vrijdag 4 april 2014

Very Inspiring Blogger Award

very inspiring blogger award

Er is weer een nieuwe award in de bloggosphere! De zogeheten Very Inspiring Blogger Award. Nou, dat is natuurlijk hartstikke tof. En wat helemaal te gek is, is dat Zoë mij heeft genomineerd. Dankjewel! Uiteraard zijn er wat regeltjes verbonden aan het ontvangen van deze award. Hieronder lees je wat de bedoeling is:

De regels: 

1. Je bedankt de persoon die je heeft genomineerd. 
2. Kopieer de regels en Show off that award!
3. Deel 7 dingen of leuke feitjes over jezelf.
4. Nomineer 15 andere blogs waarvan je vindt dat zij het verdienen en deel deze blogpost met ze.
5. Laat de award duidelijk op je website zien en volg de bloggers die je genomineerd hebt op bloglovin. 

Goed, niet moeilijk hè? Ik ga snel door met de feitjes over mezelf die jullie vast willen weten. NOT! In de afgelopen jaren heb ik al verschrikkelijk veel ongein gedeeld dus ik heb diep moeten graven om nog wat zaken te verzinnen die jullie misschien niet van me weten. Daar gaan we...

De feiten:

- Ik heb een zwak voor mannen met een baard. Liever geen gezichtsbeharing à la Sinterklaas maar gewoon zo'n sexy baardje van een paar dagen. Prrr!

- Ik knip nooit de nagels van mijn vingers.  Hoewel ik geen nagels bijt, vind ik het makkelijker om er gewoon een stukje vanaf te scheuren met mijn tanden. Ik kluif ze dus niet af maar ik punt ze gewoon een beetje bij. Lekker verhaal dit, hè? Dit hebben jullie vast altijd al willen weten van me. 

- Mijn rechterschoudergewricht is veel te los waardoor deze makkelijk uit de kom vliegt. Tijdens het beoefenen van sporten waarbij ik een risico loop, moet ik eigenlijk een brace dragen. Ik vergeet dat echter steeds waardoor ik zo nu en dan zwaar de lul ben. Au!

- Ik ben vroeger in mijn hand gebeten door de hond van de buren. Ik heb er een flink litteken aan de binnenkant van mijn hand aan overgehouden. En ik ben ook een paar jaar niet zo dol meer op honden geweest. 

- Ik hars al sinds mijn elfde of twaalfde mijn bovenlip. Tot op heden heb ik nog steeds niet al die ellendige haartjes kunnen uitroeien daar. Verder ga ik het niet eens hebben over hoe vaak ik mijn wenkbrauwen moet epileren om te voorkomen dat ik in een baviaan verander. 

- Ik roep altijd wel dat ik zo onafhankelijk ben maar stiekem mis ik Maarten enorm als hij een paar dagen weg is. Voor zijn werk moet hij regelmatig een week weg en ik vind dat altijd erg lang duren. Ik heb mijn vent graag bij me in de buurt. Goed teken, toch?

- Er zijn allemaal mooie ontwikkelingen gaande op bloggebied. Ik zal er snel eens een artikeltje aan wijden ;-)

De genomineerden:

Jeetje, het was flink lastig om te bedenken wie ik wilde nomineren voor deze prijs. Sommige bloggers hebben deze award al ontvangen en van een aantal andere mensen weet ik dat ze niet aan tags en dit soort dingen doen. Uiteindelijk ben ik tot de onderstaande 15 personen gekomen. Check it out!

Sisters and the City Baby Eagles - Joy from Joyce Marcella Molenaar - Style Spy - Anouk Liebers - What about her - Food Love and Happiness - Een beetje stoer - Mama Maai - Travel Lifestyle - Readabook - Mimes - Go Yvon - Miz Flurry

(P.s. Ik beloof met mijn hand op mijn hart dat ik binnenkort echt aan de slag ga met de tags die ik al eerder heb ontvangen. Promise!)

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

27 opmerkingen:

 1. Hé wat leuk deze kende ik nog niet! Ik ga hem binnenkort invullen en uitvoeren! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je hem ook gedaan hebt :) Er staan toch nog wel een paar blogs tussen die hem al gehad hebben hoor ;) Maar ook een paar die ik nog niet kende, die ga ik zeker even bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh oeps haha, dacht dat ik het goed had uitgezocht.

   Verwijderen
 3. Ik heb wel weer een paar keer moeten grinniken hoor, rare meid! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankje....

  En wat een super leuke weetjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hahaha ik bijt ook geen nagels, maar scheur ze idd ook af. Vaak zit er dan al wel een haakje aan trouwens ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja als er een haakje aan zit, gaan ze eraan bij mij ;-)

   Verwijderen
 6. Hihi inmiddels ben ik dus 3x genomineerd.. maar ja ben dan ook very inspiring, grinnik! Maar geinig die baard-confession, ik vind mijn man ook stuk sexier met zo'n paar dagen baardje.. en dat weet hij ;-) Helaas denkt hij dat hetzelfde geldt voor een 2 weken baardje en dat is dan weer NOT!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je bent zeker heel inspirerend mop. Haha, Maarten heeft daar ook last van ja. Dat is weer een beetje minder.

   Verwijderen
 7. Haha, leuke, maar ook wat eh... persoonlijke weetjes.

  Dank voor je nominatie, ik voel me toch wel enigszins vereerd. Vooral omdat dit blog nog maar net (soort van) out in the open is.
  Heb er nu twee op zak, ga ze binnenkort plaatsen. Zei bij Insoontje ook al dat ik dat wellicht op mijn Facebook ga doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat kan ik me wel goed voorstellen in de hand gebeten door een hond en daarna niet dol zijn op honden. Jaja sommige kunnen echt gevaarlijk zijn. Wij hebben een Golden Retriever de ergste verharing's hond ever :'( jaja sta nog vaak te janken in de woonkamer, vooral toen ik zwanger was. Hebben nu in Juni 5 jaar een hond maar ben geen honden mens. Was eigenlijk van begin al. Omdat mijn vriend dat wel is en ermee is opgegroeid hebben we haar nooit weg gedaan. Ze is wel lief hoor maar na deze hond, nooit meer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet volgens mij echt een hondenmens zijn, wil je het leuk vinden om een hond in huis te hebben. Ze zijn behoorlijk aanwezig. Tegenwoordig vind ik honden best leuk maar denk ook niet dat ik er ooit eentje als huisdier neem.

   Verwijderen
 9. Whahaha jij rare! Dank je dat je me getagt hebt, schrijf je dat zo? Super lief. Ik denk er nog wel even over na want ik heb laatst een blogje geschreven over weirdo me en weet niet zeker of ik nog raardere, interessante dingen over mezelf kan verzinnen die ik dan ook nog graag zou willen delen. Maar als ik het wel doe dan hoor je dat natuurlijk!!! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snap ik helemaal. Ik heb me ook echt rot moeten verzinnen over wat feitjes over mezelf.

   Verwijderen
 10. Leuke weetjes. Herkenbaar van de nagelrandjes scheuren en ik ben door het krabben van een kat toen ik jong was ook lange tijd niet dol geweest op katten.. ben benieuwd naar de nieuwe ontwikkelingen voor je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal er snel een update over schrijven. Er wordt hard aan gewerkt in ieder geval.

   Verwijderen
 11. Hahaha die feitjes! En dankjewel, super lief! Ga er gauw ook een blogje aan wijden!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. aha dat gemis van je vriend en onafhankelijk zijn herken ik zooo . En leuk, bedankt voor nominating!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk om te lezen! Je nagels afbijten, dat deed mijn zus vroeger ook. Zou ik nooit kunnen. Pijnlijk! Ik was al genomineerd en heb wat weetjes op mijn FB pagina gezet www.facebook.com/blogmarcella :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...