maandag 7 april 2014

MobielBereikbaar en mijn roemruchte telefoonverledenIk ben verslingerd aan mijn iPhone 5S. Yep, als we het gaan hebben over bekentenissen moet ik eerlijk toegeven dat ik vergroeid ben met mijn telefoon. Jammer genoeg wil dat niet zeggen dat ik ook heel erg voorzichtig ben met mijn geliefde iPhoontje. Ik heb een nogal roemrijk verleden wat betreft het mollen van mobieltjes. Er ligt hier een heel kerkhof in de kast met overleden Nokia's, Samsung's en weet ik veel wat nog meer voor telefoons. Iets met een ezel en steen...
Laat ik het erop houden dat ik niet veel lering trek uit het verleden. Alweer een poosje sleurde ik mijn mobiel mee zonder hoesje of andere bescherming. Living on the edge! Mijn cover van Hema ging vorige maand stuk en het was nog niet in me opgekomen om een nieuw exemplaar aan te schaffen. In mijn achterhoofd fluisterde er wel een stemmetje dat het niet handig was en dat ik de goden verzocht met mijn struisvogelgedrag. 
Gelukkig werd mijn iPhone door MobielBereikbaar behoed voor toekomstige schade. Van deze site ontving ik namelijk een fijne cover van het merk ACCY met de Amerikaanse vlag erop. Serieus, zou deze webshop voor telefoonaccessoires medewerkers in dienst hebben met telepathische gaven? Op mijn vriend na, die me al keer op keer had verteld dat ik ik mijn mobiel desnoods in een sok moest doen als ik geen nieuw hoesje ging kopen, wist niemand dat ik mijn cover gesloopt had. En het is toch ook bijna eng dat ik zomaar het hoesje van mijn dromen ontving? Ik houd van Amerika! Sterker nog, ik ben denk ik per ongeluk in Nederland geboren. 
Ik ben dolblij dat deze leukerd mijn telefoon mag beschermen. Ik heb dan wel een goede verzekering afgesloten omdat ik inmiddels door schade en schande ben wijs geworden, ik geef er de voorkeur aan om daar geen gebruik van te maken. Als mijn iPhone nog anderhalf jaar schadevrij blijft, verbreek ik daarmee mijn persoonlijk record. Dat zou toch wat zijn! Dat gaat vast helemaal lukken met de case die ik gekregen heb. Het is tenslotte een hartstikke stevig ding en sluit ook nog eens strak aan. Knap kind, die dat kapot kan krijgen. Vooruit, daag me niet uit maar ik heb absoluut goede hoop voor de toekomst. 
Mocht je dit geleuter van mij nu hebben doorgelezen en denken: heel leuk Jess, maar ik heb een mobieltje van Samsung, HTC of weet ik veel wat voor merk dus wat moet ik met dit verhaal? Wel, niet getreurd! Mobiel Bereikbaar heeft namelijk een GI-GAN-TISCH assortiment. Je kunt dus ook gewoon accessoires bestellen voor bijvoorbeeld je Galaxy S5 of je Blackberry. You name it, they have it!

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

13 opmerkingen:

 1. 3x is scheepsrecht
  ik heb ook heel wat mobieltjes versleten...
  mijn aaii heb ik nu bijna een jaar en dan moet ik toch toegeven dat hij zo slecht nog niet is..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja iPhones zijn fijn. Mijn vorige heb ik geëlektrocuteerd in een kan met water maar deze leeft al bijna een half jaar. Knap hè ;-)

   Verwijderen
 2. Ik heb nooit hoesjes terwijl ik die graag wil PLUS nodig heb haha.
  Wil nu een hoesje met ons meisje erop.. Die moet je ook kunnen maken.
  Doet mobiel bereikbaar dat ook?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij niet maar ik heb er voor mijn moeder een tje laten maken bij Hema met Sam erop.

   Verwijderen
 3. Leuk hoesje! Ik heb ook net een nieuwe iphone 5S, en ook voor de eerste keer in mijn leven de telefoon verzekerd... Ik ben altijd heel voorzichtig, ik heb 1x een telefoon laten vallen, en dat was mijn allereerste onverwoestbare siemens...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel knap dat je die precies stuk hebt gekregen dan. Ik heb echt zoveel telefoons stuk gemaakt. Heel erg eigenlijk. Ik verzeker ze tegenwoordig ook maar. Veiliger.

   Verwijderen
 4. Cool! I love the USA flags. Mooi hoesje (ben ook gek op mijn iPhone) XX

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...