zaterdag 16 februari 2013

Mirror shots
Toen ik zwanger was, heb ik best veel foto's gemaakt van mezelf, van mijn buik en van de kleding die ik toen droeg. Ik had een enorme behoefte om alles vast te leggen voor 'later'. Eenmaal bevallen had ik die drang niet echt meer en ook besteedde ik mijn tijd liever aan m'n kind dan aan m'n uiterlijk. Er zijn dus weinig outfitposts te vinden op mijn blog die dateren van na mijn zwangerschap. Tijd om daar eens verandering in aan te brengen. Dit werd me namelijk een aantal keer gevraagd naar aanleiding van mijn blogje over mijn kledingstijl. Nu mijn leven in wat rustiger vaarwater terecht is gekomen, heb ik daar weer tijd voor.
Vanmorgen na het hardlopen heb ik heerlijk gedoucht en de bovenstaande outfit uit de kast getrokken. Nou ja, van de grond geraapt... Op de spijkerbroek na, droeg ik al deze kledingstukken ook voor mijn zwangerschap. Er begint me steeds meer oude kleding weer te passen trouwens. Een hele positieve ontwikkeling, al zeg ik het zelf. Ik ben er echt intens blij mee!
Het vest en de jeans zijn van H&M, de top van Only en mijn schoenen zijn van Ugg. Ik draag erg graag Uggs maar deze exemplaren komen niet heel vaak uit de kast. Mijn vriend vind ze enorm lelijk! Ze zijn inderdaad wel een beetje fout maar daarom niet minder leuk. Deze schoenen combineren wel wat lastig helaas. Eerlijk gezegd draag ik ze alleen als ik het vest van deze foto's ook aan heb.
Ik zal snel weer eens een blogje maken over een outfit of over mijn kledingstijl. Vind het namelijk toch wel leuk om af en toe daarover te schrijven. Hoop dat ik jullie daar ook een plezier mee doe.

8 opmerkingen:

 1. Lekker is dat he, sporten en dan iets leuks aantrekken. IK heb mezelf ook wat verwaarloost haha, ben nu om de dag lekker ah sporten en straks mooie kleding kopen (eerst een baan! )
  De vest is leuk btw

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ik heb echt dagen dat ik mijn joggingbroek niet uitkom. Ik ga binnenkort ook weer eens voor mezelf winkelen.

   Verwijderen
 2. Fijn die ontwikkeling! Ik vind het vest heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hey jess

  heb jij niet eerder geblogt of heb ik
  een anderen persoon voor mijn ??

  gr natanja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klopt. Volgens mij herinner ik me jou blog nog trouwens ;-)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...