zondag 24 februari 2013

Bestelling The Toddler Shop






Sinds Sam er is, is er een wereld voor me open gegaan wat betreft babykleding. Voorheen dacht ik dat je dat gewoon kocht bij de Hema of de Hennes en daarmee basta! Voor baby's blijken er echter ook heel veel  merken te bestaan die leuke spulletjes verkopen. Een groot nadeel daaraan is dat merkkleding voor kinderen nogal duur is. Dat is het natuurlijk ook voor volwassenen maar die groeien er niet binnen een paar maanden uit. Ik struin dus graag op marktplaats rond om leuk spul te scoren voor Sam en scoor de rest van zijn kleding in de uitverkoop of bij goedkope ketens. Ook loop ik zo nu en dan de Action of de Zeeman binnen om goedkope pyjama's en rompers te kopen. Ik vind het namelijk nogal zonde om heel veel geld neer te tellen voor kleding die maar zo kort gedragen wordt.
Onlangs kwam ik erachter dat Paul Frank ook een kledinglijn heeft voor kinderen, Small Paul. Ik heb waarschijnlijk heel mijn zwangerschap onder een steen geleefd aangezien ik dat echt niet wist. Heel suf, want ik ben al tig jaar fan van die geinige shirtjes. Maar goed, Paul Frank is niet goedkoop en Small Paul ook niet.  Heel jammer, want er zitten echt geweldige kledingstukken bij voor kleintjes.
Op marktplaats wordt Small Paul heel weinig aangeboden dus ik besloot dit weekend eens te googelen of er niet wat outletsites waren, waar dit merk te koop was. En ja hoor, al snel kwam ik terecht op de site van The Toddler Shop. Dit is een webwinkel waar onder andere babykleding wordt verkocht van Paul Frank maar ook van DC en Quicksilver. Het mooie aan deze site is dat er een outlet is met heel veel kleertjes van Small Paul met heel veel korting. Voor dezelfde prijs als een vestje bij de H&M, heb je daar een vestje met Julius.
Gezien het feit dat Sam door zijn kleren heen vliegt, besloot ik een bestelling te plaatsen voor mijn kleine boef. Ik kocht een grijze pyjama, een blauwe longsleeve en een bruin vestje met oortjes voor hem. Ik kon gewoon betalen met paypal en ik werd gelijk gemaild dat mijn bestelling maandag op de post zal gaan. De service lijkt me dus zeker in orde. Hopelijk heb ik het dinsdag in huis want ik ben me toch benieuwd! Hoop dat het net zo stoer is als op de bovenstaande foto's.

7 opmerkingen:

  1. Goeie zoektocht gedaan dus! Ik wist t ook niet btw. Ben benieuwd, vibd die met die oortjes zo lief!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben verliefd op kledingstukken met oortjes voor baby's. Staat zo schattig ;-)

      Verwijderen
  2. Aw wat lief! Ik wist ook niet dat ze hier een baby-lijn van hadden. Was zo rond mijn 16e huge fan van deze shirtjes en vind ze nog steeds leuk. In Amerika zijn ze alleen zo veel goedkoper dan hier, dus toen ik daar was had ik wel het een en ander ingeslagen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik bestelde ze ook in Amerika inderdaad. Via spiccoli ofzo???

      Verwijderen
  3. Wat een leuke webshop! Het is dat ik geen kind heb, anders had ik het wel geweten...;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ohmy, het vestje met oortjes is te schattig! Leuke bestelling :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...