maandag 4 februari 2013

Shoplog Bever Sport en Telstar



Afgelopen weekend bezochten mijn vriend en ik de Bever Sport en de Telstar in Amersfoort. Mijn vriend moet volgende week een week gaan snowboarden voor zijn werk en had nieuwe snowboardschoenen nodig en een nieuw beschermbroekje. Daar gingen we dus naar op zoek. Aangezien het uitverkoop was, bekeken we ook de rest van die winkels even en liepen toen tegen wat leuke dingen aan.
Voor Sam hadden we nog een envelop met geld liggen en een deel daarvan hebben we besteed aan een knuffelkussen in de vorm van een bever en een superstoer rugzakje in de vorm van een gordeldier. Hij is nu nog een beetje te klein voor deze zaken maar we vonden deze dingen zo cool dat we het alvast voor hem hebben gekocht. In het rugzakje zit trouwens nog een capuchon waarop de stekels helemaal doorlopen. Voor de ultieme gordeldierenlook zeg maar!
Bij de Bever Sport gold 50% kassakorting op alle artikelen van het merk Buff. Dit is een heel fijn merk dat allerlei haarbanden en multifunctionele sjaals verkoopt. Ik had een aantal jaar geleden al diverse haarbanden gekocht en was daar zeer tevreden over. Ik gebruik ze graag in de zomer met warm weer. Je kunt ze namelijk ook nat maken en dan op je hoofd zetten. Ik kocht voor aankomende zomer twee nieuwe exemplaren met een leuk printje.
Tot slot kocht ik bij de Telstar een simpele zwarte haarband van het merk Barts. Ik had al wel twee haarbanden voor de winter maar die zijn meer geschikt voor de wintersport. Ik nam deze mee om dagelijks te dragen met koud weer. Staat net even wat leuker dan een enorm felgekleurd exemplaar bij mijn legergroene parka.

5 opmerkingen:

  1. Awwh de knuffelkussen is schattig! Ik was trouwens jouw blog al kwijt een hele tijd, found it! :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Had ook een blogdipje hoor, maar fijn dat je me weer hebt gevonden!

      Verwijderen
  2. Hihi, ben je een beetje in de shopmood laatste maandjes? Groot gelijk hoor;)! Dat knuffelberenkussen is echt heel schattig. Ben wel benieuwd naar die haardbandjes. Ideaal voor op vakantie in een erg warm land natuurlijk..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Valt het op haha ;-) Wel een beetje ja, al heb ik vooral dingen voor Sam gekocht. Dat kind groeit overal uit, pfff... Heb ook het internetshoppen een beetje ontdekt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die kinder rugtasjes zijn toch zo lief! Ik had vroeger ook allerlei rugtasjes; mijn lievelings was een beer die op zijn beurt ook een rugtas droeg en daar kon je ook weer wat in stoppen. Zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...