zaterdag 5 oktober 2013

Winactie HippeMamaShop 


Herinneren jullie je nog dat ik in deze blog een winactie aankondigde? Wel lieve mensen, het is zo ver! In samenwerking met HippeMamaShop mag ik een knuffel van Jellycat verloten onder mijn lezers. Gaaf hè! Sam heeft sinds een paar weken het bovenstaande aapje in zijn bezit en hij is een groot fan van deze knuffel. Niet zo gek, aangezien een knuffel van het luxe merk Jellycat garant staat voor urenlang knuffelplezier. Al deze knuffels zijn überfluffy en heel fijn om beet te houden. 
Wil jij dus een knuffel naar keuze winnen voor je eigen kleintje, je neefje of nichtje, het kindje van de buren of iemand anders? Lees dan hieronder wat je moet doen om een kans te maken. 

1. Like In a flow around the world & HippeMamaShop op facebook.
    Je maakt een extra kans door dit bericht te delen dus spread the word!

2. Volg In a flow around the world op bloglovin'.

3. Laat een comment achter waarin je vertelt welke knuffel je zou willen winnen en voor wie.
    Je kunt hier het assortiment aan knuffels van Jellycat vinden.

Heel veel succes allemaal! Over twee weken maak ik de winnaar bekend op mijn blog en op facebook.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met HippeMamaShop.

12 opmerkingen:

 1. Hihi wat een leuke spulletjes! Ik heb zelf niks nodig qua mama spullen, maar like je wel (al) op fb en bl!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt ook voor jezelf meedoen ;-) Als je vriendje er niet is, kun je met zo'n lekker zacht aapje slapen bijvoorbeeld hihi!

   Verwijderen
 2. Ik doe mee voor mijn baby-dochter die nu leert optrekken en stappen... Hierbij valt ze regelmatig op haar bolletje.
  We kunnen dus wel, naast mama, een troost-object gebruiken... of gewoon als maatje mee op avontuur en tevens een 'zachte landing'.
  We zij helemaal fan van Beatrice Bunny! Wat een zoetje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wie niet waagt, wie niet wint... Fluffy konijn knuffie voor mijn fluffy ukkepukkie Lizzy zou super leuk zijn om te winnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor mijn allerliefste Olivia'tje, die volgende week (wat zeg ik, vrijdag - dus minder dat een week, zucht) alweer 1 wordt! Ze slaapt vanaf het begin af aan al met een knuffeldoekje van Happy Horse (ook lekker zacht), dus een fluffy Bashful Bunny Blossom hierbij kan niet ontbreken. Als mama-konijn zeg maar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De jellycat bashful bunny beige zou té schattig zijn voor mijn dochtertje !

  Marielle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke winactie. Ze zeen er heeeeerlijk zacht uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooie winactie! ik vind het konijn erg leuk voor mijn broer en schoonzus. Sinds een paar maanden weet mijn broer dat die vader mag worden (29jaar) en dat is groot nieuws voor ons geweest want hij had eigenlijk helemaal geen kinderen kunnen krijgen door het auto ongeluk dat die heeft gehad op zijn 19e jaar.. ook kreeg mijn broer daarna nog een tumor tussen zijn hypofysen (midden in zijn hersens) hij bleef telkens weer dingen opnieuw krijgen en nu gaat het eindelijk al een jaar goed met hem en nu mag die dus vader worden. Ik als zijn zusje heb hem verschrikkelijk zien lijden in het ziekenhuis.. op domino day gebeurde het auto ongeluk ik was 12 en zat in groep acht in mijn cito tijd.. dan staat je politie 11 uur s'avonds voor de deur en zei dat wij onmiddelijk naar het umc in utrecht moesten gaan.. mijn broer had zijn arm en been gebroken de andere gekneusd. zijn ribben waren gebroken waarvan één niet.. zijn neus was gebroken en zijn middenhandsbeentjes.. zijn been is door de klap 4cm korter geworden en ga zo maar door.. die beelden vergeet je nooit meer.. nu heeft mijn broer twee dagen geleden met zijn vrouw een 20 weken echo gehad en blijkt allemaal gezond te zijn.. ik ben blij voor ze het kan altijd nog fout gaan maar hij heeft gevochten en is nog bij ons..
  ik had vroeger ook altijd een konijntje bij mijn bed waar ik altijd rustig van werd en ik zou het mooi vinden als ik mijn schoonzus Nicoline en mijn broer Barry het knuffeltje kan overhandigen.. ik volg je nu op bloglovin en ik heb de twee pagina's geliked. nog een heel fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hi Jess,
  Ik heb het hele to-do-lijstje afgewerkt! Lijkt me heel leuk om mee te doen met de winactie :) Hoot Owl is mijn favoriet! Maar Bashful Bunny beige is ook super schattig! Julius' kamer heeft een beetje een bosthema, dus er is eigenlijk plek voor alle soorten knuffels van Jellycat. Winnen is al leuk, dus ik heb geen eisen hihi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldige winactie. Ik heb gekozen voor: "Jellycat Bashful Bunny Cream 36cm", bedoeld als kraamcadeautje voor een vriendin die zeer binnenkort gaat bevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. heb alles gedaan! Ik zou hem aan mijn nichtje Anna geven. dan zou ik natuurlijk helemaal de favo tante zijn:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. heb alles gedaan! Ik zou hem aan mijn nichtje Anna geven. dan zou ik natuurlijk helemaal de favo tante zijn:-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...