dinsdag 8 oktober 2013

Nivea douchegels




Ik heb altijd het gevoel dat ik niet schoon word, als ik geen douchegel gebruik onder de douche. Ik weet dat dat onzin is, want ook van alleen water wordt je hartstikke proper. Maar ja, daarvan ga je niet zo lekker fris ruiken. Omdat het eigenlijk helemaal niet goed is je altijd maar te wassen met zeep, beperk ik het tot maximaal een keer per dag. Als ik dus twee keer douche op een dag, dan gebruik ik maar één van die keren douchegel. Dit om te voorkomen dat mijn huid heel erg uitdroogt. Niet dat ik tegenwoordig nog regelmatig twee keer per dag onder de douche spring. Dat is meer een gebruik dat stamt uit het tijdperk Before Baby. 
Ik houd in ieder geval van douchegel! Ik vind het heerlijk om mezelf lekker in te zepen en te genieten van een huid zo zacht als babybilletjes en een lekker geurtje. Wat ik nog fijner vind dan douchegel, is doucheolie. Heerlijk spul vind ik dat en het is ook nog eens ideaal om mee te scheren. Helaas is doucheolie te voedend voor mijn huid om iedere dag te gebruiken. Bummer!
Een poosje geleden sprong ik dan ook een gat in de lucht toen ik ontdekte dat Nivea een combinatie van douchegel en doucheolie in het assortiment had. Ik kocht de varianten Sunny melon & oil en Hawaii flower & oil bij de Kruidvat. En mensen, wat zijn dat fijne producten! Ik ben helemaal fan van deze lekker sopjes.
Deze douchegels ruiken ten eerste erg fijn. Ik heb een bloedhekel aan overheersende zware geuren dus de frissigheid van deze showeroils kan mij wel bekoren. Ten tweede voelt dit spul lekker aan op mijn huid. Het voedt zoals een olie maar laat geen vettig laagje achter dat niet opgenomen wordt. Ten derde blijk je er ook prima je benen mee te kunnen scheren. Topproduct dus!
Het enige nadeel eraan vind ik die gekke balletjes die erin zitten. In eerste instantie dacht ik dat dat een soort van scrubachtig gebeuren was, maar dat is niet het geval. Wat het dan wel is, is me nog steeds niet duidelijk. Voor mij heeft het geen toegevoegde waarde in ieder geval. Maar goed, aangezien je er ook geen hinder van hebt, kan ik het amper een nadeel noemen. 
Kortom, ik ben rete-enthousiast over bovengenoemde douchegels. Mocht je ze dus tegenkomen tijdens een shopsessie bij de Etos, DA of weet ik veel waar, neem ze dan vooral lekker mee. Ik beloof het je; het betreft hier een dikke, vette aanrader!

Vergeet niet om mee te doen aan mijn winactie in samenwerking met HippeMamaShop. Je kunt hier lezen hoe je meedingt naar een knuffel van Jellycat naar keuze. Good luck!

Dit is een ingeplande blog vanwege het overlijden van mijn opa. Deze week verschijnen er waarschijnlijk enkel blogjes die al klaar stonden in mijn concepten.

14 opmerkingen:

  1. O hier net zo, ik douche altijd met douchegel, heerlijk om me echt schoon en fris te voelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien zijn die balletjes voor hetzelfde effect als die kogeltjes in nagellak?
    Goh, zelfde wijze van het wassen van het haar als het lichaam...grappig. Ben ik toch niet helemaal zo'n rare, hihi

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Of we zijn gewoon allebei een beetje raar hihi! Geen idee eigenlijk...

      Verwijderen
  3. De douchegel Hawaii Flower & Oil heb ik ook: zalig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nice, dat ga ik ook proberen! Ik heb vaak enorme jeuk op mijn armen na het douchen... Inderdaad van de uitdroging, grrr!
    Dit lijkt me superspul! Waar ik ook benieuwd naar ben, is die bodylotion voor onder de douche! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind deze showeroil echt heel fijn in ieder geval. Net zo makkelijk als douchegel maar geen last van een uitgedroogd huidje.

      Verwijderen
  5. Nice, maar eerst maar eens wat restjes opmaken voordat ik los mag gaan! Ik ken mezelf haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben dus zo iemand die echt nooit douchegeld gebruikt :) Soms krijg ik het en dan doe ik een halfjaar met die fles, ik denk dan soms: oh ja, douchegel! En pak weer even wat :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jaaa die heb ik ook; die ruiken zo lekker! Ik ben helemaal verliefd op de meloen haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh, dat met die olie erin klinkt interessant, ik heb een gortdroge huid (dus vaak douchen is er voor mij al niet bij). Ik hou van die schuimbussen (er zit gel in, maar het moment dat het eruit komt verandert het in luchtig schuim, erg luxueus) van Rituals, zijn ook heel fijn om ineens mee te scheren.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ohh die olie lijkt me fijn. Ik gebruik nu zelf zwitsal (ook fijn!). Gecondoleerd met je opa by the way!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. herkenbaar, zonder zo'n frisse geur en een lekker schuimpje voel je je gewoon niet schoon. Ik douche nog wel eens meerdere keren per dag, helemaal in de zomer en gebruik áltijd producten, terwijl ik weet dat het niet goed is én ik ook nog eens een hele droge huid heb die 's winters altijd uitslaat op exceemplekken... anyways: lijken me lekkere olie'tjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...