dinsdag 15 oktober 2013

Capture the color

Vorige week werd ik door Marcella en Evey genomineerd voor de Capture the colour photobloggin' competion. Ik vind dit een hele leuke tag dus ik voel me heel erg vereerd dat ik mee mag doen. Mijn dank is groot Marcella en Evey! Wiehoe! 
Deze wedstrijd is opgezet door Travel supermarket. Het idee is als volgt: plaats 5 reisfoto's op je blog die volgens jou het beste de kleuren rood, blauw, groen, geel en wit weergeven. Vervolgens nomineer je zelf 5 andere bloggers om mee te doen en laat je Travel supermarket via e-mail of twitter weten dat je mee hebt gedaan. 


Wit - Onze huurauto in de dichte mist. We waren in de regen op weg naar de krater van de vulkaan Irazù in Costa Rica. Ik vond het bijna magisch om in deze omstandigheden omhoog te rijden en waande me in een kruising tussen Jurassic Park en Lord of the rings


Geel - De Trevifontein in Rome bij avond. Deze foto werd geschoten door een leerling tijdens een excursie naar Rome. Ik ken deze stad erg goed en blijf er keer op keer naar terugkeren. Bij ieder bezoek gooi ik een muntje over mijn schouder in de Trevi. Wanneer je dit doet, kom je weer terug in Rome namelijk.


Groen - Deze foto maakte ik afgelopen zomer in Annecy. Wat een prachtige stad is dat! Ik ben echt verliefd op al die oude straatjes met prachtige gebouwen en bruggetjes. Het water in het meer van Annecy is helderblauw maar het water in de grachten van de stad is groen. 


Rood - Een prachtig uitzicht op een rode rotspartij in Nevada in de buurt van de Hoover Dam. In de verte zie je een helicopter vliegen. Wij reden hierheen vanuit Las Vegas. Een echte aanrader mocht je tijdens je bezoek aan Sin City ook nog iets anders willen doen dan het casino bezoeken.


Blauw - Deze foto nam ik 's morgens vroeg op het strand van Dominical in Costa Rica. Dominical is een surfdorpje aan de westkust en is bekend vanwege de goede omstandigheden om te surfen. Ik heb al vaker over deze plaats verteld op mijn blog. Het is er geweldig, niet in de minste plaats vanwege het prachtige blauwe water. 

Ik ben inmiddels het overzicht een beetje kwijt geraakt van welke bloggers genomineerd zijn om mee te doen aan deze wedstrijd. Het kan dus zomaar zijn dat ik iemand dubbel tag. In ieder geval ben ik heel benieuwd naar de foto's van JaneLimoentjeFabianneAnouk en Jesdiny.

Vergeet niet om mee te doen aan mijn winactie in samenwerking met HippeMamaShop. Je kunt hier lezen hoe je meedingt naar een knuffel van Jellycat naar keuze. Good luck!

23 opmerkingen:

  1. Leuk om jouw foto's te zien! Annecy lijkt me mooi, wat grappig dat 't water daar groen is. En ik ben zelf ook in de Grand Canyon geweest. Bizar mooi! Costa Rica lijkt me trouwens ook prachtig, maar mijn lief heeft helaas niets met dat land.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is ook heel mooi groen, bijna turkoois! Costa Rica heeft echt een speciaal plekje in mijn hart, vind dat echt een heel gaaf land.

      Verwijderen
  2. Wat blijft dit toch een leuke tag. Heel leuk om al die foto's zo te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie en leuke foto's heb je uitgekozen! Ik vind dit echt een van de leukste tags die ik voorbij heb zien komen. Heerlijk om al die foto's te zien bij iedereen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik word ook altijd helemaal happy als ik deze tag op een blog voorbij zie komen. Instant vakantiegevoel gegarandeerd!

      Verwijderen
  4. Hihi bekende foto van Annecy ;-) inderdaad prachtige stad! Liefs Tamara

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, inderdaad ja! Ik had je bijna tegen kunnen komen daar ;-)

      Verwijderen
  5. Zo leuk dat j de tag hebt geplaatst! Ik vinf j goto's erg mooi, vooral de laatste twee. You should do more of those surfdorp places! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jezus, was jij dronken toe je dit typte ;-) Misschien maak ik nog wel eens een surfdorpblogje!

      Verwijderen
  6. Hele toffe foto's! Bijzonder welke foto's we door een tag als deze te zien krijgen. Vooral de rode rotsen waar je nog een helikopter boven ziet vliegen... wauwie! Dankjewel voor je nominatie:D! Zodra ik tijd heb ga ik er mee aan de slag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Graag gedaan! Ik ben heel benieuwd naar jouw foto's meid!

      Verwijderen
  7. Ik vind dit zo'n leuke tag! Gave foto's ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ooooh! Costa Rica! Ik ben nu niet zo'n durver, maar als ze tegen mij zouden zeggen dat ik daarheen moet verhuizen, dan spring ik een gat in de lucht en zit ik binnen de tien tellen op het vliegtuig. Wat een schitterend land is dat. Pura vida!
    (en leuke foto's!)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Pura Vida! Ik vind het echt een geweldig land. Ik heb trouwens een reisverslag geschreven voor de blog van Michelle. Komt binnenkort online denk ik.

      Verwijderen
  9. Wauw, groen en rood zijn echt heel er mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke tag! En wat een prachtige foto's! Raar, ik reageerde gister al met m'n ipad maar dat ging kennelijk niet helemaal goed :S

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Grappig om op die manier je vakantiefoto's te bekijken! Geeft er direct een heel ander beeld bij omdat je nu inderdaad let op de kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw wat een mooie foto's eigenlijk zeg!
    En een gave tag, die kende ik niet!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Bedankt voor je nominatie, leuk!
    Ik ga hem zeker overnemen en ook plaatsen. Wordt nog lastig, want ik heb heel veel foto's! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een toffe foto's en wat een leuke tag! Ik ga zeker meedoen, thanks :).

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...