vrijdag 27 september 2013

I am so guilty, guilty, guilty...

Ik ben altijd heel open en eerlijk, zowel in het dagelijks leven als online. Vandaag deel ik daarom een lijst met confessions met jullie. Bij tijd en wijlen ben ik namelijk een enorme slons, een stinkerd en een kreng tegelijk. Ben benieuwd waar jullie je zo nu en dan schuldig maken! Of ben ik soms de enige chaotische viezerik in blogland?

- Veel te lang douchen. Hmmm...
- Veel teveel douchegel gebruiken. 
- Onder de douche plassen. Kom op, wij hebben alleen een wc op de benedenverdieping!
- Wildplassen!!!
- Bezwijken voor grote glazen Coca Cola. Fuck Cola Light!
- Coca Cola drinken bij het ontbijt.
- Het ontbijt overslaan. Voor 10:00 kan ik namelijk echt geen eten door mijn strot krijgen. 
- Mijn neus helemaal uitboren. 
- Drie keer per dag yoghurt eten. Na mijn zwangerschap ben ik deze craving niet meer kwijt geraakt. 
- Mijn mail checken op de wc. 
- Pas na de lunch mijn badjas verruilen voor een toonbare outfit. 
- Die broek met vlek gewoon weer opnieuw aantrekken omdat hij zo lekker zit. 
- Het geboortecertificaat van je kind kwijt zijn. Oeps!
- Keihard kotsen omdat ik mijn grenzen niet ken op hardloopgebied. 
- Kind omkopen met telefoon tijdens het verschonen. 
- Drie afleveringen van Prison Break kijken terwijl het huis een bende is. 
- Tegen vriendlief zeggen dat het nog niet nodig is om zijn haar te doen met de tondeuse omdat ik te moe ben om van de bank af te komen. 
- De pan uitlikken!
- Een andere route naar de supermarkt nemen als de buurvrouw buiten staat. (Ze snapt het woord haast niet en als Sam echt zo hard groeit als zij beweert dan is hij volgende maand twee meter. Zucht...)
- Vriendlief vragen om mijn telefoon te bellen omdat ik niet weet waar ik hem gelaten heb. 
- Vergeten om mijn medicatie in te nemen en me dan zwaar kak voelen. Iets met eigen schuld, dikke bult? 
- Een puinhoop van mijn kledingkast maken. Vriendlief wilde per sé een eigen kast. Zegt genoeg, denk ik!
- De katten wegjagen als ze achter me aan lopen als ik de deur uit ga. Ook al is het een uiting van liefde, het is zo irritant! Als het aan hen ligt, gaan ze gewoon mee naar de Appie. 
- Ananas eten terwijl ik daar allergisch voor ben. Hallo gevoelloze tong en tintelende lippen! 
- Zeggen dat ik het heel druk heb, terwijl ik eigenlijk gewoon moe ben. Of lui whatever...
- Puisten uitknijpen en openkrabben. 
- Het geluid van de Toet Toet garage en de bijbehorende auto's uitzetten. Vast ook heel leerzaam zonder die takkeherrie!
- Een boxer van vriendlief aantrekken omdat ik geen schoon ondergoed meer heb.. of niet kan vinden... of gewoon te lui ben om het te zoeken...

Zo, nu zijn jullie aan de beurt!

30 opmerkingen:

 1. Haha er zijn er een paar die mij heel bekend vookomen. Ik dacht dat ik een internet verslaving had maar mijn mail op het toilet nakijken heb ik nog nooit gedaan. Die muziek van zo'n irritant speeltje afzetten wel want dat kan na verloop van tijd geweldig op je systeem werken en dat je de katten hun eeuwig durende liefde soms even niet kan hebben komt mij ook bekend voor. En ik heb zo eens geblunderd met een lieve buurvrouw die mij altijd aan de praat hield. Ik verstopte mij achter de haag maar dochterlief die toen een jaar of drie was heeft mij toen schaamteloos verraden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik zie helemaal voor me dat je dochter je verraadt achter die heg. Mijn buurvrouw is ook heel lief maar zóóó langdradig!

   Verwijderen
 2. Hahaha. Ja die series kijken terwijl het n bende is. Of omlopen naar de supermarkt, herkenbaar. Ik moest wel lachen om een paar :-p ik zie jou al die pannen aflikken en katten wegjagen:-p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga altijd met mijn vinger door de pan en die lik ik dan af haha!

   Verwijderen
 3. Hahaha! Ik eet meestal 2x per dag yoghurt, check mijn mail op de wc, plas ook onder de douche (ik vind vooral als je toch al doucht en dan doortrekken ernaast zeg maar heel erg waterverspilling), lik de pan uit of lepel af, ben het geboortecertificaat niet kwijt en kots niet van het hardlopen (dat ik ook niet doe trouwens) en uhmm... ja, manliefs haren zitten idd prima (want het betekent anders dat ik op moet staan ja). Oh en je verliezen in een serie is belangrijker dan het huishouden en als kla[ op de vuurpijl, dat met die puistjes doe ik ook en moe/lui/druk enzo zijn we allemaal wel eens ;) We zijn met z'n alleen uiteindelijk allemaal even 'erg' voglens mij ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat plassen onder de douche vind ik best wel logisch haha! Komt uiteindelijk toch in hetzelfde riool terecht en mijn plasje gaat gewoon met het douchewater het putje in. Niets mis mee! En we maken de douchebak ook regelmatig schoon natuurlijk ;-)

   Verwijderen
 4. Hahaha sommige dingen zijn zó herkenbaar!
  Series kijken terwijl het huis een puinhoop is: check
  Het ontbijt overslaan: check
  De buurvrouw ontwijken: heel erg check! (haha, mijn buurvrouw is namelijk superonaardig en die geeft mij altijd preken dus daar heb ik dan geen zin in ^^)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Arghhh, dat lijkt me helemaal verschrikkelijk, een onaardige buurvrouw. Mijn buurvrouw is wel gewoon aardig maar een beetje apart.

   Verwijderen
 5. Wauw, wat is je header prachtig geworden!!!! Complimenten!

  Ik douche ook vaak te lang...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mij ben ik sneller klaar met te zeggen wat ik niet doe uit je lijstje. Ik heb geen kind(eren) en geen katten meer, yoghurt eet ik niet en ik kleed me ietsje eerder aan en ik stuur mijn man tegenwoordig naar de kapper :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha leuk om te lezen!! Sommige dingen komen echt
  overeen met mij :P

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hihi het is alleen guilty, met een G ipv met een Q ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Had het al gewijzigd! Stom! Bedankt voor het zeggen ;-)

   Verwijderen
 9. Heel herkenbaar! Ik check ook overal mijn mail, trek vieze broeken aan omdat ze lekker zitten en vergeet vanalles!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, te grappig! Ik kijk ook altijd series als ik eigenlijk iets anders moet doen. Ik zeg ook wel eens dat ik het druk heb terwijl ik eigenlijk gewoon lui en/of moe ben. Cola drinken bij het ontbijt doe ik altijd als ik een kater heb (anders overleef ik de dag niet). En een andere weg naar de supermarkt kan ik ook inkomen; helaas heb ik alleen een deur aan de voorkant dus moet ik er wel langs ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij een kater heb ik iets sterkers nodig haha ;-)

   Verwijderen
 11. Voor zo'n 'imperfecteling' ben je echt waanzinnig geniaal! Ik heb me zitten bevuilen om je lijst... voornamelijk omdat ik me aan 9 van de 10 dingen ook schuldig maak -_- .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat doet me deugd :-) Gedeelde smart, is halve smart!

   Verwijderen
 12. wat leuk dat je zo eerlijk bent! Ik herken me ook in sommige dingen haha..ik heb je blog net pas ontdekt, maar hij is zo superleuk dat ik je ben gaan volgen! Ga zo door!
  liefs,
  Shivani

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hahaha, sommige zijn wel herkenbaar inderdaad.
  Leuk blogje!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hahahah, na de titel was ik erg benieuwd wat er zou komen. Hilarisch, heerlijke lijst voor mijn zondagochtend om me te beginnen. Veel punten zijn ook herkenbaar! Mijn ergste? Hmmm, ga ik even over nadenken.. ik had er een in mn hoofd maar volgens mij kan het veel erger;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk om te lezen. Er is veel herkenbaar ;-) Ik lik trouwens ook wel eens mijn toetjes schaaltje uit of het bordje waar ijs op lag. Oh, en het mes waarmee ik chocoladepasta smeerde, haha. Te lekker om het niet te doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jij bent mijn lang verloren tweelingzus of zo? *gaat gauw dat certificaat zoeken*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb het inmiddels weer gevonden. Om 1 uur 's nachts in de kelder! Oh Lord...

   Verwijderen
 17. Heeel komisch!! En vooral herkenbaar. Mijn telefoon zit aan me hand vastgeplakt (bij wijze van spreke). Verder ben ik heel netjes, ben juist allergisch voor troep en nu met de zwangerschap is het alleen maar erger. Tot ergernis van me vriend. Nu ik dit lees en de reacties ben ik bang voor wat er gaat komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor mijn zwangerschap was het niet veel beter hoor bij mij. Ik ben enorm chaotisch haha! Komt dus vast helemaal goed met jou als de kleine is :-)

   Verwijderen
 18. Wat een heerlijke blog! Ik heb zoveel gemist de laatste tijd door Jordanië. Loop aaaaachter. Ik plaatste vandaag ook een openhartige blog, haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...