vrijdag 1 februari 2013

Dag 16 - De engste gebeurtenis van je levenYeah, ik ben alweer bij dag 15 van de 30 dagen challenge aangekomen. Er begint eindelijk een beetje schot te komen in deze challenge na een half jaar. Met een beetje geluk moet ik er in februari of maart wel doorheen zijn.
Over de engste gebeurtenis van mijn leven kan ik kort en krachtig zijn. Lees mijn bevallingsverhaal maar, zou ik zeggen. Ik schreef dat blogje trouwens nog voordat ik officieel de diagnose HELLP en eclampsie kreeg. Mocht je willen weten wat die termen inhouden, google is your friend!

8 opmerkingen:

 1. Ik heb de begrippen nog even nagekeken op google en inderdaad wat heftig allemaal. Krijg er steeds weer kippenvel van. Liefs elise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik begrijp heel goed dat, dat het engste moment van je leven is geweest. De foto bij dit blogje is toch wel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Snap ik helemaal dat is ook niet niks!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaa das zeker eng. Knap dat je het wilt delen. En foto is idd mooi. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal met Anouk eens. Wat een mooie foto! En gelukkig heeft deze engste gebeurtenis je wel een prachtig wondertje gegeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Blijf het mooi vinden hoe je sterk je bent en hoe je hiermee omgegaan bent (en nog steeds gaat). Kan me voorstellen dat dat heel eng geweest moet zijn en ben blij dat het nu allemaal een stuk beter gaat. Hele lieve foto!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...