zondag 17 februari 2013

Zieke kip :-(

Ahhh, Sam heeft zijn eerste griepje te pakken. Het begon gistermorgen. Ik haalde hem uit bed en hij voelde behoorlijk warm aan en had van die lekkere rode konen. Even temperaturen leerde ons dat hij 38 graden koorts had. Hij heeft eerder alleen bij zijn inentingen koorts gehad. We waren dus een beetje flabbergasted. Aangezien hij zich zichtbaar niet lekker voelde heb ik hem maar een zetpil gegeven.
Aan het einde van de morgen was hij echt aan het snotteren en een beetje aan het hoesten. Niet heel erg maar wel heel zielig. We hebben hem die middag en voor het slapen gaan nogmaals paracetamol gegeven. De hele dag was hij hangerig, huilerig en vooral moe. Hij heeft dus behoorlijk wat geslapen. Arm ding!
Ik was een beetje bang dat hij zou gaan spoken vannacht maar dat viel mee. Hij werd wel vanmorgen om 5 uur huilend wakker. Normaal wordt hij rond half 9 pas wakker met een big smile. Hij was kokend heet dus gelijk weer getemperatuurd en weer een zetpil gegeven. Gelukkig sliep hij na z'n eerste voeding nog wel een paar uur door bij ons in bed. (Ik niet natuurlijk...)
Aan het begin van de middag leek de koorts iets gezakt maar dat kan natuurlijk ook komen door de paracetamol die we nu om de 6 uur geven. Hij heeft net even gespeeld op zijn speelkleed maar erg enthousiast is hij niet over zijn speelgoed. Na steeds wat aandringen eet en drinkt hij wel dus ik vermoed dat dit gewoon een kwestie van uitzieken is.
We knuffelen hem dus maar extra veel en laten hem lekker veel slapen. Hoop dat hij snel weer wat fitter is want wat is het naar om je ukkie zo te zien. Dan is hij opeens toch nog wel heel klein. Zou het dolgraag van hem over willen nemen. Met een beetje geluk gaat dat nog gebeuren ook want ook mijn neus zit dicht :-(

12 opmerkingen:

 1. Ahwww, dat is echt sneu om je kleintje zo te zien. Vertroetel hem maar goed, maar zo te lezen komt dat helemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, arme Sam. Zo naar om je kleintje ziek te zien. Hopelijk knapt hij snel op. Beterschap!
  (en hopelijk word jij niet ziek)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah wat zielig voor dat kleintje. Maar je hebt wel hele leuke en lieve foto's gemaakt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aww wat zielig. Hopelijk knapt hij snel weer op!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh schrikken he van die hoge koorts. Maar vaak is het net zo snel weer weg als het komt. Hopelijk knapt hij snel op! Beterschap xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh echte liefde als je de ziekheid wil overnemen. Geef hem maar gauw een beterschap knuffeltje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aww wat zielig! :( Heel veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...