dinsdag 22 oktober 2013

Schatje, liggen de kleertjes al klaar?

Ook de afgelopen twee weken heb ik mijn best gedaan om zo nu en dan een outfitje van Sam op de foto te zetten. Eerdere blogjes over de kleertjes van zoonlief vind je hier en hier. Op het moment zit Sam tussen twee maten in en dat maakt het soms knap lastig om outfits samen te stellen. Verder maakt het onbestendige weer het nu ook niet bepaald makkelijker om te bepalen wat zoonlief aan krijgt. Ik weet zelf al amper wat ik uit de kast moet trekken, laat staan dat ik weet wat ik voor Sam klaar moet leggen. Gelukkig heb ik hem toch weer in de kleren kunnen krijgen dus kijk snel mee naar hoe mijn kind er de laatste tijd bij liep, uhhh... kroop.



Deze dag droeg Sam een gestreept shirtje van Molo. Het is tweedehands maar daarom niet minder leuk. Het is maat 86 trouwens. Ik was zelf een beetje verbaasd dat hij het al bleek te passen. Verder een broek uit de sale van Just Small, een rompertje van Bambino en sokjes van Beebielove. 


Wederom een tweedehands shirtje in maatje 86. Dit exemplaar is van Kik Kid. Het past perfect als ik de mouwen een keertje omsla. Deze romper is van het merk Mimi Lutine en kocht ik tijdens onze vakantie in Frankrijk in de uitverkoop. Er staat een ridder op met een draakje. Het spijkerbroekje is van Zara en de sokjes van Paul Frank.


Praktisch heel deze outfit is gesponsord door mijn ouders. De romper met de tekst Mommy rocks (dûhhh!) namen ze mee uit Amerika. Het overhemd en het broekje kocht mijn lieve mama bij Ter Stal. Het overhemd is trouwens maat 86 en de broek maat 80. Dat gekke kind van mij is een beetje uit verhouding. Oh ja, de sokjes komen bij Zeeman vandaan.


Dit t-shirtje van Name it met een zebra erop was één van mijn favoriete shirts van deze zomer. Het is tweedehands en het staat Sam geweldig. Hij draagt het nu door met een vestje erover. Deze cardigan is van V&D en kocht ik in de uitverkoop bij V&D. Volgens mij betaalde ik er slechts 3 euro voor. Het spijkerbroekje is van de Hema en is nu helaas echt te klein. Ik baal ervan want dit is zo'n fijn broekje! Hij heeft het in ieder geval goed gedragen. De romper met wederom een draakje komt uit een setje dat ik op vakantie in een Franse supermarkt kocht. De sokjes zijn van Bambino.


Deze trui kocht ik vorige week bij de H&M. Ook de tuinbroek is van H&M. Helaas heeft deze broek ook zijn langste tijd wel gehad. Met de banden wat langer afgesteld, past hij nog net. De romper is van GAP en is ook door mijn ouders meegebracht van hun vakantie in Amerika. De sokjes zijn van Paul Frank.


Deze longsleeve met een kangaroe erop is van Just Small. Het joggingbroekje komt uit de uitverkoop bij de Hema. De witte romper is ook van de Hema. Het is zo'n stretch-romper, echt een geweldig ding! Ik heb er al meerdere gehad en ze zijn echt ideaal. De gestreepte sokjes zijn van Beebielove. Samen met het paar van de eerste foto, vormden ze een setje. 


Deze dag droeg Sam zijn gestreepte trui van Just Small voor het laatst. Echt te klein! Dit tweedehands kledingstuk heeft in ieder geval een fijn tweede leven gehad bij ons. Het spijkerbroekje is van Next. De romper met polokraag is van Wibra en kocht ik dit voorjaar voor een bruiloft. Tot mijn spijt is ook dit schattige ding zo goed als te klein. De sokjes zijn tot slot van de Hema.


Deze dag waren we wederom lekker van de tweedehands kleren. Een longsleeve van Molo en een tuinbroek van Zara hebben hier beide een nieuw leven gekregen. Verder droeg Sam een grijze romper van de Hema en sokjes met anti-slip van de Zeeman. 


Dit joggingpak kocht ik afgelopen zomer in de uitverkoop bij H&M. Inmiddels past hij het, yeah! Ik vind het een heel fijn setje om thuis een beetje in te chillen. De gestreepte romper komt bij de Wibra vandaan en ook deze sokjes zijn van de Zeeman. 


Serieus, deze trui is toch te gek? Ik kocht hem vorige week bij de H&M samen met de trui uit de vijfde outfit. De broek is van Zara maar deze keer droeg Sam hem zonder de pijpen omgeslagen. De omslag met camouflageprint kun je dus jammer genoeg niet meer zien. De romper is van de Hema en ook deze sokjes zijn van Paul Frank. Zowel de romper als de sokjes zijn bijna te klein maar zo lang het past, past het.

24 opmerkingen:

  1. leuk om te zien dat onze smaken wel een beetje gelijk zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! Ik heb drie dochters dus niet zo thuis in de ´mannen´ outfits ;) Maar jij doet het echt heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ahhh thanks! Het lijkt me trouwens wel erg leuk om een meisje in de kleren te mogen steken.

      Verwijderen
  3. Het is dat ik geen baby meer heb (helaas, denk ik soms) maar wel heel leuke kleertjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Technisch gezien is Sam ook geen baby meer maar hij past nog steeds in de grote babymaten.

      Verwijderen
  4. Men! Wat heeft die Sam een garderobe zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een toffe outfits allemaal, die truien en het joggingpak zijn echt leuk. Volgens mij heft ie meer kleren dan ik haha ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij zit goed in de kleren ja ;-) Maar goed, de meeste outfits halen het einde van de dag niet en we willen ook niet elke dag wassen.

      Verwijderen
  6. Die rolling stone trui is TE LEUK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk! Vooral het blousje lijkt me super schattig staan. Maar bijna alles staat schattig bij kinderen, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke outfits weer! Ik ben vooral fan van de bovenste. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel cute! Ik denk dat ik het eerste en laatste setje het leukst vind :). Ik heb je trouwens getagd! Heb zelf een tag in het leven geroepen en zou het leuk vinden als je meedoet :).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel meid! Ik ga even zoeken naar foto's. Wordt nog lastig want ik heb lang niet alles op de harde schijf staan. Ik ga mijn best doen!

      Verwijderen
  10. Dat Rolling Stone ding, had ik in T-shirt variant van de zomer voor Olivia, vond hem zo stoer en kon best uniseks vind ik :) En dat joggingpak, vet leuk zeg!!! Sowieso, respect dat je hem altijd zo 'opdoft' voor een dagje thuis, hier verval ik snel in een joggingbroekje en als het niet koud is, slechts over een lange mouw romper, nu vaak met een longsleeve erbij - simpel voor in huis hihi. De spijkerbroekjes en rokjes blijven wachten op uitstap-dagen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi, nou meestal is het hier gewoon een spijkerbroekje en een shirt of trui hoor. Ook vrij makkelijk dus. De pyjamadagen en jumpsuitdagen heb ik niet op de foto gezet ;-) Ik heb ook een shirtje van de Rolling Stones voor Sam. Heeft hij van zijn oom gekregen maar het is nog te groot.

      Verwijderen
  11. Wat een gave kleding draagt jou Sam! Vind dat joggingpakje helemaal geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Aaaah, onze kleine mannen zouden hun gading wel vinden (of zijn het de mama's...) in elkaars kast. Ik ben nu ook al even fotootjes aan het verzamelen, want ben helemaal into de tweedehandsbeurzen de laatste tijd en dat levert ook flink wat op. Hier ook veel blauw, maar ik doe mijn best om er nog andere kleuren doorheen te gooien.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ohhhh ik ben benieuwd hoor! Ik probeer ook wel voor andere kleuren dan blauw te kiezen maar lastig hoor. Staat ze zo leuk hè, die mannetjes met blond haar en blauwe ogen ;-)

      Verwijderen
  13. Getsie, jouw kind is gewoon TE hip! Gave kleertjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. AAAAAAAAAAAAAAAAAH ik word hier zo blij van! Ik hou van kinderkleertjes en wat heb je ontzettend leuke en hippe setjes voor Sam!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Koeleertjo, dat is een complete modeshow!
    Annemaria K.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...