zaterdag 28 september 2013

Schatje, liggen de kleertjes al klaar?

In april kwamen er twee blogjes online waarin ik de outfits showde die ik een week lang had klaargelegd voor Sam. Deze blogjes kun je hier en hier teruglezen. De afgelopen maanden heb ik diverse verzoeken gekregen om dat weer eens te doen. Blijkbaar vindt men het heel erg leuk om te zien wat ik mijn kleine man aantrek. Aangezien ik de beroerdste niet ben, heb ik deze week wederom wat foto's gemaakt van Sam zijn outfits. Nu het weer is omgeslagen, kan hij zijn nieuwe kleding voor het najaar aan dus extra leuk om eens te laten zien in welke combinaties Sam de afgelopen dagen door het huis racete. Enjoy!


Deze gestreepte trui is van Just Small. Ik heb hem tweedehands dus hij is niet meer verkrijgbaar. Jammer genoeg is deze trui bijna te klein. Het spijkerbroekje kocht ik vorige week bij Hema. De losse bretels zijn van H&M. Ik schafte ze deze zomer aan om aan een kort broekje te doen voor een bruiloft. De romper komt uit een pakketje rompers dat ik tijdens onze vakantie in een Franse supermarkt kocht. De sokken zijn van de Hema. 


Deze longsleeve kocht ik twee weken geleden in de sale in een winkel genaamd Ter Stal bij mijn ouders in het dorp. Het broekje is van Zara en is een maatje 78. Deze jeans zit Sam helemaal perfect! Verder een grijze romper van de Hema en sokjes met anti-slip van Zeeman.


Ook deze longsleeve kocht ik bij Ter Stal in Papendrecht. Het spijkerbroekje is van Hema en begint nu helaas echt te klein te worden. Dit was echt mijn favoriete broek. Nog maar snel een paar keer aantrekken dus! De romper is ook van de Hema en de sokjes wederom van Zeeman. (Jullie beginnen vast al te merken dat ik zo zijn mijn voorkeuren heb haha!)


Deze broek is van Next, net als het shirt. Het shirtje komt uit een set van drie stuks dat hoort bij het broekje. Ik kocht deze set al in het voorjaar maar Sam draagt deze kleding pas sinds de zomer. Het bleek nogal groot uit te vallen namelijk. Aangezien het nu geen weer meer is voor korte mouwen, draagt Sam z'n shirts door met een vestje erover of gecombineerd met een romper met lange mouwen. Deze dag droeg hij er een cardigan van H&M bij. Verder had hij een romper van de Hema aan en sokjes van Bambino.


Ik ben gek op tuinbroekjes. Dit exemplaar is van Zara en is tweedehands. Aangezien het een maat 82 betreft, is deze net iets te lang. Met de pijpen opgerold kan het echter prima. Vind het zo zonde om kleding in de kast te laten hangen tot het precies past. De romper is van de Primark en de sokjes met Batman-logo van de H&M. Vind die sokjes echt supergaaf maar helaas zakken ze enorm af. Boehoe! In de praktijk draagt hij ze dus niet zo vaak.


Deze longsleeve is ook van Ter Stal. Lekker origineel haha! Ik kocht het samen met de andere twee longsleeves die je in de tweede en derde outfit ziet. Het spijkerbroekje met bretels is ook nieuw. Ik kocht het onlangs bij Zeeman. De romper komt bij C&A vandaan en heeft een opdruk van Kermit de Kikker. Eigenlijk houd ik niet zo van kleding met allerlei tekenfilmfiguren maar voor Kermit maak ik een uitzondering. Kermit is cool haha! De sokjes zijn trouwens, heel verrassend, van de Zeeman.


Deze gestreepte trui is nog een kraamcadeautje. Ik heb geen idee waar het is gekocht maar het staat Sam in ieder geval erg leuk. Deze dag wederom het spijkerbroekje van Hema dat bijna te klein is. Verder droeg Sam een grijze romper van de Hema en sokjes met anti-slip van Paul Frank. De sokjes komen uit een set van meerdere sokjes die ik bij Kruidvat kocht tijdens mijn zwangerschap.

15 opmerkingen:

  1. Wat ziet dat er schattig uit, die kleine kleertjes. De batman sokken zijn leuk, haha! Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk , je hebt wel echt je voor keur zelfs voor kleur maar het staat hem vast erg mooi

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik houd heel erg van blauw en groen haha! Hij draagt overigens ook wel andere kleuren ;-)

      Verwijderen
  3. Super cute die outfits! Kermit is zeker tof haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke outfits! Vooral van de bovenste ben ik fan. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die vind ik ook het leukst! (Daarom heb ik deze outfit ook bovenaan gezet haha!)

      Verwijderen
  5. Volgens mij ben je dol op dat prachtige indigo-blauw! En gelijk heb je! Wat een stoere kleertjes!

    Ik lag overigens dat je in Leusden woont! Leuk om een mama 'uit de omgeving van Utrecht' te spotten die zich met soortgelijke dingen als ik bezighoudt!
    Ik ga je volgen! :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Welkom op mijn blogje :-) Ik houd inderdaad heel erg van blauw! Tof dat je in de buurt woont, ik ga je blog gelijk even bekijken. Altijd leuk om mama's uit de hood te spotten haha!

      Verwijderen
  6. Er was 1 ding wat mij heeeeeeeel blij maakt hihi zo tussen al de foto's en tekst door.. Dat er een rompertje van de primark af komt :P Waarom? Omdat die winkel hier bijna opent en ik me al maanden afvraag of ze daar ook kinderkleding verkopen hihi :P

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk!! Vooral de tuinbroeken en de trui op de laatste foto. Stoer kereltje heb je zo! Ennnuh, I like je nieuwe header!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh wat leuk! En wat een leuk idee! Als ik eens met een acuut tekort aan inspiratie zit, heb ik hier maar te neuzen. De batmansokken zijn hier een groot succes en blijven best we goed zitten (ik heb dan ook zo'n kereltje met van die stevige spekbeentjes, dat inmiddels maatje 80 draagt - op nog geen 9 maanden *zucht wat gaat het snel*)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is wel groot inderdaad. Sam zit nu ook net in maat 80. Die sokken zijn hartstikke leuk maar bij gebrek aan spekbenen doen ze niets anders dan afzakken. Ik heb een slank ventje.

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...