dinsdag 5 februari 2013

Bye, bye cradle...
In de nacht van zaterdag op zondag heeft Sam voor het laatst in zijn wieg geslapen. Snik, slik... Weer een stukje van de echte babytijd afsluiten. Als het aan mij had gelegen, had hij er nog wel iets langer in geslapen maar Sam past er echt niet meer in. Helaas! Tja, iedere morgen met je hoofd tegen het de bovenkant van je bed wakker worden, is natuurlijk ook niet alles. Het was dus echt wel tijd om het ledikant in gebruik te nemen maar deze mama moest wel even slikken hoor. Het was zo schattig, die lieve kleine baby in dat lieve kleine bedje. En hij wil ook al niet meer in de kinderwagen liggen. Shit, mijn kleine mannetje wordt groot! 
Heb zaterdagavond nog wel even snel wat foto's geschoten toen hij lag te slapen omdat ik hem zo voor altijd wil blijven herinneren. Als mijn kleine baby! Onder zijn blauwe dekentje, met zijn konijntje en met zijn handjes buitenboord. Wat houd ik enorm veel van dit ventje, niet in woorden uit te drukken...

10 opmerkingen:

 1. Had ik al gezegd wat een prachtig kereltje je hebt? :) Heerlijk zeg, ik kan me voorstellen dat het zo snel gaat. Kleine mannetjes worden groot....Genieten! En fijn dat je ook hier alles vast kan leggen voor later. Ja, ik miste het toch ook, een stukje www. En ook voor het thuisfront als ik of we weer reizen. Aanstaande zaterdag gaan we weer eens een dikke maand backpacken, dus dat ga ik weer bijhouden! Verder moet ik nog even zoeken hoe ik m'n stukje www wil invullen...Het gaat inmiddels weer goed met me gelukkig, maar heb wel een zwaar dal gezien inclusief een burnout na mijn baan, mams, ex, etc. Nu verhuisd, nieuwe liefde, nieuwe kansen :) Hoop dat ook alles goed met jou gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat heeft hij het nog lang volgehouden. Hier wilden ze allebei met 3 weken oud al niet meer in de reiswieg (dan konden ze niets zien en dat vonden ze niet leuk). Ik deed dus altijd maar de maxi cosi op het onderstel, dat vonden ze wel prima. Wiegje was bij ons na 3 weken ook al niet meer in gebruik, ze sliepen beter op hun eigen kamer (komt denk ik omdat Rick zo snurkt).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik loop inderdaad ook al een paar weken met de maxi cosi op het onderstel. Gisteren toch maar even een voetenzak gehaald voor het zitje van de kinderwagen. Pfff, met 3 weken al. Arme jij!

   Verwijderen
 3. Ach wat ontzettend schattig! Ik ben ook op zoek naar een geschikt wiegje voor naast ons bed. Het is zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij hebben deze van babydump van m'n schoonouders gekregen. Heel handig en we hebben hem nog best lang gebruikt. Zo'n hangwieg lijkt me ook mooi trouwens.

   Verwijderen
 4. Awwh, omdat ik je blog kwijt was, heb ik natuurlijk een groot deel gemist. Wat een schatje is het toch! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh de tijd gaat zo snel he. SNik*

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heeerlijk dotje is het toch weer op deze foto's. Wat gaat de tijd enorm snel.. baby's zijn zo snel baby af, dat het eigenlijk TE snel gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaaah... wat ligt hij heerlijk te slapen :)
  Kan me voorstellen dat het een grote stap is (voor jou vooral ;) om hem in zijn 'grote' bed te leggen. Maar daar slaapt hij vast net zo lekker in!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...