dinsdag 17 september 2013

Over hippe mama's en aapjes
Sam is een echte jongen en jongens houden van grote dingen. Aangezien hij op dit moment in zijn knuffelfase zit, is hij nu dan ook bezeten van een gigantische teddybeer en een nog grotere hondenknuffel. Superschattig want hij duikt echt bovenop deze knuffels en knuffelt ze helemaal plat met een gelukzalig smoelwerkje. Schattig maar niet zo heel praktisch. Thuis vind ik het prima als hij zich vermaakt met zijn grote knuffelbeesten alleen ik zag de bui al hangen dat hij ze binnenkort ook overal mee naartoe zou willen nemen. Tja, zo'n beer van pakweg een centimeter of 70, is nu eenmaal niet zo handzaam. Ik zag het al helemaal voor me dat ik die beer vast zou klikken in de buggy en Sam er dan bij op schoot haha! 
Een paar weken geleden kwam ik in contact met Miriam van HippeMamaShop. Ik legde haar mijn probleem voor en vertelde dat ik op zoek was naar een kleinere knuffel die ik makkelijker kon meenemen. Het moest een hele zachte knuffel zijn want dat is blijkbaar hetgeen waar Sam op valt. Zijn favoriete beer en hond zijn namelijk ook überfluffy. Ik had al eerder geprobeerd om hem ervan te overtuigen dat zijn Dikkie Dik-knuffel ook heel lief was en dat hij ook een erg lief kleiner beertje bezat. Daar wilde hij echter niets van weten dus ik kon niet aankomen met de eerste de beste knuffel. Het moest een hele speciale zijn!
Miriam dacht met mij mee en vertelde me dat het merk Jellycat hele zachte knuffels in het assortiment had. Dit is een van oorsprong Brits merk dat zich voornamelijk richt op het produceren van luxere knuffels. Ik bekeek het aanbod van dit merk in haar webshop en koos een heel lief aapje uit voor Sam. Het was nog lastig kiezen want er waren gigantisch veel poepige kleine vriendjes. De aap vond ik echter het beste bij Sam passen omdat het best een stoer knuffeltje is en aangezien hij alweer een jaar is, wilde ik een niet al te baby-achtige knuffel voor hem. 
Vorige week stond de postbode voor de deur met een doos van HippeMamaShop. Uiteraard ging ik deze direct met Sam openen en uitpakken. We waren beiden enorm benieuwd. In de doos trof ik Sam's nieuwe knuffel aan, een extra cadeautje en een lief briefje van Miriam. Ik gaf Sam het aapje terwijl ik het briefje las en het mooie notitieboek van Nijntje bekeek dat als verrassing bij mijn pakketje zat. Voordat ik het wist, zat Sam al op het aapje te soppen en met het staartje te prutsen. Een goed teken dus. Op de bovenstaande foto's zien jullie hoe het nieuwe vriendje van mijn kleine man eruit ziet. Is het geen schatje? Oh ja, de goede lezer kan mijn daadwerkelijke voornaam op het briefje van Miriam ontwaren.
Volgende maand mag ik trouwens een knuffel van Jellycat verloten onder mijn lezers. Binnenkort zal ik deze winactie aankondigen in een apart blogje. Stay tuned!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met HippeMamaShop.

17 opmerkingen:

 1. Schattig. Hier hebben ze allebei 1 knuffeltje dat overal en altijd mee naartoe gaat. Em een beer en Mila een aapje. Hebben ze zelf uitgekozen tussen alle knuffels die we in huis hebben. Geen enkel ander knuffeltje is beter. Hihi. Fijn dat Sam wel een knuffeltje accepteert en hem niet in een hoek smijt en toch voor zn grote knuffel gaat ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig vind hij deze knuffel wel leuk. Had al geprobeerd om hem andere knuffels aan te bieden die we al in huis hadden maar dat zag hij niet zo zitten. Probeer hem nu aan te leren dat die grote knuffels alleen voor beneden zijn en dat die aap overal mee naartoe mag. Hoop dat het lukt!

   Verwijderen
 2. Ojeeetje: dat wordt wat tot zijn tienertijd. Je kent Junior's verhaal met knuffels, he;)... We komen erin om!!

  Maar het aapje is echt leuk, ja!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, die foto's staan me nog heel helder voor de geest haha! Ons toekomstbeeld vrees ik ;-)

   Verwijderen
 3. Wat grappig, nooit over je naam nagedacht, maar helemaal anders dan je blognaam, hihi;)! Wat betreft het aapje, wat en schatje! Hij matcht bij je eigen hummeltje;).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad heel anders, al is Jess afgeleid van mijn tweede naam Jessica.

   Verwijderen
 4. Wat een leukerd. en die laatste foto haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gek beest hè? Hij had het aapje ook helemaal zelf gepakt.

   Verwijderen
 5. Wat een leuke knuffel! Zelfs de kat is er blij mee :-)
  Mijn nicht haar zoontje is gek op een of ander knuffellapje en gelukkig had ze er meteen een stuk of vijf van aangeschaft.(2 voor thuis, voor de opa&oma's en 1 voor in de auto) Want weggaan zonder dat knuffelding is blijkbaar geen optie...
  Hopelijk is/wordt jouw Sam niet zo kieskeurig!
  Groetjes, Patty

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ai, dat hoop ik ook niet. Lijkt me erg lastig!

   Verwijderen
 6. ahhh wat een lief knuffeltje. hier heeft zoon heel lang een steeds viezer popje als vaste knuffel gehad, zo lief is dat, nu heeft hij een stoere olifant voor in bed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klinkt ook goed zo'n stoere olifant! Het is inderdaad lief hoe ze kunnen knuffelen met popjes, knuffels en lapjes.

   Verwijderen
 7. He, heet jij Shanna, zie ik dat goed?
  Ik ook!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...