zaterdag 19 oktober 2013

Mirror shots





Donderdag besloot ik dat het weer eens tijd werd om een outfit te delen op le blog. Zodoende nam ik de bovenstaande foto's van mezelf in de spiegel. Toen ik zwanger was, deelde ik elke week kiekjes van mijn outfits omdat ik het leuk vond om mijn buik te showen. Eenmaal bevallen ging de lol er een beetje vanaf. Niet dat ik geen buik meer had om te showen, integendeel zelfs, maar zo zonder baby erin was dat toch iets minder speciaal. Ook was ik nogal zoekende naar mijn kledingstijl. Niets paste me meer en ik voelde me door mijn veranderde lijf nergens prettig in. Een jaar na dato heb ik mezelf weer hervonden.
Voordat ik zwanger raakte, kleedde ik me vrij sportief. Gympjes, vestjes van Adidas, surfarmbandjes en dergelijk waren helemaal Jess. Ik werd altijd jonger ingeschat dan ik was maar dat interesseerde me eigenlijk geen zak. Eenmaal achter de kinderwagen, vond ik het ineens niet zo tof meer om aangezien te worden voor een tienermoeder. Tevens vond ik mijn sporty kledingstijl niet zo goed meer matchen met mijn niet zo sporty lijf. Tel daar een veranderde kledingmaat en het geven van borstvoeding bij op en de kledingcrisis was compleet. Zoals zoveel nieuwbakken moeders, was ik mezelf kwijt. Heel. Erg. Kwijt!
Inmiddels heb ik mijn curves omarmd en gewoon een fijne nieuwe garderobe aangeschaft. Ik ben en blijf nu eenmaal een spijkerbroekenmeisje dus nog steeds kun je mij uittekenen in een jeans. Wel heb ik tegenwoordig een aantal tuniekjes en vestjes in huis. Niet alleen een stuk volwassener maar ook een stuk verhullender dan strakke t-shirts van Billabong en hoodies waar je tieten niet meer in passen. Win-win-situatie!  Ik begin steeds meer fan te worden van de hippiestijl met een sportieve twist.
Afgelopen donderdag droeg ik een donkerblauw wikkelblousje/tuniekding. Ik kocht het anderhalve week geleden voor de begrafenis van mijn opa. Ik geloof dat het van Vila is by the way. Nadat ik het op de begrafenis had gedragen, wilde ik het in eerste instantie achterin de kast gooien zodat ik niet meer aan die dag zou worden herinnerd. Maar ja, dat vond ik ergens toch behoorlijk zonde. Ik besloot het dus toch maar te gaan dragen in plaats van het achterin mijn kast te laten verrotten. 
Ik combineerde dit blousachtige ding met een skinnyjeans van H&M die ik een paar weken na mijn bevalling kocht. Eronder droeg ik een wit tanktopje van Primark en verder een paar bruine enkellaarsjes. Om het bruin van mijn boots terug te laten komen, deed ik een ketting om van de mannenafdeling van Primark. Sam vond die ketting jammer genoeg net zo leuk als ik want hij heeft die dag niets anders gedaan dan mij ermee proberen te wurgen. Ik weet dus weer precies waarom ik de kettingen heb afgezworen. Zo irritant! Al met en al een vrij simpele outfit waar ik me desalniettemin heel goed in voel. Yeah! (note to self: maak die verrekte spiegel toch eens schoon!)

Vandaag is de laatste dag dat je mee kunt doen aan mijn winactie in samenwerking met HippeMamaShop. Je kunt hier lezen hoe je meedingt naar een knuffel van Jellycat naar keuze. Good luck!

15 opmerkingen:

  1. ziet er leuk uit , ik haal altijd veel inspiratie uit jou outfits post , ook toen je nog sportiever kleden

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah dankjewel! Lief ;-) Vind het heel bijzonder om te horen aangezien ik geen speciale kledingstijl heb.

      Verwijderen
  2. Hahaha: baby's en kettingen is geen combi. Ben ik ook achter gekomen:)

    Ik heb na de bevalling ook lang gezocht naar een nieuwe stijl. Ik wil vooral niet overkomen als een overjarige wannabee-tiener-forever. Het laatste jaar ben ik pas tevreden en weet ik eindelijk welke modellen altijd goed staan bij mij. Een hele zoektocht en miskopen later.....
    Voor uitgaan/concerten heb ik een aantal 'metal-outfits' maar daar zul je me door de week niet mee zien. Ik ben sinds een jaartje fan van desigual (neem een maat groter dan je gewend bent!).
    Ook koop ik regelmatig dingen in het tweedehands winkeltje. Zo kan ik voor weinig toch wisselen. Ik vond er zelfs leuke desigual-jurkjes in mijn maat afgelopen zomer!!

    Ik vind je er leuk uitzien op de foto. Hot mommy, hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb ook behoorlijk wat miskopen! Ik wil ook geen wannabe puber meer zijn. Het moet geen een beetje stoer en casual zijn met een vrouwelijke touch. Ik houd niet van ingewikkelde dingen en vooral niet van tuttigheid.
      Ga eens even googelen naar Desigual. Ik heb het afgelopen jaar een aantal dingen bij Hema gekocht. Echt nooit gedacht maar ze hebben er erg leuke dingen en het blijft super in de was. Maar ik vind het maar lastig hoor, pfff...

      Ben wel benieuwd naar je metaloutfits by the way ;-)

      Verwijderen
  3. Wat ben je een prachtige vrouw en je outfit staat je prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha, ik heb gewoon eeuwige trouw gezworen aan A-lijn jurkjes met een legging eronder. In soepele rekstof, zonder rits. Mijn vorm is ook niet meer wat het was, maar daar valt het wel bij mee. Ik hou héél erg van Zergatik (Spaans merk, ze hebben ook erg leuke topjes en tunieken om op een jeans te dragen). Het valt erg smal zoals de meeste Spaanse merken, maar ik heb ook alweer geleerd nooit meer naar de maat te kijken en gewoon te kopen wat past, of dat nu S of XL is. Sommige modellen van King Louie zitten me heerlijk en het véél ruimer vallende Duitse Bluttgeschwester is ook erg fijn. Desigual vind ik vaak wel mooi, maar dan flatteren de patroontjes me weer dikwijls niet.
    Ik heb de omslag qua kleren moeten maken toen ik voor de klas ging staan. Als leerlingen gingen gillen dat ze hetzelfde truitje hadden, dan wist ik dat het niet helemaal goed zat...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had inderdaad op een gegeven moment ook dat leerlingen me gingen vragen waar ik mijn broek had gekocht. Om de week daarop het lokaal binnen te komen met hetzelfde exemplaar aan hun kont.
      Jammer genoeg ben ik niet heel erg van de jurkjes. Ik draag ze alleen in de zomer als het lekker weer is. Misschien dat ik het toch eens een kans moet geven. Vind het altijd wel leuk staan namelijk.

      Verwijderen
  5. Ziet er heel erg mooi uit, je outfit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke foto's. Je outfit ziet er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. "Niet dat ik geen buik meer had om te showen, integendeel zelfs, maar zo zonder baby erin was dat toch iets minder speciaal."
    *ligt in een deuk*
    Zo herkenbaar! Maar leuke mirrorshots weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke outfit hoor! Ik ben ook vooral van de spijkerbroeken met in deze tijd een leuk shirt met vestje of jasje. Heerlijk om zowel thuis als naar mijn werk te dragen, naar mijn werk dan vaak laarzen met een hakje en in de weekend vaak een platte hak...

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hahah die tekst van je: niet dat er niets viel te showen, maar er zat geen baby meer in:P Ik vind de outfit lekker casual, ook helemaal moi!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...