vrijdag 14 maart 2014

La Petite V

Herinneren jullie je nog dat ik vorige week een artikeltje plaatste over het verschil tussen de roze wolk en de realiteit? Met behulp van enkele kiekjes van Sam en wat zorgvuldig opgesnorde plaatjes van Weheartit, schetste ik een beeld van hoe het daadwerkelijk is om kleine kinderen te hebben. Laat ik voorop stellen dat het hebben van een baby of dreumes sowieso geweldig, allesomvattend en euforisch is. Hoeveel vlekken ze ook maken, hoe moe je ook bent en hoeveel was ze ook produceren. Het hebben van kinderen geeft je leven zin en blablabla... 
Het is echter niet zoals in de reclames die we veelvuldig op televisie voorbij zien komen. En het is ook niet zo perfect als al die tijdschriften en boekjes voor jonge mama's je willen doen geloven. Ik heb echter wel één tip om ervoor te zorgen dat je koter er ieder geval net zo uitziet als in de reclame. Het ideaalbeeld bereik je toch niet, mark my words, maar je kunt er ieder geval voor zorgen dat het totaalplaatje er op het oog een beetje bij in de buurt komt. 
Vorige maand raakte ik tijdens de lancering van de app Ruil je kleertjes in gesprek met de allerliefste Vivien. Een prachtige dame met toen een bescheiden zwanger buikje van nakomeling nummer twee. Precies zo'n mama uit de reclame met lange, blonde haren, een leuke kledingstijl en een bump die zo kon prijken op de cover van Ouders van nu. Terwijl ik in zwangere toestand verrassend veel lijk op een zeekoe die een olifantendracht uitdraagt, zag Vivien er even beeldschoon uit als altijd. Shit, sommige dames kunnen dat. 
Ik ben echter achter haar geheim gekomen. Vivien is namelijk naast gewoon een lieve, mooie mama ook oprichtster van het label La Petite V. Dit label ontwerpt items voor zowel moeder als kind van hoogwaardige cashmere en wol. De inspiratie voor La Petite V kwam voort uit hoe magisch en waardevol een nieuw leven is. Heel herkenbaar voor mama's die al één keer of meerdere keren een kind op de wereld hebben gezet. De 'V' van La Petite V staat dan ook voor la vie (het leven) en niet voor Vivien. 
Alle producten zijn lekker warm en zacht. Heerlijk comfy dus voor pasgeboren guppen. Ondanks de materialen zijn de items gemakkelijk te wassen. (Persoonlijk vind ik de wasbaarheid van ALLES wat je voor baby's nodig hebt erg belangrijk!) Verder zijn alle ontwerpen van La Petite V tijdloos. Wanneer je iets koopt of krijgt van dit label kun je het gebruiken voor je gehele toekomstige kinderschare. Je kind zal er niet minder om kotsen of opeens besluiten geen spuitluiers meer te produceren maar ziet er in ieder geval te snoezig uit. Ook de wallen van la mama worden er niet minder op maar met bijvoorbeeld zo'n goddelijk, zachte sjaal om je nek, zit je er in ieder geval comfortabel bij. Fake it until you make it! 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met La Petite V.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

9 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's! Ik heb de site eens bekeken en er staan echt hele mooie dingetjes op!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie foto's! Mag ik je ook mijn compliment geven over je lay out?
  Super vet!
  X vanilles-x.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooie foto's! En haha, is ook niet bewezen dat als je er goed uitziet, je automatisch ook beter in je vel gaat zitten en dus ook een gelukkiger persoon wordt? ^ ^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar had ik niet eens aan gedacht nog maar dat is zeker zo.

   Verwijderen
 4. Prachtig hoor alleen de prijzen. Wie kan dat betalen??

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...