woensdag 9 oktober 2013

Schatje, liggen de kleertjes al klaar?

Vorige week plaatste ik een blogje met enkele outfits van Sam nadat ik diverse verzoeken daarvoor had gekregen. Omdat ik het stiekem best tof vind om de kleertjes van mijn kleine vent te showen, doe ik deze week hetzelfde kunstje. Ook deze keer heb ik enkele malen de kleding gefotografeerd die ik had klaargelegd voor onze mini-me. Helaas had ik geen tijd om elke dag een kiekje te schieten maar toch geeft dit een aardig overzicht wat Sam zoal draagt. Enne, ja ik geef het toe... ik houd van blauw!


Deze trui kocht ik vorige week bij de Wibra. Hij is nog een tikkeltje groot maar ach, heerlijk voor een chilldagje. Het joggingbroekje is van H&M. Dit was de laatste keer dat hij deze broek droeg want ik heb toch echt moeten concluderen dat de pijpen te kort zijn. Jammer! De romper is van Zeeman en de sokjes van H&M. 


Deze tuinbroek is een maatje 74 van H&M. Deze broek begint nu echt wat krap te worden maar met de schouderbanden wat langer afgesteld kan het nog net. De romper met kleine dino's is van Claesens. Veel te duur voor het mooi maar wel erg leuk. Ik scoorde dit exemplaar in een plaatselijk winkeltje. Het vest is van GAP en is door mijn ouders als cadeautje meegenomen uit Amerika. Afgelopen zomer droeg Sam dit vest als jas maar nu kan hij het gewoon lekker binnen dragen. De sokken zijn volgens mij van de Hema.


Dit baseballvest kocht ik ook vorige week bij Wibra. Het staat hem zo stoer! Ik combineerde dit vest met een witte poloromper die ik dit voorjaar eveneens bij de Wibra kocht. Helaas is deze romper nu echt bijna te klein. Verder droeg Sam deze dag een spijkerbroekje van de Hema met losse bretels van H&M eraan vast. Zowel de romper als de bretels kocht ik ter gelegenheid van een bruiloft. De sokken zijn van Bambino.


Deze longsleeve kocht ik aan het einde van de winter in de final sale bij de Zara voor iets van een euro. Uiteraard paste Sam het toen nog niet maar sinds de zomer wel. Een nadeel aan de shirts van Zara is dat er vaak geen knoopjes bij de hals zitten. Aangezien Sam een bolle kop heeft, krijg ik op een gegeven moment zijn hoofd er niet meer door terwijl de rest van het shirt nog prima zit. Zonde! De romper is van Danefae en er staat een stier op. Hij is tweedehands maar dat mag de pret niet drukken, het is een heel fijn ding namelijk. Het broekje is van Just Small en kocht ik deze zomer in de uitverkoop. Sam draag deze broek niet zo vaak omdat het nogal een breed model is. (Sam is een smal modelletje dus dat matcht niet helemaal...) Ik moet dat koordje bovenaan helemaal aantrekken en daardoor ziet het er nogal rommelig uit. Maar ach, hij is te leuk om in de kast te laten liggen. Oh ja, de sokjes zijn van de Zeeman.


Deze dag droeg Sam zijn longsleeve met de opdruk van een stoere aap van Ter Stal. Verder een joggingbroekje uit de uitverkoop van de Hema, een romper van de Wibra en sokjes van Paul Frank. Deze sokjes komen uit een set van zes paar sokken die ik tijdens mijn zwangerschap scoorde bij Kruidvat. Het zijn echt superfijne sokjes maar helaas worden ze nu echt te klein. 


Dit vind ik Sam zo verschrikkelijk leuk staan! Jammer genoeg passen de broek van de Hema en het spijkeroverhemd van Next al bijna niet meer. Boehoe! De romper komt uit een setje van Carter's dat mijn ouders meebrachten als cadeautje uit Amerika. De gestreepte sokjes zijn van Zeeman. Helaas ook alweer te klein! 


De longsleeve met kangaroe is van Just Small. Ook dit spijkerbroekje is van de Hema. Ik kocht het zo'n twee weken geleden. Dit model zit standaard in het assortiment en kost 9 euro. Ik heb dit broekje al in verschillende maten en kleuren gekocht voor Sam omdat het hem zo goed zit. Aanradertje dus! Ook deze romper komt uit het setje van Carter's dat mijn ouders meebrachten uit Amerika. Er staan allemaal kleine gitaartjes op. Erg toepasselijk voor onze kleine Sam Fender. De sokken zijn ook nieuw. Ik werd helemaal knetter van alle te kleine sokjes dus ik ben vorige week op sokkenjacht geweest haha! Deze komen van een plaatselijk winkeltje en ze zijn van Beebielove. Stiekem vond ik ze best wat prijzig maar de mooie pasvorm en anti-slip zooltjes maken het wel goed. 

Vergeet niet om mee te doen aan mijn winactie in samenwerking met HippeMamaShop. Je kunt hier lezen hoe je meedingt naar een knuffel van Jellycat naar keuze. Good luck!

Dit is een ingeplande blog vanwege het overlijden van mijn opa. Deze week verschijnen er waarschijnlijk enkel blogjes die al klaar stonden in mijn concepten.

21 opmerkingen:

  1. Je vent loopt er stoer bij! Gave kleertjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te zien! Ik ga voor de baseballvest, lekker stoer hihi! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk! Onze kleine man heeft ook erg veel blauw, want ik hou van blauw wn het staat m zo goed bij z'n mpooe blauwe ogen :-) Tuinbroekje is ook leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hier ook een jochie met knalblauwe ogen. Blijf maar vallen voor die blauwe kleertjes want zijn oogjes komen dan zo mooi uit.

      Verwijderen
  4. Die Sam is me een partij hip!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk hoor! Geniet er nog maar van dat je hem nu nog alles kan aantrekken wat jij leuk vindt ;)

    Bij Rob (7) lukt dat echt niet meer, al zo'n anderhalf jaar ongeveer niet meer, helaas.

    Alhoewel hij leuke kleding heeft en ik dat tegenwoordig samen met hem koop (ik koop niets meer zonder zijn goedkeuring anders draagt hij het niet, aaaargh) trekt hij om de zoveel dagen hetzelfde aan. De rest ligt te verrotten in de kast.

    Favoriete kledingstukken gewassen en in de kast, huppakee hij trekt het direct weer aan. En hij heeft nog zoveel leuke dingen in die kast hangen, en die hangen daar maar te hangen, zucht...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Arghhh, dat lijkt me echt niet leuk! Ik had de hoop dat omdat ik een zoon heb in plaats van een dochter dat dat me bespaard zou blijven. Maar goed, net dus. Nog maar even van genieten dan ;-)

      Verwijderen
  6. Te cute! Lijkt me zo leuk, te shoppen voor een kleine :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is inderdaad leuk om dingen te kopen voor je kind. Ik koop meer voor Sam dan voor mezelf. Maar goed, hij groeit overal uit, ik probeer een beetje in dingen te groeien zeg maar ;-)

      Verwijderen
  7. Wat leuk allemaal, t meeste zou ik ook wel kopen voor mn baby!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke kleertjes! Ik vind baby-kleding altijd zo schattig.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik ook, al vind ik die kleine maatjes nog veel liever. Babykleertjes in maat 50-56. smelt...

      Verwijderen
  9. Wat een superleuke outfitjes! Ik vind baby kleertjes er altijd superschattig uitzien. Gecondoleerd trouwens met je opa & veel sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke stoere kleding! Ik vind het zelf ook altijd gemakkelijker om iets voor een jochie te kopen dan voor een meisje, dat roze is me vaak net even te roze...
    Nog gecondoleerd met het overlijden van je opa trouwens...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke kleding combi's!
    Nog gecondoleerd met het verlies van je opa..

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...