maandag 16 september 2013

Baddertijd #3Eigenlijk stond er een wat uitgebreider blogje voor vandaag op de planning maar die houden jullie nog even van me tegoed. Ik ben namelijk ziek, boehoe. Ik heb keelpijn, een hoofd vol snot en ben misselijk. Bah! Om het af te maken, kampt Sam met dezelfde symptomen. Jullie begrijpen dat deze combinatie nu niet bepaald het toppunt van geluk is. Zeker omdat uitgerekend vandaag mijn ouders op vakantie zijn, mijn schoonmoeder jarig is, vriendlief hard aan het werk evenals de buren. Ik moet het dus alleen fiksen met mijn brakke hoofd!
Een blog in de categorie baddertijd dus. Zoals ik hier al vertelde, was ik zo'n anderhalve week geleden bij mijn ouders. In tegenstelling tot onze woning, is mijn ouderlijk huis uitgerust met een bad. Toen ik nog thuis woonde, maakte ik er weinig gebruik van. Stom, want inmiddels heeft de ervaring me geleerd hoe ontspannend een beetje dobberen in een lekker sopje is. You don't know what you got until it's gone! 
Sam vindt, jong als hij is, in bad gaan het toppunt van geluk. Een bezoek aan opa en oma is dus niet compleet zonder een fijne plonspartij. Zo ook vorig week. Deze keer ging hij alleen in bad in een badring die mijn moeder voor hem had gekocht op marktplaats. Mooi dat hij het vond. Klauterkabouter als hij is, klom hij er na een minuut of vijf wel uit maar goed, leuk was het wel. Een gezellige kiekje dus van mijn eigenwijze monster in de bubbels. 

15 opmerkingen:

 1. zo schattig die klauterkabouter van jou :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jess,

  Bedankt voor je bezoekje op mn blog

  ook jij hebt een leuke blog

  en wat een prachtige foto zag ik hier bovenaan van Sam.

  En Beterschap voor jullie ;)

  Liefs; Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Balen dat jullie ziek zijn! Beterschap voor jullie beiden! Je hebt wel een heerlijke foto met ons gedeeld. Sam kijkt echt alsof hij helemaal aan het genieten is, zo 'zen', haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou willen dat hij een keer 'zen' was haha ;-) Een minuut na deze foto was hij uit die ring geklommen. Maar hij geniet wel heel erg van badderen.

   Verwijderen
 4. Wij hebben ook geen bad, bij mijn ouders ook nooit gehad, maar daardoor geniet ik extra veel als ik in een hotel of wat ben waar ze wél een bad hebben, heerlijk badderen met mega veel sop uiteraard! :) Heeeel veel beterschap voor jullie, ik zou zeggen; neem een lekker badje om op te knappen! Euhh.. douche dan maar?! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lieve foto. :)
  En jij beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beterschap voor jullie allebei!! De snotterietis is vroeg dit jaar, zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk ding zeg! Hier ook al weken aan het snotteren het zette niet door en toen wel en nu heb ik het nog een heel klein beetje. Beterschap ook voor jullie X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahhhh gussie! Wat krijgt hij al een 'eigen' hoofd. Ouder, zeg maar. En veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Z'n babyvetjes zijn echt aan het verdwijnen nu. Nu nog haar en dan wordt hij echt groot haha!

   Verwijderen
 9. Aw nee, beterschap voor jullie! En wat is het toch een cutie pie :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...