dinsdag 29 oktober 2013

Hair Repair Oil van Kruidvat



Degenen die mij volgen via Instagram en Facebook hebben misschien al gezien dat ik een pakket verzorgingsproducten van het huismerk van Kruidvat heb ontvangen. Op dit moment ben ik alles lekker aan het proberen zodat ik wat blogjes voor jullie kan typen met mijn bevindingen. Binnenkort verschijnen er dus meerdere reviews op le blog waar jullie hopelijk je voordeel mee kunnen doen. Vandaag staat er een verslag over de Hair Repair Oil op de planning. Dit product hoefde ik namelijk niet meer uit te testen omdat ik er al bekend mee ben. Ik heb deze haarolie namelijk zelf al eens gekocht. (Als je het leuk vindt, kun je hier mijn hysterische shoplog bekijken...)
Ik kocht dit spul om mee te nemen op vakantie. Mijn haar heeft de neiging om gortdroog te worden door de combinatie van zon en chloorwater dus ik voelde de bui al hangen. Normaal vliegen de serums en conditioners er al doorheen maar tijdens zulke omstandigheden is het helemaal niet aan te slepen. Ik koos ervoor om deze olie mee te nemen vanwege de grote verpakking en de fijne prijs van 3,99. Absoluut niet duur als je bedenkt dat je voor dat geld 150 ml haarolie in een pompflacon krijgt. Ik heb een flinke bos lang haar en wanneer ik er handen vol olie van bijvoorbeeld John Frieda in smeer, voel ik me daar wel een beetje schuldig over. Bij dit product heb ik dat gevoel helemaal niet.
Mijn haar vindt deze haarolie op basis van arganolie erg fijn. (Voor degenen die de afgelopen maanden onder een steen hebben geleefd, arganolie is helemaal hip & happening in beautyland!) Het is voedend genoeg zonder mijn haar zwaar en slap te maken. Door de lengte van mijn lokken, gebeurt het snel dat een serum of olie mijn haar verzwaard omdat je een flinke hoeveelheid nodig hebt. Deze Hair Repair Oil heeft dat effect gelukkig niet. Dit spul is geen wondermiddel maar doet zijn werk prima. Ik gebruik het in ieder geval naar volle tevredenheid. Mijn haar vaart en wel bij, zullen we maar zeggen.
Je kunt deze olie op drie verschillende manieren gebruiken. Voor het wassen op droog haar, na het wassen in handdoekdroog haar en als finish in droog haar. Ik gebruik het eigenlijk altijd op de tweede manier omdat dat het meeste effect heeft bij mijn haartype. Na het wassen met shampoo en conditioner, laat ik mijn haar een paar minuten drogen met een handdoek om mijn hoofd. Vervolgens breng ik drie pompjes olie aan in het onderste gedeelte van mijn lokken voordat ik mijn haar verder laat drogen. De hoeveelheid die je moet gebruiken is afhankelijk van de lengte en dikte van je haar. Een kwestie van even uitproberen dus. Neem steeds eerder te weinig dan teveel. Je kunt altijd nog wat meer olie pakken in plaats van met een vette kop over straat te moeten. En oh, breng het niet op je hoofdhuid aan maar alleen op de lengtes van je haar. Maar goed, dat geldt in principe voor ieder serum of olie. 
Zoals je na het lezen van deze review waarschijnlijk al hebt gemerkt, vind ik de Hair Repair Oil van Kruidvat een aanrader. Prima spul voor een prima prijs. Ik ben Kruidvat dan ook hartstikke dankbaar voor deze nieuwe flacon aangezien die van mij zo goed als leeg is. Het laatsgenoemde feit zegt al genoeg, denk ik. Misschien nog wel leuk om te vermelden, de anti-klitspray uit dezelfde lijn is ook een toppertje!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Kruidvat.

Volg mij nu ook op InstagramFacebook en Pinterest.

14 opmerkingen:

  1. Leuke review, ik ga hem onthouden! Met de aankomende winter (=statisch pluis haar!) zal het misschien ook wel een fijn middel zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Denk dat het daar ook wel voor werkt. Ik heb ook best pluizig haar. Zonder serum of olie ziet het er niet uit.

      Verwijderen
  2. Ik kende deze niet en had vorige week al een review op een andere blog gelezen erover. Had het gelijk genoteerd, want ik gebruik dus de andrelon versie, en als ik geld kan besparen doe ik dat.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat zijn die kleine tubetjes toch? Dit is echt een flinke fles en met korter haar doe je er denk ik echt heel lang mee.

      Verwijderen
  3. oh zoiets kan ik ook wel gebruiken, ook voor gewoon af en toe een verwenavondje thuis. Mijn haar is al niet zo sterk...goede tip!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb ook geen supersterk haar en het is echt fijn spul :-)

      Verwijderen
  4. Perfect timing! Mijn olie van Guhl (of hoe dat spul) is bijna op, dus ga ik jouw tip zekers uitproberen. Na zolang -alweer eens- 'sparen' heb ik eindelijk weer mijn haar over mn schouders heen hangen en helaas ook weer dikke zware droge snel pluizige maar oh zo geliefde lange lokken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja lange lokken! Ik houd van lang haar ;-) Die eeuwige pluis is echt killing ;-)

      Verwijderen
  5. Gekke vraag misschien, maar krijg jij ook betaald voor je blogs die je namens bedrijven plaatst?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een enkele keer maar meestal krijg ik gewoon de producten gratis zodat ik er over kan schrijven. Ik word niet betaald ofzo voor een positieve review. Als ik enthousiast ben, is dat echt mijn persoonlijke mening ;-)

      Verwijderen
  6. Ik ben nu de biosilk aan het proberen en ik vind dat een toppertje. Ik heb er ook eentje van de kruidvat gehad, maar ik zag toen weinig verschil

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar ben ik ook wel benieuwd naar. Lijkt me ook wel fijn spul.

      Verwijderen
  7. Ik heb deze ook, het ruikt zo goddelijk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ohh volgens mij heb ik deze ook gehad, not sure want heb er inmiddels wel duizenden doorheen gesleept haha. Maar tof joh zon pakket. Ben benieuwd wat er nog meer in zit en cool een samenwerking met Kruidvat!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...