dinsdag 22 januari 2013

Sorel CaribouAl jaren twijfel ik of ik laarzen van Sorel moet kopen of niet. Ik heb al vele malen op het punt gestaan om tot aankoop over te gaan maar steeds haakte ik af op het laatste moment. Die dingen zijn namelijk nogal duur. Ik vind het nooit zo'n probleem om allerlei goedkope meuk te kopen maar ik deins er altijd voor terug om een groot bedrag in een keer uit te geven. En er dagelijks op lopen doe je ook niet, althans ik doe dat niet, dus dat valt ook niet als excuus te gebruiken.
Iedere wintersport baal ik er weer van dat ik loop te soppen in mijn Uggs of in mijn bergschoenen. Keer op keer vraag ik me weer af: waarom heb ik in godsnaam geen fatsoenlijke schoenen om mee door de sneeuw te lopen? Om vervolgens te denken: laat nu maar zitten, ik ga toch pas volgend jaar weer naar de sneeuw! En zo is het cirkeltje ieder jaar weer rond. No Sorels for me!
Dit jaar besloot ik het anders te gaan doen. Ik kwam afgelopen zondag tot inkeer toen mijn vriend en ik een boswandeling door de sneeuw maakten. Hij op zijn Sorels, ik op mijn zompige Uggs. Hij droge voeten, ik natte... Eenmaal terug in de auto vervloekte ik mijn Uggs. Vriendlief was het blijkbaar zo zat, dat hij zei, nou ja hij gebood me min of meer... 'Koop dan alsjeblieft een paar echte sneeuwschoenen!' Vervolgens mompelde hij er nog iets achteraan in de trant van 'Mijn geld is jouw geld, dat weet je toch...' Nou ja, als vriendlief het zegt dan moet het maar hè!
Eenmaal thuis kroop ik achter de computer en vond ik al snel het bovenstaande paartje op Spartoo. De keuze was snel gemaakt omdat ik er een fijne korting op kreeg en zodoende bestelde ik deze schoenen snel. Hopelijk staat de postbode hier deze week voor de deur want lieve mensen, aankomende vrijdag vertrekken wij naar Winterberg. Het zou wel heel zuur zijn als mijn nu al geliefde Sorels dan in Nederland op me liggen te wachten terwijl ik daar met mijn natte poten door de sneeuw bagger.

Oh ja, ik heb ook nog een nieuwe skibroek gekocht in de sale maar daar volgt een ander keertje wel een fotootje van. (Ik ben trouwens niet acuut koopziek geworden maar mijn oude broek gaat niet meer dicht, grrr...)

5 opmerkingen:

 1. Zo dat zijn stoere stappers! En daar kun je ook wel mee gezien worden. Ik durf m'n bergschoenen nooit zo goed aan hier in de stad (op wintersport heb ik er geen problemen mee), ze zijn gewoon niet hip en asexy! Hopelijk heb je ze voor vrijdag in huis. Veel plezier alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Met sneeuw trek ik gerust bergschoenen aan maar je wordt dan soms wel raar bekeken inderdaad. Zorg er dan meestal wel voor dat ik er verder nog gewoon leuk uitzie met een hippe spijkerbroek en jas enzo. Heb dan meestal het idee dat het dat minder erg is ;-)

   Verwijderen
 2. Dat zijn hele gave en stoere boots! Hoop dat je ze komend seizoen nog veel kunt dragen en ben ook benieuwd naar je skibroek! Wandel ze;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die zijn heerlijk! geniet van jullie vakantie

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...