik uit het domweg niet op die manier. De laatste keer dat ik gejankt hebt, was op 5 oktober toen ik hoorde dat mijn opa was overleden. Op dat moment zat ik met mijn schoonfamilie in een hotel om de verjaardag van de oma van mijn vriend te vieren. Opeens belde mijn moeder met dit nieuws. Ik zag het totaal niet aankomen en de feestvreugde voelde zo dubbel. Toen brak ik. Ik heb de ogen uit mijn kop gejankt in de armen van Maarten. 

Wanneer was de laatste keer dat je 'Ik houd van jou' zei?
Vandaag heb ik dat meerdere keren tegen Sam gezegd. Ook heb ik hem verteld dat hij een eigenwijs monstertje is om het een beetje te compenseren. Maar even zonder dollen, wat houd ik verschrikkelijk veel van dat ventje. 

Wat is de betekenis achter de naam van je YouTube-kanaal?
Ik heb even moeten opzoeken hoe mijn kanaal heet, haha. Ik dacht in eerste instantie dat ik mijn blognaam had gebruikt maar ik blijk gewoon voor een variatie op mijn eigen naam te hebben gekozen. Er is dus vrij weinig over de betekenis te melden. 

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?
De erfgenaam van John Grisham. Geen diepgaande literatuur maar wel fijn leesvoer. Maarten kreeg dit boek van mijn ouders voor Kerst maar hij had het nog steeds niet geleden. Ik vond het onlangs in de kast en besloot dat ik dit boek dan wel vast kon doorbladeren. Kan ik straks mooi het plot verklappen als hij halverwege is, haha!

Wat is de laatste serie die je hebt gezien?
Breaking Bad! We zijn nu net aan seizoen vier begonnen en het is alweer bloedstollend spannend. Ik wil zo graag weten hoe het verder gaat. Helaas mag ik van vriendlief niet alleen kijken als hij aan het werk is. En die dvd's liggen de hele dag door naar me te shinen dus dat maakt het extra lastig...

Wie is de laatste persoon tegen wie je hebt gepraat?
Ik typ dit blogje op mijn telefoon en heb zojuist met Maarten een heel boeien gesprek gehad over wie van ons het licht op de overloop uit ging doen. Ik heb de discussie gewonnen en hoefde mijn bed niet uit. 

Wat is de relatie tussen jou en de laatste persoon die je een bericht heeft gestuurd?
Nou, ik was met drie mensen tegelijk aan het whatsappen dus ik weet eigenlijk niet precies wie mij het allerlaatste berichtje stuurde. In ieder geval was ik met een vriendin aan het appen over de tijd dat ze morgen op de thee komt, met de buurvrouw over onze stronteigenwijze peuters die niet willen slapen en met een andere blogster over van alles en nog wat. 

Wat is je favoriete eten?
Ik kan echt niet kiezen. Ik ben net een vuilnisbak en lust bijna alles. Het zou waarschijnlijk gaan tussen zelfgemaakte risotto, tonijnsteak, patat of sushi met allemaal gezellige bijgerechtjes van de Japanner. 

Waar wil je nog graag naartoe?
De maan! ( Ik zei toch dat ik groot dacht..) Als dat niet mocht lukken dan graag een retourtje Hawaii of Australië. Ook lijkt het me heel tof om eens naar het uiterste noorden van Scandinavië te gaan om daar het noorderlicht te aanschouwen. 

De laatste plaats waar je was?
Vorige week logeerde ik met Sam bij mijn ouders in Papendrecht. Sinds ik weer thuis ben, ben ik mijn woonplaats niet meer uit geweest. God, ik heb echt een heel spannend leven...

Heb je een crush?
Nee, mijn laatste crush was Maarten maar inmiddels woon ik met hem samen en hebben we een kind samen. Dat noem ik geen crush meer.

Wanneer was de laatste keer dat je iemand hebt gezoend?
Ik kus Sam de hele dag door plat en vanmiddag kreeg ik een zoen van Maarten toen hij uit zijn werk kwam. Zojuist voor het slapen gaan, kreeg ik er geen. Hmmm, misschien dat dat iets te maken had met het feit dat hij zijn bed uit moest om het licht uit te doen...

Wat was de laatste keer dat je je beledigd voelde?
Ik kan het me niet herinneren. Ik heb een hele brede rug en trek me zelden ergens iets van aan. Mij beledig je niet zo snel. En als je echt rotopmerkingen onder de gordel gaat maken, kun je er direct eentje terug verwachten. 

Wat is je favoriete smaak in snoepjes?
Hoewel ik een echte vreetschuur ben, geef ik niets om snoepjes. Ik zondig meer met chips en koekjes. We hebben dus nooit snoepjes in huis want het vriendje denkt er precies hetzelfde over. ( Soulmates, I told you so!) Geen favoriet snoepgoed hier. 

Welke instrumenten bespeel je?
Geen enkel instrument. Heel erg zonde want ik kom uit een muzikaal gezin en heb alle mogelijkheden gehad om het te leren. Helaas had ik andere interesses en eerlijk is eerlijk, ik loop ook niet over van muzikaal talent. 

Wat is je favoriete sieraad?
Vlak na de geboorte van Sam kreeg ik een armband van Pandora met de naam van mijn zoon eraan. Ik draag dit sieraad bijna elke dag. Ik wil er alleen bedeltjes aan met een speciale betekenis. Inmiddels hangen er ook twee stoppertjes aan die ik van mijn ouders voor Kerst heb gekregen en een engeltje dat symbool staat voor het overlijden van mijn opa. Verder is de witgouden ring die ik van mijn opa kreeg me ook heel dierbaar. 

Wat is de laatste sport die je hebt beoefend?
Hardlopen en skaten. Vroeger beoefende ik wat meer extremere sporten maar sinds ik moeder ben, ben ik veranderd in een slappe papzak zonder conditie. 

Wat is het laatste liedje dat je hebt gezongen?
Vermoedelijk Poesje Mauw of Klap eens in je handjes. Tja, je bent mama of je bent het niet...

Wat is je favoriete openingszin?
Ik doe niet aan openingszinnen. Nergens voor nodig, joh! Gewoon een kwestie van je een beetje sociaal opstellen. Ik lul nog tegen een lantaarnpaal. 

Wat is de laatste keer dat je hebt gechilld?
Ergens in 2011 ofzo. In ieder geval ergens in het tijdperk voordat ik zwanger raakte en een kind kreeg. 

Aan wie geef je deze tag door?
In blogland word je helemaal dood gegooid met deze tag dus ik ga er niet aan beginnen om uit te zoeken wie al dan niet al is genomineerd. Onbegonnen werk! Voel je in ieder geval vrij om deze tag over te nemen en je bezoekers te bedelven onder too much information.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

19 opmerkingen:

 1. Leuk!! En wat heb je dit leuk ingevuld. haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! Je hebt de vragen weer tof beantwoord :) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, wij kijken ook naar Breaking Bad (seizoen 2 nu).

   Verwijderen
  2. Thanks! Zo'n goede serie hè? Wij zijn helemaal verslaafd.

   Verwijderen
 3. dat is idd heeel veeel informatie...
  wel erg leuk om te lezen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Belachelijk veel. Heb er ook echt lang over gedaan om dit allemaal te typen ;-)

   Verwijderen
 4. Haahaha ja echt too much, ik heb het meeste gelezen maar niet alles. Kon me niet concentreren! Solly.... ;-)
  Maar uh turquoise is ook mijn favo kleur! En veel van de acteurs die je noemde ben ik ook 'fan' van *grijns*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja snap ik. Ik had zelf ook al het gevoel dat er geen einde aan kwam.

   Verwijderen
 5. Ik had dit heel even nodig. Begon een beetje depressief te worden vandaag en inderdaad het was echt to mutch information maar je schrijft zo lekker dat ik weer kan lachen. Thanx daarvoor, fijne dag. Nu die eigenwijze kabouters uit hun bed rollen en de speeltuin in. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha helemaal gelezen poeh en wat gaaf dat je op kickboksen hebt gezeten! Bij ons in de sportschool bieden ze het ook aan maar ik ben een te groot mietje daarvoor. Als ik zie hoe bont en blauw mijn broertje soms thuiskomt…

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat zijn inderdaad heel veel weetjes! Wel erg leuk om te lezen! Je schrijft altijd zo lekker nuchter, I like.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg leuke weetjes om te lezen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke tag en leuke antwoorden :) deze ga ik zeker eens overnemen op mijn blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om te lezen, mijn vriend is ook zes jaar ouder dan mij en zijn vrienden zijn nog ouder. In hun gezelschap ben ik altijd het jong veulen, ook op mijn 33ste, hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...