zaterdag 19 april 2014

I did some shopping for mini-me




De lente komt eraan en Sam is weer gegroeid en dat betekent... kinderkleren shoppen. Ik denk dat veel moeders wel herkennen dat dit best een leuke bezigheid is. Ik koop voor zoonlief meestal in fysieke winkels (en plaats dan vaak wel een gezellig fotootje van de buit op Instagram) maar ik ben ook niet vies van online winkelen. Bepaalde merken zijn nu eenmaal lastiger te verkrijgen in de offline wereld. Zeker als je niet in een wereldstad woont zoals yours truly. De afgelopen week deed ik twee bestellingen voor mini. Te weten bij Zara en bij Musjes. Kijken jullie mee naar mijn aankopen?
In Amersfoort zit wel een winkel van Zara waar ik graag binnenstap maar eerlijk is eerlijk, ik kom niet wekelijks in de stad. Bestellen is dus net zo makkelijk. Voor kinderkleertjes check ik altijd graag deze winkel even omdat het zo lekker smal valt. Ideaal voor dat dunne kind van mij. Alleen broekjes van deze winkel zakken niet per direct van zijn kont. (Even voor het beeld, meneer past nog steeds zijn zwembroek in maat 62/68...) Aangezien Sam nogal slecht in zijn broeken zit, bestelde ik er een spijkerbroekje. Eigenlijk wilde ik nog een andere jeans erbij maar helaas was dat exemplaar uitverkocht in zijn maat. Grrr... 

                             

Verder ging mikte ik twee shirtjes van The Beatles in mijn winkelmandje en een shirtje met Little Rock Star erop. Heel toepasselijk voor een ventje dat Sam Fender heet. Inderdaad ja, hij is vernoemd naar een gitaarmerk. Een geweldig excuus om bandshirtjes te shoppen. Tot slot viel ik bij de Zara voor een paar grijze gympjes met pijlen. Zoonlief wil graag schoenen met klittenband omdat hij die zelf aan en uit kan doen. Tja, hij vraagt, wij draaien hè. Stiekem is het ook wel verrot makkelijk dat hij tegenwoordig zelf zijn schoenen kan aantrekken op die manier. Hallelujah!


                               
                                                     
Sam zat te springen om chillpakjes en pyjama's. Ik vind het merk Maxomorra echt geweldig met al die vrolijke printjes. Al eerder had mijn mannetje er twee jumpsuits van en die waren te gek. Jullie begrijpen dat ik dus graag nog één of twee van die pakjes erbij wilde hebben. Ik twijfelde een beetje tussen de zippersuits of deze gewone suits. Uiteindelijk ben ik toch voor bovenstaande variant gegaan omdat deze lekkerder zijn om in te slapen omdat er geen capuchon aan zit. En ze zijn de helft goedkoper, tevens een fijne bijkomstigheid. Ik bestelde twee exemplaren. Eentje met een een stoere viking-print en eentje met kameleons. How cute?
Met de webshop Musjes had ik bij mijn laatste bestelling een nogal slechte ervaring. Ik had betaald maar er werd beweerd van niet en in eerste instantie kon ik fluiten naar mijn bestelling. Gelukkig kon ik aantonen dat er bij Musjes iets fout was gegaan en kreeg ik uiteindelijk mijn geld terug. Ik nam me heilig voor er nooit meer iets te bestellen maar toen ik twee pakjes van Maxomorra in het oog kreeg, ging ik toch voor bijl. Ergens ben ik best vergevingsgezind, denk ik. Nu maar hopen dat deze keer alles goed gaat. Fingers crossed!

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

15 opmerkingen:

  1. Goed geshopt!
    Ik ben momenteel bezig met het opzetten van een baby en peuterkinderkledinglijn Lucky No.7. Leuk om zo te lezen waar je graag shopt en waarom:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nice! Die van The Beatles met appel heb ik ook voor Julius :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt geweldige dingetjes gekocht!
    Zag laatst bij wibra gaaf shirtje bij de jongens afdeling, bijna gekocht voor fay vond dat zij ook zulke stoere dingen aan mag alleen hij vind van niet hahaha...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super stoer die Beatle shirtjes! En wat gaaf Sam Fender.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Awh, wat een schattige kleertjes! Kan hij weer als een stoere man de straat op ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lekker bezig! Super cute allemaal; en die schoentjes <3

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk! Vooral de Zara items. Mijn favo betaalbare merk voor baby boys.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke items! Kan niet wachten tot ik zeker weet wat beide geslachten zijn, en dan eindelijk lekker te kunnen shoppen voor ze!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke stoere kleding heb je gekocht voor Sa

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ah wat een leuke en "stoere" kleding heb je gekocht! x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Aaah die shirtjes van the Beatles. Te cute echt <3

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke kleertjes! Jammer van die ervaring met Musjes, maar er zijn toch ook wel andere winkels die Maxomorra verkopen?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...