maandag 14 april 2014

Instagram diary #23

Ik ben een fervent gebruiker van Instagram. Iedere week deel ik daar foto's uit ons dagelijks leven en de foto's die ik met deze app maak, deel ik ook altijd in een diary op mijn blog. Vandaag is het alweer tijd voor deel #23. De dagen zijn voorbij gevlogen en nu is het weer maandag. Kijken jullie mee naar mijn week? En mochten jullie nog niet bevriend met mij zijn op Instagram, schroom dan niet om me te volgen ;-)


Vorige week zaterdag voelde ik me enorm beroerd. Ik heb de hele dag zielig liggen zijn op de bank onder een dekentje. Gelukkig was het vriendje vrij om Sam te entertainen.


Op zondag besloot ik mijn te belachelijk, grote schoenenstash eens op te ruimen. Weet je, ik ga hier gewoon lekker niets over zeggen. 


Ik was nog steeds niet fit dus ik wist niet meer in de keuken te produceren dan dit. Salade, gerookte kip een aardappelblokjes van die goede, oude Aviko. Tja, een mens moet toch eten.


Sam slaapt enkel met een hele verzameling pluche om zich heen. Ik ben inmiddels al lang blij dat hij slaapt. Dan maar bedolven onder de knuffels.


Maandagmorgen moesten we al vroeg op omdat we een nieuwe CV kregen. Vriendlief ging werken en Sam en ik hielden ons bezig met toezicht houden. Check die teentjes trouwens. 


Ik wierp me op een receptje van Pinterest. Aardbeien met kwark uit de vriezer. I fucking nailed it!


Halverweg de middag was ik die vreemde mannen in mijn huis spuugzat. Het duurde veel langer dan gepland, het brood was op en ze scheten op onze wc. Pfff!


Toen de monteurs eindelijk waren opgehoepeld gingen mini en ik dan ook gelijk brood halen. We hadden hongerrr!!!


Een belabberde foto van Sam's nieuwe pyjama's van de Hema en een setje voor de zomer van Bristol. 


Ik ruimde mijn telefoon op en kwam een aantal leuke foto's tegen. Deze kiek is vorig jaar gemaakt tijdens een kampeerweekendje. Sam was hier bijna 10 maanden. Zo lief!


Deze foto is tijdens de zomervakantie gemaakt in Frankrijk. Ik sta er een beetje sloom op maar Sam echt geweldig. Precies zoals hij is. Hij was hier trouwens net 11 maanden oud. 


Ahhh, en nog een vakantiekiekje <3


Sam heeft het de hele winter vertikt om zijn muts op te houden. Nu het eenmaal april is, wil hij hem continu op. Gek kind! Zie hem zitten met zijn Bumba en dekentje!


Tijd om kleur te bekennen!


Dinsdag paste ik even op Sven omdat zijn moeder hem niet kon gebruiken bij de echo van beeb nummer twee. Ze zijn heerlijk boevig samen ;-)


Kijk hoe lief ze samen spelen met de garage en autootjes <3


Dinsdagmiddag mocht Sam bij de buren nog even knuffelen met de konijnen. Sinds we voor deze rakkers hebben gezorgd, is zoonlief helemaal dol op ze. Hij heeft het de hele dag over 'nijnies'. 


Sam heeft haat aan selfies, haha!


Zo geinig, opeens kan Sam echt van oor tot oor grijnzen. Hij kan het zelfs op commando!


's Middags kregen we visite van een vriendin met haar vrolijke mini. 


Weinig kookinspiratie had een romig rijstprutje met kip en groente tot gevolg. 


Lekker slapen vent! 


Ik heb geen goed gebit en daarom kreeg ik van mijn mams een elektrische tandenborstel. Ik ben er superblij mee en heb ook het idee dat mijn gebit veel schoner wordt met dit ding dan met een handtandenborstel. 


Onder het motto treat yo self at Sam even een knijpfruitje. Stiekem heb ik hem hier gewoon mee omgekocht omdat we na het boodschappen doen nog even een pakje moesten posten bij de Bruna. Had geen zin om met een krijsend kind over het winkelcentrum te moeten. 


Verse pasta van de Appie met kip en courgette. Ik zit momenteel nogal in een kip-fase...


Sams's ontbijtje van vrijdagmorgen. Een banaan met een een beetje kaneel, een bruine boterham met pindakaas en een bekertje sap van Healthy People. 


Misschien moet ik het toch eens over tafelmanieren hebben, haha! 


We vraten die dag nog even vrolijk verder bij Bakker Bart. Aanvallen!!!


Vrijdag verscheen er een review over dit geweldige perspakket op mijn blog. Wat helemaal tof is, is dat ik maar liefst drie verrassingspakketten mag verloten met producten van Eat Natural, Biónina en Mani. Je kunt nog meedoen tot donderdag. Grijp je kans!


Sam rijdt nog even een rondje door de tuin in zijn Tokkie-outfit. Kijk hem eens shinen ;-)

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

6 opmerkingen:

  1. Oooh die schoenenstash! Dat zijn er veeeeeel, wat heb je ermee gedaan? Ennuh die salade met gerookte kip is toch prima.. Zoiets eten wij regelmatig haha.. Vanavond zelfs.. Shoarma met salade :P Dat grijnzen van Sam is trouwens echt super grappig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou, dit is wat ik nog over heb gehouden :-) Erg hè???

      Verwijderen
  2. ik val in herhaling

    ik {hartje} sam...
    Helemaal verliefd op dat lekkere bekkie van hem

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te zien! Sinds januari gebruik ik ook een elektrische tandenborstel. Ik heb wel het gevoel alsof die mijn tanden beter schoonmaken, maar weet niet of het werkelijk zo is. Binnenkort een bezoekje aan de tandarts brengen en dan zullen we zien ;) x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die aardbeien met kwark uit de vriezer, nom nom nom! Nu heb ik daar trek in!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geweldig die foto's van Sam. Zeker als hij zo op de bank zit met zijn beentjes vooruit. En die grijns is echt geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...