dinsdag 1 oktober 2013

ShopperdeshopperdeshopZoals het een echte vrouw betaamt, heb ik eerder deze week flink geshopt. Hoewel ik eigenlijk had bedacht dat ik nieuwe broeken nodig had, kwam ik thuis met uhhh... drie vesten en een trui. Tja, had ik al verteld dat ik wat impulsief van aard ben? 
Vorig week logeerde ik een paar daagjes bij mijn ouders met Sam. Mijn vriend moest voor de duizendste keer dit jaar op stap met zijn werk en ik had geen zin om drie dagen alleen thuis te zitten met mijn zoon. Het werd dus een retourtje ouderlijk huis. De eerste dag dat ik daar was, waren mijn ouders en broertje alledrie weg. Ik besloot om met Sam even naar het centrum te lopen. Meneertje viel in slaap dus ik had alle tijd om rustig rond te kijken. 
Ik stapte op een gegeven moment de C&A in. Eigenlijk met de intentie om voor Sam te kijken omdat ik daar eerder deze maand wat leuke dingen voor hem had gescoord. Voor hem vond ik niets maar mijn aandacht werd getrokken door de borden met 2e artikel 50% korting op de damesafdeling. Op mijn gemak snuffelde ik rond en viste allerlei mooie dingen uit de rekken. Met een nog steeds comateuze Sam begaf ik me richting de paskamers. (Heerlijk winkelen met dat kind trouwens...) Uiteindelijk besloot ik een grof gebreid zandkleurig vest te kopen en een blauwe trui met de tekst so lucky. En inderdaad, ik was heel lucky gezien het bedrag dat ik af moest rekenen bij de kassa. Wiehoe!
Twee dagen later stelde mijn moeder voor om even naar Dordrecht te gaan. Hoewel ik in mijn studententijd jaren in de binnenstad heb gewerkt, was ik er al jaren niet meer geweest. Tof dus, om weer even terug te zijn! Ik kocht bij de Wibra en H&M wat dingen voor Sam om zijn wintergarderobe compleet te maken. Voor mezelf kon ik het jammer genoeg niet zo vinden. Na twee uurtjes door de stad te hebben gelopen, was ik er wel klaar mee.
Toen we richting de parkeergarage liepen, kwamen we langs de Vila. We besloten om daar toch nog even snel te kijken. Opeens viel mijn oog opeen lang groen vest. Ik besloot dit leuke ding een kansje te geven en trok het aan. Ik moest even wennen maar vond het wel gelijk erg mooi staan. Groen is voor mij altijd een beetje een lastige kleur aangezien ik hele groene ogen heb. Deze kleur was gelukkig precies goed. Dat vond mijn mamsie trouwens ook, zij rekende dit vest namelijk voor me af. Wiehoe again!
Afgelopen weekend was ik weer lekker thuis samen met vriendlief en Sam. Het was prachtig weer dus besloten we even naar Amersfoort te fietsen. Mijn vriend mocht van zijn werk een hardloopjasje uitzoeken bij Tell Star. Altijd geinig natuurlijk! We parkeerden onze fietsen bij vrienden in de tuin en liepen daarvandaan naar deze sportwinkel. Er bleek een gigantische uitverkoop aan de gang te zijn. Hoewel ik helemaal niet van plan was om iets te kopen, kon ik een bordeauxrood vest van Only met heel veel korting niet weerstaan. So pretty! 
Kortom, ik ben goed geslaagd en helemaal happy met mijn nieuwe kleertjes! De aankomende maand maar eens op broekenjacht en snuffelen voor wat fijne basics. Er zullen ongetwijfeld nog wel wat foto's volgen waarop jullie mijn nieuwe kledingstukken in actie kunnen zien. See you later!

17 opmerkingen:

 1. Hihi wat een lekker enthousiast verhaal er bij ook. Geniet van je nieuwe schatten en jullie komen de winter wel door.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb altijd het gevoel dat ik die foto moet begeleiden met een enorme lap tekst op de één of andere manier haha!

   Verwijderen
 2. Leuk! Moet ook hoognodig weer op vestenjacht, zo heerlijk makkelijk en warm die dingen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb echt een vestenfetisj haha! Ik houd ervan ;-) Lekker comfy!

   Verwijderen
 3. Goede aankoopjes gedaan! En op een leuke manier;)! Sale en iemand die iets voor je betaalt is altijd fijn! Vooral dat beige vest vind ik erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik wil dat beige vest wel in het zwart :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ps. Ik vind je header echt heel gaaf! Super gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Heeft mijn lieve broertje voor mij in elkaar geknutseld, lief hè ;-) Ben er zelf ook heel blij mee.

   Verwijderen
 6. Ahhhh heeeerlijk shoppen! Ziet er leuk aan. En wat een geweeeldige nieuwe header heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nice! Ik heb redelijk geshopt in Amerika, maar bij het inrichten van m'n kast miste ik toch weer een en ander. Meteen maar nieuwe schoenen, een jasje en een broek besteld. Auw zegt mijn bankrekening...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het grofgebreid vest vind ik heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Koopjes scoren is altijd leuk! (of dingen krijgen)
  Vooral de trui met die tekst vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Toffe items! Ik hou ook van vesten kopen. De balans vest- broek is dan ook helemaal weg in mijn kast ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie vesten en trui heb je gekocht. Heerlijk warm en erg mooi! Ik kan ook nog wel wat nieuwe truien gebruiken, veel is te wijd nu, haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...