vrijdag 11 oktober 2013

Bestelling Ik en Ik

Herinneren jullie je nog de blog die ik schreef in samenwerking met de webshop Ik en Ik? Naar aanleiding van dat verhaal over kraamcadeaus kreeg ik een bon met shoptegoed toegewezen voor die site. Enne, dat is niet verkeerd natuurlijk. Sterker nog, dat is wel een hele fijne beloning voor het typen van een blogje. Enthousiast als ik ben, scrolde ik vorige week samen met vriendlief de hele webshop door.
Poeh, wat was dat moeilijk zeg! Het aanbod is namelijk gi-gi-gi-gantisch! Na alle categorieën tig maal te hebben bekeken, kwamen we tot de conclusie dat we in ieder geval niets voor op zijn kamer wilde en niets voor onszelf. Uiteindelijk viel ik voor de houten truck met oplegger van Janod en mijn vriend voor een koffertje van Trunki. Op het laatste moment kwam ik ook nog de bovenstaande poncho met visjes tegen van Lief! en die besloot ik ook te bestellen. We hebben van een vriendin zo'n geval gekregen van Cars en ondanks dat ik die auto's van Cars niet kan uitstaan, is die poncho heel fijn. We gebruiken hem veel, zeker nu we met die badcapes niets meer kunnen beginnen omdat Sam er te groot voor is geworden. Een extra exemplaar is dus zeker welkom.
Gisteren stond de postbode voor de deur met een enorme doos. Door het overlijden van mijn opa vorig weekend was het me totaal ontschoten dat mijn bestelling vandaag bezorg zou worden. De afgelopen dagen zit ik even op een andere planeet helaas. Ik deed dus redelijk verbaasd de deur open met Sam op mijn arm. Dat is waar ook, schoot er door mijn hoofd bij het aanschouwen van die gigantische doos. 
Ik sleepte de hele handel naar binnen en samen met een überblije Sam (want grote doos = lots of fun) ging ik alles uitpakken. Gezien de enorme ontploffing aan speelgoed sinds Sam's verjaardag besloot ik gisteren ter plekke dat ik de vrachtauto nog even weg zou leggen. Misschien wel tot Sinterklaas ofzo. Het is overigens wel een heel tof ding. Maar goed, die ligt nog even te wachten op de bovenste plank van de trapkast. 
Het koffertje in de vorm van een tijger is helemaal tha bomb! Het is iets kleiner dan ik had verwacht maar alsnog kun je er een berg troep in kwijt. (Ik had overigens kunnen weten hoe groot het was, als ik de afmetingen had bekeken die netjes op de site staan vermeld...) Ook bleek het prima bruikbaar als loopkarretje dus er is absoluut sprake van een win-win-situatie. As we speak, loopt Sam er dan ook mee door de kamer.
De poncho is ook tof. Valt natuurlijk niet zoveel over te vertellen, het is immers gewoon een handdoek met een capuchon eraan vast. Niets meer en niets minder. Uit ervaring kan ik wel melden dat die dingen verdomd handig zijn. Gewoon over het hoofd van een natte, spartelende dreumes mikken en klaar! Het kind droogt vervolgens vanzelf en slaat niet blauw uit van de kou. Ik had het zelf uit moeten vinden haha!
Kortom, Sam en ik zijn heel erg in onze nopjes met deze cadeautjes van Ik en Ik. We gaan er vast veel plezier aan beleven. Namens Sam nog een extra bedankje voor de reusachtige doos. Hij is er niet uit te slaan sinds ik er met een broodmes twee deurtjes in gemaakt heb. 

Vergeet niet om mee te doen aan mijn winactie in samenwerking met HippeMamaShop. Je kunt hier lezen hoe je meedingt naar een knuffel van Jellycat naar keuze. Good luck!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Ik en Ik.

14 opmerkingen:

 1. Geweldige items heb je besteld! Ik ben groot fan van Janod ( die olifanten-loopwagen op mijn blog ), prachtig en oerdegelijk speelgoed.
  Wat een leuk koffertje ook! Gebruik je die voor het wegruimen van dingen of ook voor logeerpartijen?

  En kartonnen dozen zijn nog het mooist. Wij maar duur speelgoedkopen, terwijl het zo simpel kan zijn. Gisteren ook een pakket hier afgeleverd.... Thirza liet alles uit haar handen storten om met een bloedgang richting doos te kruipen en er in te gaan zitten...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Janod is inderdaad een heel tof merk. Wij hebben er ook een puzzel van en soort stapeltoren. Haha, ja die dozen hè. Sam vindt het echt hilarisch ;-)

   Verwijderen
  2. In eerste instantie wilde ik dat koffertje alleen voor logeerpartijen gebruiken maar aangezien Sam er zo leuk mee speelt, laat ik het voorlopig nog maar even beneden staan ;-)

   Verwijderen
 2. Oh wat tof die vrachtwagen! Ik ga de site eens bekijken, er zal vast ook wel wat leuks opstaan voor die kleine aap die bijna twee wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke spulletjes!!

  en die vrachtwagen woooow!!

  Bedant voor de site, eens even een kijkje nemen ;)

  X Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke spullen! En leuke tip, die poncho, dat kende ik nog niet. Vele badcapes zijn inderdaad te klein, al vind ik die van skip hop ook goed, want lekker groot.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga eens even kijken wat skip-hop precies is. Ben benieuwd ;-)

   Verwijderen
 5. Aah super cute. Dat koffertje is geweldig haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, tof hè! De koffer is zeker geweldig. Dikke pret met dat ding!

   Verwijderen
 6. Schattige spulletjes. Die koffer is mega gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk cadeau's kan je voor de Sint leggen of is dat al te laat? Kan hij op dat koffertje zitten en rijden?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...