dinsdag 18 maart 2014

And the winner is...Herinneren jullie je nog de winactie van vorige week in samenwerking met Printic? Ik ontving afdrukken van mijn acht favoriete Instagram foto's en ik mocht één van mijn bezoeker ook fêteren op diezelfde leuke prijs. Nou, als dat niet gezellig is. Er hebben heel veel mensen meegedaan, waarvoor dank uiteraard. 
Vandaag maak ik de winnaar bekend die een setje kiekjes mag bestellen met de app van Printic. Ik zal jullie niet langer in spanning houden. Degene die als de sodemieter contact met mij moet opnemen is... *tromgeroffel*... Eline!!!
Lieve Eline, van harte gefeliciteerd met je prijs. Stuur mij even een mailtje of een privé-berichtje via Facebook zodat ik contact met je kan opnemen om alles in orde te maken. Ik hoop dat je er blij mee bent. Voor alle mensen die verder hebben meegedaan: enorm bedankt voor jullie deelname en het delen van deze winactie! Later deze week mag ik weer een fijne prijs verloten dus houd In a flow around the world in de gaten. Stay tuned!

(Als extra winkans kon je mij je favoriete Instagram foto sturen. Benieuwd naar alle geweldige, hartverwarmende en vertederende plaatjes die ik in mijn mailbox kreeg? Check dan even het album met inzendingen op mijn Facebook-pagina.)

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Printic.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

4 opmerkingen:

  1. Oooh, ik weet niet of er nog een Eline meegedaan heeft? Ik heb ook meegedaan :p Als ik gewonnen heb ben ik natuurlijk heel blij :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Yep, that's you! Sam heeft je hoogstpersoonlijk geselecteerd ;-)

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...