dinsdag 3 september 2013

Baddertijd #2Gisteravond ging Sam met zijn vader mee onder de douche. Aangezien ik degene was die met een handdoek stond te wachten, was ik in de gelegenheid om een foto te schieten van dit tafereel. Want zeg nu zelf, zo'n vader-zoon-momentje verdient het om te worden vastgelegd. 
Omdat vriendlief Sam in de houdgreep nam, kon ik deze keer een stuk makkelijker een foto schieten. Sam heeft namelijk nogal de neiging om door de douchebak te racen waardoor ik meestal eindig met enkel bewogen foto's. Beetje jammer! Deze keer bleek het maken van een leuk en gezellig kiekje geen enkel probleem. Hierboven kunnen jullie het resultaat bewonderen van mijn twee schone pretbekken. Lief zijn ze hè?
De rest van deze week spendeer ik bij mijn ouders met Sam. Zij hebben een ligbad dus ik ga mijn best doen om nog wat mooie plaatjes te schieten van Sam temidden van een hoop zeepsop. Afgelopen weekend deed ik daar ook al een poging toe maar toen verzoop Sam bijna omdat hij uitgleed. (Dat kind zit namelijk nooit stil haha!) Ik kon hem gelukkig snel weer opvissen en na wat gehoest en geproest, speelde hij weer vrolijk verder. Kleine bikkel! Mijn telefoon daarentegen moest het bijna bekopen met een enkele reis naar de telefoonhemel. Oeps! Deze week volgt poging 2.0 voor het maken van een badfoto. Ik ga mijn best doen! Wordt vervolgd dus ;-)

9 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...