donderdag 13 maart 2014

Lentekriebels



Vorige week ontving ik van Joyce een tag met allerlei vragen over de lente, genaamd lentekriebels. Aangezien ik serieus denk dat ik gemaakt ben voor mooi weer en altijd überblij word van het zonnetje, geef ik graag antwoord op al deze prangende vragen. Yep, ik heb de lente in mijn bol! Kom maar op met het voorjaar!

Wat is de eerste gedachte die in je opkomt bij het woord 'lente'?
Eindelijk zijn we verlost van de ellendige rotwinter, wihoe!!! Wanneer de lente zich aandient kan ik intens gelukkig worden van het feit dat we de kou achter ons kunnen laten en dat we heel veel mooie dagen in het verschiet hebben. Afgezien van op wintersport gaan, vind ik de koude maanden gewoon niet zo tof. Dikke jassen, ijzel, heel veel regen, autoruiten krabben, een koud huis en ga zo maar door. Ik heb het er niet op. Brrr!

Als de lente een geur zou hebben, welke geur zou dat dan zijn?
Uhhh... diepzinnig vraagje dit. Voor mijn gevoel ruikt de lente naar vers gemaaid gras en schoon wasgoed dat aan de droogmolen in een lentezonnetje hangt te drogen. Ik kan het niet precies omschrijven maar het ruikt in ieder geval erg lekker en fijn.

Wat is je favoriete kleur nagellak voor de lente?
Mijn nagellakobsessie komt en gaat maar ik blijf dol op mintgroene nagellak. Ik vind het vooral erg mooi op mijn teennagels als ik lekkere bruine voetjes heb. Verder vind ik zo'n fris perzikkleurtje ook altijd wel aardig om de boel een beetje mee op te fleuren.

Wat is je favoriete lentebloem?
Even serieus, ik ben heel slecht in bloemen- en plantennamen. Zolang het lekker groeit en bloeit, vind ik het allemaal even prachtig. Wat ik overigens wel heel mooi vind, zijn van die tropische bloemen. Geen idee alleen of die krengen bloeien in de lente. 

Welke lentetrend op gebied van fashion of make-up, spreekt jou dit jaar het meeste aan?
Trouwe lezers van mijn blogje weten inmiddels wel dat ik echt een leek ben op het gebied van trends. Ik ben behoorlijk behoudend als het op make-up en mode aankomt. Wat ik echter wel heel leuk vind als spijkerbroekenmeisje, is de denim-on-denim trend. Qua make-up ga ik altijd voor naturel dus uhhh... daar durf ik eigenlijk geen uitspraken over te doen.

Wat is je favoriete lentegeur?
Cool Water van Davidoff! Ik gebruik dit geurtje al jaren en ik ben er nog steeds dol op. Ieder jaar wordt er een speciale zomergeur van uitgebracht en meestal scoor ik die wel even. Andere lentegeurtjes die ik lekker vind, zijn Signature en Into the blue van Escada.

Houd jij een lenteschoonmaak?
Nahhh, ik heb de pest aan schoonmaken. Ik houd dus niet specifiek een lenteschoonmaak maar doe het pas als ik er domweg niet meer onderuit kan. Tijdens het voorjaar vallen echter wel die vieze ramen en stofnesten extra op doordat het zonnetje erop schijnt. Soms is dat dus wel een extra stimulans om aan het poetsen te slaan. Als ik het zelfs zie, zien de mensen die bij ons op bezoek komen het namelijk ook ;-)

Wat is je favoriete accessoire tijdens de lente?
Mijn zonnebril! Mensen, ik ben werkelijkwaar dol op mijn zonnebril. In mijn geval is het ook een noodzakelijk kwaad want ik draag harde contactlenzen en daar weerkaatst de zon altijd zo fijn op. Zeker met autorijden zie ik dan echt geen hol dus ik zorg ervoor dat ik altijd mijn zonnebril bij me heb. (En als ik hem vergeet dan pik ik die van Maarten in, heel charming...)

Heb jij nog leuke plannen tijdens de tulpvakantie en/of tijdens Pasen, Hemelvaart en Pinksteren?
We zijn van plan om er een paar dagen op uit te gaan. Ik denk dat we gaan kamperen of ergens een huisje huren ofzo. We hebben nog geen vastomlijnde plannen maar het staat in ieder geval wel vast dat we pleite gaan. Ook moet vriendlief nog flink aan de bak om te trainen voor de Alpe d'HuZes dus we moeten tevens op zoek naar wat oefenheuvels waar hij zich in het zweet kan werken. Misschien dat dat iets is om in te plannen voor Pasen of Pinksteren.

Omschrijf je favoriete outfit voor de lente?
Ik houd het lekker veilig en zou gaan voor een witte skinnyjeans met de pijpen een keer omgeslagen, All Stars waar ik natuurlijk in ga met blote voeten en iets geinigs voor erop. 

Ik tag NicoleMetal Mommy en Jackie. Kom maar op met die antwoorden ladies ;-)

Vergeet niet om mee te doen aan mijn winactie in samenwerking met Printic. Je kunt hier lezen hoe je kans maakt op afdrukken van acht van je favoriete Instagram-foto's. 

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

22 opmerkingen:

  1. Haha, wat een leuke antwoorden toch weer! Vind deze tag ook echt super!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke tag! Cool water is inderdaad een heerlijke geur <3 perfect voor dit seizoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke tag! Leuke antwoorden. Helemaal Jess-style :D

    Ik heb ook nog een liebster-award op mijn to do lijstje.... Een moment geduld ajb, u bent de eerst wachtende ... Hahaha. Hartstikke leuk, heb momenteel niet veel gespreksblogstof... komt goed uit. Zo kom ik de week wel door!

    X :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh die heb ik ook nog. Oeps! Nou rustig aan, ik wacht rustig af haha ;-)

      Verwijderen
  4. wij gaan proberen genieten van het mooie weer, maar we hebben ook nog veel werk (babykamer verven, meubels plaatsen,....) maar dat doen we met plezier :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh maar dat is wel superleuk om te doen allemaal. Have fun!

      Verwijderen
  5. Leuk om jouw antwoorden te lezen! Ik hou ook van mintgroen op mijn nagels :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mintgroen is wel echt trendy ;) zo ben weer helemaal bij met je blogs lezen haha..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke antwoorden. Ik heb vorige week ook mijn nagels mintgroen gelakt. Past perfect bij de lente. Net als Coolwater van Davidoff. Heerlijke frisse geur.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk om deze tag ook bij jou te lezen en leuke antwoorden. Ik heb toevallig een paar soorten lakjes in mintgroen maar op de een of andere manier vind ik het dus bij mij niet zo mooi staan. Ik kom altijd op paars en roze uit haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lentehype all over the place :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben ook dol op de lente! Kan ook niet wachten tot ik naar buiten kan en mag!! Zal hem binnenkort ook invullen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke tag om te lezen. Hier ook een skinny jeans fan.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke tag!
    Hier ook geen voorjaarsschoonmaak. Hoewel ik altijd wel de kriebels krijg om alles op te ruimen en schoon te maken, doe ik te weinig met die kriebels. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jaah leuke tag! Ik wil hem ook gaan invullen ookal ben ik nog nergens getagd hihi 😊 enne ook ik hou van het mintkleurtje! Erg blij het nu weer veel te zien, ook voor het kleine meisje..

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Je hebt de tag leuk ingevuld! En die foto van jullie samen, zo lief! x

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een lieve foto! En jaaa laat die lente maar komen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuke tag, om vrolijk van te worden :)
    Hier hebben we ook een hekel aan schoonmaken, haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...