vrijdag 21 maart 2014

C-c-chewelry voor bijtgrage kinders + winactie


Sam is een bijtertje. Als hij de kans krijgt, zet hij overal zijn tanden in. Inmiddels heeft hij al happen uit zijn bed genomen, uit de box en uhhh... uit mij. Blijkbaar is mama toch wel het allerlekkerst om een hapje van te proeven want hoe vaak hij wel niet in een onbewaakt ogenblik in mijn tenen (why???) of nek heeft gebeten. En scherp dat die kleine venijnige tandjes zijn. Nondeju!
Inmiddels hebben we zoonlief enigszins afgericht dat hij niet zomaar meer in mensen bijt. De laatste weken gaat het gelukkig erg goed met zijn kannibalistische neigingen maar soms hapt hij vanuit het niets toe. Die verdraaide piranha! Goed, het zal allemaal wel loslopen met Sam maar desalniettemin vind ik het soms lastig. Hij heeft namelijk niet door hoe pijnlijk het is wat hij doet. Het is een instictieve behoefte die in goede banen geleid moet worden. Het één en ander hangt wel samen met etterende gebitselementen. Wanneer de zure poep zich aandient, weten we in huize In a flow around the world al dat we ons kunnen bergen. 
Sam kauwt dus het liefst op dingen die er niet voor bedoeld zijn. Meubels en mensentenen zijn veruit favoriet. Ook heb ik hem eens betrapt op het bijten van één van onze katten. Te zielig! Gelukkig vond zoonlief het niet voor herhaling vatbaar aangezien zo'n hap haar ronduit goor bleek. Soms vind zoonlief het trouwens fijn om (nog steeds) op Sophie de Giraffe te bijten of op een bijtring. 
Het merk Chewelry speelt in op de behoefte van bijtgrage koters en hun voorkeur om te kauwen op voorwerpen die er niet voor bedoeld zijn. Zien jullie die mooie ketting op de bovenstaand foto? Wat een leuk ding hè? Dit is echter niet alleen sieraad om je outfit mee op te fleuren. Nee mensen, het betreft hier een heel bijzonder exemplaar. Dit sieraad is namelijk gemaakt van zogeheten bijtkralen van siliconen. De gehele ketting is BPA-vrij dus mini's kunnen er ongestoord op knabbelen. Kortom, een product waar goed over is nagedacht.
Ik kan me voorstellen dat zo'n ketting een groot succes is. Niet alleen omdat het een heerlijk ding is om je tanden aan te scherpen als baby zijnde, maar ook vanwege het feit dat mijn ervaring is dat ukkies gefascineerd zijn door sieraden. Althans, Sam is net een kleine ekster. Eén van de eerste woordjes die hij kon zeggen, was zelfs (ketting). Niets is veilig voor mijn kleine meneer en ik heb een ernstig vermoeden dat dat geldt voor de meeste kinderen. De bling-bling van Chewelry is dan ook voorzien van speciale veiligheidssluitingen die open springen wanneer er hard aan wordt getrokken. Fijn, aangezien Sam mij regelmatig bijna heeft gewurgd met mijn kettingen.
En weten jullie wat nu zo leuk is? In samenwerking met Chewelry mag ik de bovenstaande ketting verloten onder mijn lezers. Nou, als dat geen toffe winactie is dan weet ik het ook niet meer. Lees hieronder hoe je meedoet: 

1. Like In a flow around the world op Facebook.
    Je maakt een extra kans door dit bericht te delen dus spread the word!

2. Like Chewelry op Facebook.

3Like In a flow around the world op Bloglovin'.

4. Laat een comment achter waarin je vertelt dat je meedoet.


Oh, en er is nog een opdrachtje waarmee je een extra kans maakt. Ga daarvoor op de site van Chewelry op zoek naar het antwoord op de volgende vraag. Naar welk stijlicoon is de ketting vernoemd? Stuur mij je antwoord via de mail.

Goed, ik maak de winnaar volgende week bekend op zowel mijn blog als op Facebook. Good luck to y'all!


Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Chewelry.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

6 opmerkingen:

 1. ohhh, dit is echt een perfecte uitvinding...
  Bijna jammer dan mijn jongens niet meer bijten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor, zal ik meedoen voor als onze Fay wat ouder is en ook een bijtertje word?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, meedoen voor Fay meid! Ga je vast veel plezier aan beleven ;-)

   Verwijderen
 3. Leuk!! Zal het ook werken tegen krabben? Zit nu in zo'n fase.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk het wel. Hervond toch een soort afleiding. Denk dat baby's die ketting leuker vinden dan krabben.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...