maandag 18 februari 2013

Verlaat valentijnscadeautjeAfgelopen week verbleef ik gezellig bij mijn ouders met Sam omdat mijn vriend op wintersport was. Omdat mijn ouders overdag gewoon aan het werk waren, zorgde ik voor het avondeten. Sinds kort hebben mijn ouders een grill. Wat een handig ding! Ik deed niets anders dan lekkere stukjes vlees en groente grillen en overheerlijke panini's maken met dat ding. Mjammm!
Na een week vond ik het heel fijn om weer naar huis te gaan en mijn vriend weer terug te zien maar die contactgrill miste ik toch wel een beetje. Uiteraard vertelde ik mijn vriend bij thuiskomst over dat handige apparaat. Het leek hem ook wel wat maar verder hadden we het er niet echt meer over. Toen we vanmorgen terug kwamen van het boodschappen doen kwam dit onderwerp weer ter sprake. We hadden afbakbroodjes voor de lunch gekocht en ik was van plan om die met wat pesto en mozzarella in ons oude tostiapparaat te proppen. Het zou er niet uitzien maar de smaak zo wel vergelijkbaar zijn met een gegrilde panini. Ondertussen fantaseerde ik hardop over wat nog meer lekker zou zijn om te grillen. Panini's met zalm en kruidenkaas, panini's met brie en honing enzovoorts.
Voordat we zouden gaan lunchen, ging mijn vriend nog even naar de milieustraat om wat zooi uit de schuur weg te brengen. En hij bleef me toch lang weg. Lekker naïef had ik helemaal niets door van zijn plannetje. Des te groter was de verassing toen hij bij thuiskomst een enorme doos in mijn handen legde. Nadat hij bij de milieustraat was weggereden is hij langs Scheer & Foppen gegaan en heeft daar een enorme grill van Princess voor me gekocht. Het is een verlaat valentijnscadeautje omdat hij op 14 februari in Zwitserland was. Ik ben er zo enorm blij mee! Ik ben niet iemand die vaak dingen moet hebben maar dit was wel iets wat ik graag wilde. En nu ben ik opeens de trotse eigenaar van een contactgrill van Princess. Ik houd van mijn mannetje!

14 opmerkingen:

 1. Awwh dat is nog eens lief! Wij hebben die ook, inderdaad heerlijk voor panini's :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief van je vriend!! Altijd leuk een echte verrassing! Heel veel plezier met het maken van je panini's en grillgerechtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig cadeau! Mijn vriend had een jaar eerder zon grildinkie gekregen als kerstpakket en ik ben daar heel blij mee (hamburgers, gegrilde courgette!) Zoo handig. En panini's handig! Receptje?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er volgen binnenkort ongetwijfeld wat receptjes want ik ben volop aan het experimenteren. Mocht je nog leuke receptjes weten, laat het me ff weten ;-)

   Verwijderen
 4. Wat lief en wat een leuk cadeau! Deze gaat ook op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel handig zo'n grill! :) Ik heb er sinds kort ook een en je kan er echt alles mee! Alleen goed opletten dat je niks laat verbranden hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aww dat is echt superlief van 'm :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh dat is nog eens een handig en gezond en lief cadeautje!!
  Ben wel benieuwd naar de soort panini's!
  Ennuh vind t wel tijd eigenlijk dat onze tostigrill weer gebruikt gaat geworden voor zoiets..

  Gegrilde courgette, moet ik ook maar eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aww wat onwijs lief! Is inderdaad een super handig ding :) Ik had een kleine versie, maar die heeft het na jaren trouwe dienst helaas opgegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahw dat is wel een leuke verrassing! Handig ding (:

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...