vrijdag 8 februari 2013

KOH # 111 Vintage Pink

 
 
Sinds kort ben ik into nagellak. Een van mijn beste vriendinnen werkt in een parfumerie en heeft in de loop der jaren een shitload aan nagellak verzameld. Die enorme stash heeft ze een paar weekjes geleden opgeruimd. Jullie raden het al, alle afgekeurde lakjes heeft ze aan ondergetekende gedoneerd. Nice! Opeens heb ik dus een flinke nagellakcollectie.
Uiteraard had ik al wel een bakje met nagellak, zoals de meeste vrouwen. Zo kon ik mijn teennagels regelmatig van een vrolijk kleurtje voorzien. Voorheen lakte ik mijn vingernagels wel eens voor een feestje of een bruiloft maar nooit zomaar. Wat er nu in me is gevaren, weet ik niet precies maar ik draag al een aantal weken bijna iedere dag nagellak.
Aangezien deze blog over mijn leven gaat, wilde ik dit dus even met jullie delen. Voor vandaag heb ik eens even een fotootje gemaakt van de nagellak die ik gisteren heb opgedaan. Het is een lak van KOH (Dat is een prima merk trouwens, heb ik me laten vertellen...) genaamd Vintage Rose. Staat wel aardig, al zeg ik het zelf.
Of ik vaker een blogje wijd aan een flesje nagellak weet ik nog niet. Er zijn immers zoveel beautyblogs over dit onderwerp. Weet niet of het boeiend genoeg is eigenlijk dus ik zal wel zien. Eerst eens even afwachten of mijn interesse voor nagellak geen bevlieging is.

9 opmerkingen:

 1. Ja, wat een toffe kleur! Lief dat je veel nagellakjes hebt gekregen van een vriendin :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vette kleur. Hbe zelf nog nooit koh geprobeerd. Haha ben benieuwd of het een bevlieging is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kleur! Ik heb zelf ook een onwijze verzameling ik schaam me dood haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief van je vriendin! Mooi kleurtje ook (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind het een hele mooie kleur! De prijzen vallen echter wel wat tegen. Wel lief en leuk als je het krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb het even opgezocht en dat zijn inderdaad riante prijzen voor zo'n klein flesje!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...