maandag 14 januari 2013

Esprit bestelling








Ondanks dat we best wel wat kleren voor Sam hebben gekregen, vind ik het toch wel erg leuk om ook zelf eens iets voor m'n kind te kopen. Want laten we eerlijk zijn, niet alles wat je krijgt is even leuk. Omdat het nu overal sale is, besloot ik eens even flink op internet rond te surfen om wat leuke dingen te scoren. Zodoende kwam ik op de site van Esprit terecht. Normaal gesproken, vind ik deze kleding best wel prijzig. Zeker voor een baby die overal snel uitgroeit. De meeste dingen waren in de sale echter goed te betalen. Alleen de Superman-shirtjes zijn uit de nieuwe collectie. Maar ja, die vond ik gewoon heel stoer. Heb ze wel maar een maatje groter genomen zodat hij er wat langer mee kan doen.
Ik kocht dus twee longsleeves met het logo van Superman. Sam heeft van mijn broertje een pyjama en romper gekregen voor de Kerst van Superman en die staan zo leuk dat ik deze shirtjes toch wel heel graag wilde hebben voor hem. (Het fijne van een baby is namelijk dat je die de meest bizarre dingen kunt aantrekken zonder gesputter en commentaar haha!) Verder kocht ik een cool zwart shirt met een printje van een smoking, een spijkeroverhemd met print op de rug en twee sjaaltjes. 
Die sjaaltjes waren trouwens een tip van een vriendin van mij van de zwangerschapsgym. Aangezien baby's van een maandje of 4 enorm hard kwijlen moet je ze vaak een schoon shirtje aantrekken of de hele dag een slab omdoen. De eerste optie is niet zo praktisch en de tweede optie staat niet zo geweldig. Zo'n sjaaltje staat heel stoer en vangt ook nog eens veel kwijltjes en spuugjes op. Ben benieuwd of dit de uitkomst is voor die enorme lading was die onze kleine man iedere dag weer weet te produceren.

Edit: de spijkerblouse en het blauwe sjaaltje bleken uitverkocht helaas :-(

5 opmerkingen:

  1. Super schattig! ben heel erg benieuwd hoe de sjaaltjes staan:D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke dingetjes! En wat een goed en leuk idee van de sjaaltjes, doe ga ik onthouden :) liefs elise

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! Ik hoop echt dat die sjaaltjes helpen tegen die kwijlpartijen. X

      Verwijderen
  3. Die sjaaltjes zijn inderdaad perfect tegen al dat gekwijl. Mijn schoonmoeder had ze een paar jaar terug ook voor Em gekocht, die was ook al zo'n kwijlerd, maar ik vond het nooit zo leuk staan bij haar. Nu was ik maar gewoon wat meer :P

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...