woensdag 18 september 2013

Bloggersmeet

Al een poosje volgen Gwen en ik elkaars blog. Een paar weken geleden stuurde Gwen mij een mailtje om wat uitgebreider te reageren op een blogje. Al snel waren we heel gezellig heen en weer aan het mailen. We kwamen erachter dat we allebei in het midden van het land wonen en zodoende werd het idee geboren om elkaar eens te meeten. Zo gezegd, zo gedaan! Vorige week maandag stond Gwen bij me op de stoep met haar dochtertje Olivia op de arm.
We hebben een hele gezellige ochtend en middag gehad. Gwen is in het echt precies zoals online. Net als ik moeder van een kleine kabouter en lekker nuchter in de omgang. We hadden meer dan genoeg gespreksstof, niet verwonderlijk met twee spraakwatervallen bij elkaar. Ik heb nogal de neiging om alsmaar door te kakelen en gelukkig bleek Gwen precies dezelfde eigenschap te bezitten. 
Die twee monsters van ons vonden elkaar ook hartstikke leuk. Sam was helemaal in zijn sas dat er een ander kindje op visite kwam en dook gelijk bovenop Olivia. Ze werd helemaal bekeken en natuurlijk was Sammie helemaal onder de indruk van haar haar. (Logisch, want dat heeft hij zelf niet haha!) Al snel begon Olivia gezellig rond te tijgeren, werden mijn katten achterna gezeten door twee koters in plaats van één, viel Sam honderd keer te pletter, werd het net ingeschonken sapje van Gwen vakkundig gelanceerd door Sam en veranderde mijn woonkamer in een kinderparadijs. Note to self: twee kinderen maken twee keer zo snel, twee keer zoveel zooi!
Op een gegeven moment hadden zowel Olivia als Sam even rust nodig. Olivia was namelijk een beetje verkouden en Sam had de halve nacht lopen spoken omdat er een tandje zat te etteren. Gwen stelde voor om Olivia even in de box te zetten. Wat ik toen zag, daar valt mijn mond nog steeds van open. Olivia. Speelde. In. De. Box! WTF? 
Ik heb Sam verteld dat hij goed moest opletten want deze manier van vermaak snapt hij niet zo goed. Als ik Sam in de box zet, is het eerste wat volgt een hevig protest en vervolgens gooit hij van alles uit de box. Na een aantal minuten legt hij zich schijnbaar neer bij zijn gedwongen opsluiting. Niets is echter minder waar. Na een paar minuten begint hij namelijk speelgoed op te stapelen zodat hij daar op kan klimmen in een poging om te ontsnappen. Olivia was daarentegen heel zoet met wat blokjes in de weer. Superlief!
Anyway, nadat de kids even een klein time-out-momentje hadden gehad, schoven ze weer gezellig samen over de vloer. Sam helemaal onder de indruk van het roze speelgoed dat in de luiertas van Olivia bleek te zetten en Olivia in haar nopjes met al het nieuwe speelgoed dat Sam voor zijn verjaardag had gekregen. Dat ze echter allebei toe waren aan een dutje bleek wel toen ze tegen het middaguur huilerig werden en in hun oogjes begonnen te wrijven. Toen ze ook nog eens synchroon hun luier vol kakten en dito werden verschoond, besloten de mama's dat het mooi was geweest. Gwen en Olivia gingen naar huis en Sam naar zijn bed. 

14 opmerkingen:

 1. Klinkt gezellig. Leuk dat je die blogmeets erin houdt en leuk dat je Gwen en Olivia hebt ontmoet. Lijken me gezellige meiden :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie een idee voor een nieuwe meet ontstaan :) Ik heb het trouwens zonder de taart die jullie begin dit jaar hadden moeten doen helaas, maar goed: is J vergeven - die druk bezig met haar doelstelling van het afvallen voor kerst natuurlijk!! :)

   Verwijderen
  2. Haha, die taart zou ervoor gezorgd hebben dat ik die ene kilo die ik af ben gevallen in een maand er weer aan had gegeten. Zag mezelf al zitten met een hele taart in de koelkast haha! Maar ik had wel stroopwafels hoor Maris ;-) Gwen is niet omgekomen van de honger.

   Verwijderen
  3. Ja Maris, wij moeten ook weer eens afspreken. Ben benieuwd naar Ems en Mila!

   Verwijderen
 2. Hahaha: Junior begreep dat ook niet wat de bedoeling was in de box toen ie eenmaal kon tijgeren... Moest erom lachen hoe je dat schreef:) Zal wel een jongenseigenschapje zijn dan??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, leuk!!! Olivia kijkt op die eerste foto wel heel geirriteerd, maar gelukkig is een foto maar een momentopname hihi. Tja, dat spelen in de box he ;) Geen idee hoe ik het erin gekregen heb, maar vanavond weer een halfuurtje - terwijl ik het eten stond te maken *jaloersmakendikweethet*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Ja, heel erg jammer! Misschien moeten we een x een grote meeting doen ergens in het midden vh land (maar wel met het ov te bereiken, aangezien ik vanaf volgende wk autoloos ben helaas)

   Verwijderen
  2. Jij woont echt in een uithoek Sharmayne ;-) Ik moet nog steeds een keer voor je koken haha! Misschien een keer meeten in het midden van het land?

   Verwijderen
 5. Leuk!! Gezellig dat jullie besloten af te spreken, is toch eigenlijk veel gezeligger dan online;). Grappig om te lezen dat die twee koters het zo leuk met elkaar vonden en nog iets kunnen leren van elkaar al zijn ze zo jong!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zeker heel leuk om andere bloggers te ontmoeten!

   Verwijderen
 6. Haha wat cool zo'n bloggersmeet en wat tof dat ze elkaar ook leuk vonden (de kids). Idioot dat ze synchroon gingen kakken haha. XX

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha leuk leuk! Tof die bloggersmeets :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha wat grappig dat box verhaal, Olivia is een echte voorbeeld dan. Wat leuk dat jullie hebben afgesproken!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...