vrijdag 7 maart 2014

Schatje, liggen de kleertjes al klaar?

Alweer een poosje geleden maakte ik een serie blogjes met de titel: Schat, liggen de kleertjes al klaar? Heel veel bezoekers van mijn In a flow around the world vonden die posts heel erg leuk om te zien maar op de één of andere manier heb ik in geen maanden foto's meer gemaakt van de kleren van zoonlief. Tijd om daar eens verandering in te brengen. Vandaag dus een artikeltje waarin ik laat zien welke kleren ik heb klaar gelegd voor Sam. Meestal ben ik degene die mini in kleren hijst 's morgens maar heel soms doet papa het voordat hij gaat werken. Om eclectische kledingcombo's te voorkomen, liggen er altijd wat setjes klaar op de commode. Deze keer heb ik er ook wat kiekjes bij gezet waarop Sam de betreffende outfits daadwerkelijk draagt. Voor het uhhh... totaalbeeld. Kijken jullie mee?


Eigenlijk is dit spijkerbroekje van Zara te kort maar met die hoge gympen eronder kan het net. Binnenkort moeten we echt eens afscheid nemen van deze jeans. Verder droeg Sam deze dag een nieuw truitje van Zeeman, een romper met sterren van de Hema en sokjes van Beebielove. Die sokjes zijn echt te gek trouwens. Een beetje aan de dure kant maar wel de beste pasvorm ever.



Ik houd van deze outfit. Dit staat Sam zo stoer! De laarsjes heeft hij van oma gekregen, het shirt met The Rolling Stones van H&M heeft mijn broertje voor hem gekocht en het geruite blousje viste ik een poosje terug uit de uitverkoop van de Hema. Ook de spijkerbroek, sokken en de romper komen bij Hema vandaan. Serieus, die winkel is epic.



Chilldagen vragen om chillkleren nietwaar. Sam droeg tijdens een relaxt dagje thuis een velours joggingbroekje en shirtje met AC-DC van de Hennes, een romper van Zeeman en zijn geliefde blauwe gympen van Puma. De sokjes met sterren zijn van Zeeman. Zodra ik nieuwe sokken voor hem heb gekocht, gaan deze weg want ze zijn alweer te klein. Pfff, bigfoot!


Ook deze outfit behoort tot mijn persoonlijke favorieten. De trui komt uit de uitverkoop van de Bristol en is uitgezocht door oma. De romper is van C&A en ook dit kledingstuk heeft een logo van de The Rolling Stones. Het was de week van de bandshirts blijkbaar haha! Verder een dun spijkerbroekje uit de uitverkoop van Zara met daaronder een legging met sterren omdat het anders een beetje fris aan de benen was. Tot sloeg droeg meneer wederom grijze sokken van Hema en zijn blauwe gympen van Puma.



Ik en blijf dol op onesies. Dit is een exemplaar van Kruidvat. Sam is er zelf helemaal verliefd op omdat het zo'n lekker zacht pakje is. Hij draagt hem dan ook erg graag. We bleven in de Kruidvat-stijl die dag want ook zijn romper en sokken komen daar vandaan. Jammer genoeg zijn ook deze sokken echt te klein nu. En ja, weer die blauwe gympen ;-)


Twee weken geleden kocht ik dit briljante vest voor Sam bij de H&M. Het is een heus dinovest inclusief ogen, tanden en stekels. Een beetje fout maar dat mag als je anderhalf bent. Verder droeg Sam een simpel broekje van dezelfde keten. Het shirt is van Quicksilver en kocht ik afgelopen zomer in de uitverkoop op vakantie in Frankrijk. Zoonlief past het iets eerder dan gepland dus hij draagt het nu al volop. Tot slot zijn de sokken en de romper van de Hema en de schoenen van Puma. Hoe verrassend haha!



Jááá, het favoriete te korte spijkerbroekje van Zara was weer gewassen! Dit superlieve shirtje is van Smafolk en kocht ik een poosje geleden bij Stylepit. Ik combineerde het met dit blauwe, gebreide vestje van Hema. De romper is van Kruidvat, of liever gezegd Bambino en de te kleine sokken komen bij de Zeeman vandaan. Hij droeg deze dag 's morgens zijn bruine laarzen maar later die dag moest en zou hij zijn blauwe gympen weer aan. Lekker ding!

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

29 opmerkingen:

  1. Wat een stoere outfits allemaal! Vind het inderdaad een hele leuke post!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt superleuke kleding, zo wil ik ook wel een zoon ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, voor meisjes is het idd makkelijker denk ik.

      Verwijderen
  3. Toffe kleertjes! Gelukkig vind je tegenwoordig (bijna) evenveel leuke kleertjes voor jongens als voor meisjes. Toen mijn oudste zoon 15 jaar geleden werd geboren was dit wel anders. Mijn jongste zoontje is nu 3 en ik kan er ook echt van genieten om hem cool aan te kleden. Gelukkig laat hij zich dat voorlopig nog welgevallen...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik maak er ook nog maar even gebruik van dat ik hem lekker kan aantrekken wat ik wil.

      Verwijderen
  4. Oh ik hou van deze posts, ik vind het voor jongetjes soms zo moeilijk. Leuke combis! Tis ook een heerlijk ventje.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ahhh dankjewel. Voor jongens is het ook echt lastiger denk ik. Minder keuze en minder geinige kleurtjes.

      Verwijderen
  5. Kleertjes klaar leggen heb ik nooit vaak gedaan...
    Tycho heeft vanaf hij kon het altijd zelf gepakt....
    Toen mijn zusjes geboren werden, midden in een warme zomer, moest mijn vader mij aankleden....3x raden..... hij deed me een winterjurk aan, wahahahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nu kun je hem nog lekker foute kleren aantrekken. Geniet ervan zolang het kan! Staat hem zooo leuk. Geeft zulke grappige foto's :) Heb met terugwerkende kracht spijt dat ik dit vroeger niet meer heb uitgebuit ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat Drakenvestje is echt geweldig, toen ik ging was hij helaas al uitverkocht...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh dat is balen. Hij is idd heel leuk en niet zo duur.

      Verwijderen
  8. Altijd hele leuke kleertjes! Ik wilde dit ook ooit is doen in een blog maar vergat telkens voordat ik ze de kleertjes aan deed er een foto van te maken whahaha dus dat schoot niet op. Dat truitje met die kerstboompjes is echt tha bom!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk artikel! Ik vind de outfit met het hemdje en shirt van The Rolling Stones heel mooi x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ahhh dankjewel. Dat is echt een favoriet shirtje hier.

      Verwijderen
  10. Wat een leuke setjes weer!! Vooral de laatste outfit vind ik erg leuk. En het outfit met het shirt van de Rolling Stones is super stoer!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuk stoer mannetje zeg! En leuke outfits :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. I love het Rolling Stones shirt. Lars had er ook ooit een. En voor Tess heb ik er een jurkje van gehad. Erg stoer.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Altijd leuk om te zien wat Sam draagt. En altijd stoer gekleed! Als je het goed vind ga ik het ideetje van de outfits overnemen binnenkort :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ahh sommige zetjes zijn echt te schattig! haha

    Liefs
    Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Stoere kleding voor een stoer mannetje!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Je hebt goede smaak chick! Echt heel erg leuk...

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Jaa dit is zo leuk! Hier ook ACDC en Rolling stones ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...