donderdag 24 april 2014

10 gore dingen waar ik me schuldig aan maak...



Zoals zovelen heb ik best wat gore gewoontes. Aangezien ik altijd schaamteloos mijn imperfecties en onvolkomenheden het wereldwijde web opslinger, heb ik ook mijn nasty habbits eens op een rijtje gezet. Altijd al willen weten of ik onder de douche plas of trouw de vaat doe? Lees dan snel verder!

- Ik houd ervan om heel veel kauwgom tegelijk in mijn mond te proppen. Alleen vind ik het dan vaak zonde om als ik uitgekauwd ben die hele bonk weg te gooien. Ik plak dus wel eens ergens zo'n homp kauwgom op om hem te bewaren. En ja, daarna stop ik hem gewoon weer in m'n mond. Vies hè?!?

- Ik snuffel aan mijn poezelige voetjes om te checken of ze stinken. Tja, hoe kom je er anders achter of ze meuren? Niet dat ik enorme zweetkakken heb maar ik draag graag All Stars en Vans met blote voeten. Better safe than sorry!

- Ik plas onder de douche. Snap nooit zo goed wat mensen daar vies aan vinden. Het spoelt toch gelijk weer weg met het douchewater? Gaat uiteindelijk dezelfde afvoer in. We soppen de badkamer regelmatig dus kan er niet wakker van liggen. Ik bedoel, we zwemmen zonder morren met wildvreemde mensen in een zwembad waar waarschijnlijk volop in wordt geplast (dat doe ik dan weer niet...) en een plasje onder de douche is opeens heel goor. Kom op!

- Ik pulk regelmatig opgedroogd snot van Sam's gezicht met m'n nagels. Tot op heden nog geen snoetenpoetsers ontdekt die die aangekoekte lagen fatsoenlijk los weken. 

- Ik drink best vaak een slokje drinken rechtstreeks uit een fles of pak. Heb dan geen trek in een heel glas. Oh, en misschien ben ik ook wel een tikkeltje lui in dat opzicht. 

- Er zijn dagen dat ons motto wat betreft de vaat lijkt: zolang je kunt stapelen, hoef je niet af te wassen! 

- Ik zou mijn handen vaker moeten wassen. Uiteraard doe ik dat wel een paar keer per dag. Na grote boodschappen, voor en tijdens het koken en natuurlijk na het verschonen van kakluiers. Maar jeetje, als ik soms hoor hoe vaak andere mensen hun klauwtjes onder de kraan steken dan val ik stijl achterover. Ach, ik kweek domweg een beetje weerstand ;-)

- Ik vertik het om iedere dag te dweilen of te stofzuigen. Jazeker, Sam maakt er een  enorme klerezooi van en we hebben ook twee katten die een magnetische aantrekkingskracht op zand en blaadjes lijken te hebben. Maar echt, ik kan bezig blijven! Binnen een uur is het weer vies. Om de paar dagen stofzuigen vind ik wel voldoende eigenlijk. Wel ruim ik tussendoor 'lokaal' op. Gevallen drinken dweil ik op met een vaatdoekje of theedoek en door Sam gestrooide etensresten veeg ik tussendoor ook op. Liefst met een billendoekje, haha!

- Ik doe weleens aan wildplassen. Vooral op vakantie als er nergens toiletten in de buurt zijn of alleen hele smerige. Inmiddels ben ik extreem geoefend in onopvallend plassen achter struikjes en grote bomen. Ik bedoel, als mannen het mogen, mogen vrouwen het ook hoor. Beter dan blaasontsteking oplopen of kokhalzend een plasje plegen op een wc met poep aan de muren.

- Vriendlief en ik doen weleens samen met een tandenborstel en ook delen we een scheermesje van Gilette. Ik ben niet vies van mensen die ik lief vind. Als ik bij mijn ouders logeer, leen ik ook weleens de tandenborstel van mijn moeder als ik de mijne ben vergeten en ook gebruik ik daar soms de deoroller die door mijn ouders gezamenlijk wordt gebruikt. Vind ik niet heel gek maar ik vermoed dat er genoeg mensen zijn die het smerig vinden. Ik vind het echter een stuk ranziger om mijn tanden niet te poetsen en naar zweet te meuren.

Uiteraard ben ik nu enorm benieuwd geworden naar al jullie smerigheden, stelletje viezeriken! Deel ze met me bij de comments zodat ik me niet het enige zwijn in blogland voel. 

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

24 opmerkingen:

  1. Hmz heb ik wéér wat dingen met je gemeen.
    Ik plas ook onder het douchen (ga ik zo eens lekker doen haha) en ik was ook alleen noodzakelijk mijn handen, alleen toen Fay in ziekenhuis lag deed ik het te pas en onpas. Drink ook wel eens uit ene pak/fles en wildplassen heb ik ook genoeg gedaan haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haa heerlijk. Afgezien van de vaat (we hebben een vaatwasser) en van het aan de voeten ruiken (dat laat ik Rick voor me doen) deel ik alles ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Whahaha wat een heeerlijk artikel! Echt ik heb met een grijns zitten lezen, echt van die dingen die iedereen doet maar als iemand er naar vraagt doet niemand het en is het vies. Geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wahahahaha, vies wuuf ;)
    nee joh, zitten toch best normale dingen tussen die ik ook gewoon doe....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijke blog. En in deel bijna alles. Alleen de kauwgom, voeten snuffelen en vaat niet (ook een vaatwasser). Wat zijn we toch vieze mensen hè :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hahah leuk om te lezen! Dat van het afwas opstapelen doe ik al jaren, waarom moeilijk doen? En elke dag stofzuigen? Pff geen zin haha.
    Heb ook wel eens in het wild geplast maar dat was echt puur omdat er geen andere optie was :P Door alle festivals die ik bezocht heb kan ik redelijk goed nu op een Dixie veilig plassen dus dan lukt dit ook wel ;)

    Liefs,
    Kim / Vintage & Beauty

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hahaha, ranzigerd! :-) Ik maak me ook schuldig aan snot pulken van mijn dochter's gezicht en soms zit ik ook koetertjes uit haar neus te halen, haha. Verder ben ik een voet-pulker, ik vind het heerlijk om eelt te van mijn voeten te halen. Ugh, als ik het zo opschrijf, vind ik het echt enorm ranzig klinken..

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hahaha, super dat je dit schrijft :D Veel puntjes heb ik ook :D

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Getverdemme viespeuk nou jou geef ik geen hand meer hoor! Hahahaha grapje, ehm de helft van jouw lijst.... Doe ik ook ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat leuk dat je zo eerlijk bent. Zie dat ik ook veel dingen doe die jij ook doet :D.
    You're never alone ;)
    Leuke blog ook trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hahahaha ik heb smakelijk gelachen om dit lijstje. En ach, de meeste dingen doe ik zelf ook. Alleen die allereerste vind ik wel echt heel smerig, haha. Oké en snot van gezichten afvegen doe ik ook niet, maar ik haal dan wel weer pipsjes bij de katten uit de ogen, telt dat ook?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh wat stom, had ik van alles getypt, is het opeens weg... Maar ik maak me ook schuldig aan wildplassen, drinken uit pak en niet dagelijks stofzuigen. En handen wassen is ook herkenbaar, weerstand kweken idd, ik geloof nooit dat het goed is om constant je handen te wassen. Kun je straks nergens meer tegen :P

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Geweldig stukje haha! We kunnen elkaar de hand geven. Echter ben ik zo'n lafbek dat ik hier niet openlijk voor uit durf te komen... Daarom ben je ook een heldin in mijn ogen! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik ben iemand die een zwakke blaas heeft. Als ik echt moet en er is geen tankstation of de wc's zijn duur ga ik ook wildplassen haha geef het toe. Ook plassen onder de douche, als ik de straal al hoor moet ik al gewoon haha.

    Handen wassen doe ik te vaak (is ook weer niet goed) wat een droge handen ik ervan krijg. Ik zit vaak met mijn vingers in mijn mond dat is al een reden maar als ik dan naar de winkel ben geweest en weet dat ik geld vastgehouden heb, karretjes, enzo dan bij thuiskomst was ik meteen mijn handen. Ga ik onderweg eten pak ik eerst van die snoetepoetsers om mijn handen even schoon te maken. Ik heb geen smetvrees maar vind het gewoon een vies idee.

    En verder moet ik even nadenken. Ik maak de oven te weinig schoon die is best vies (schaam me te pletter) zat er vandaag nog aan te denken MOET hem nu echt schoonmaken!!

    Ik heb ook een tijdje gehad dat ik te weinig stofzuigde nu doe ik het weer veel te veel.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hahaha vies hoor nee grapje.
    Wild plassen ben ik ook erg goed in geworden want die wc langs de weg zijn echt te ranzig en dat strond op de muur komt erg bekent voor.

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hahahaha! Behalve de kauwgom komt de rest me erg bekend voor ;-)

    En dat plassen onder de douche. Onderzoek heeft uitgewezen dat je veel water bespaard door onder de douche te plassen, in plaats van en te toiletteren en te douchen. Dat was een tijdje terug op tv, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hihi eigenlijk doe ik alles ook wel.. behalve ruiken aan mijn voeten. Vaat stapelen waren we goed in, al ben ik nu erg blij met een vaatwasser. Was echt niet fan van afwassen, laat staan drogen. Enne mannenscheermesjes zijn zoveel fijner!!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Iedere dag stofzuigen? Ik denk dat degenen die dat werkelijk doen, echt in de minderheid. Ik heb zelf geen kinderen, maar een beetje vuil op de vloer kan echt geen kwaad hoor.... Dat is goed voor het afweermechanisme.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hahahaha wat een heerlijke blog dit! Geweldig dat je zo open bent! Sommige van die gewoonten zijn mij ook niet vreemd ;)

    Love,

    Rowan


    Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hahaha echt super! Ik plas ook overal (onder de douche/in het wild), stofzuigen doe ik ook niet iedere dag, en handen wassen ook alleen maar bij het koken en na het plassen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Haha geweldig blog! Sommige dingen maak ik me ook schuldig aan hoor :D

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Sommige dingen zijn echt zo herkenbaar...haha

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hahaha! Wat geweldig! Heel veel dingen herken ik....en dan zeggen sommige mensen dat ze dat nooooit doen....geloof ik niks van!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...