donderdag 24 januari 2013

Ready for some snow!In deze post van een paar dagen geleden vertelde ik al dat ik een nieuwe skibroek had gekocht. Bittere noodzaak mensen, want mijn oude skibroek ging niet meer dicht. Nu gebiedt de eerlijkheid me te zeggen dat die oude skibroek voor mijn zwangerschap ook al wat aan de krappe kant was. (Ik heb trouwens wel acht jaar met die broek gedaan dus dan is het zo gek nog niet toch? De meeste mensen zijn volgens mij slanker op hun achttiende dan op hun vijfentwintigste.) Maar goed, morgen gaan we gezellig een lang weekend naar Winterberg en dan wil ik toch wel graag een fatsoenlijke broek hebben die daadwerkelijk dichtgaat.
Ik heb wel een poosje getwijfeld of ik een nieuwe skibroek zou aanschaffen omdat ik niet weet of ik straks ook echt op de lange latten of op een board sta. Mijn lichamelijke conditie is namelijk echt om te huilen! Het enige wat ik op dit moment doe is wat hardlopen in het bos en wat eenvoudige rek- en strekoefeningen. Bloedfanatiek van een berg afdalen is dus wel even andere koek. (Om nog maar te zwijgen van de zwarte vlekken die ik regelmatig voor mijn ogen zie...) Als ik echter überhaupt geen skibroek heb dan komt er sowieso niets van lekker wintersporten. Aangezien ik nu al weet dat ik heel hard ga balen als ik andere mensen wel heerlijk zie skiën en ik niet eens een poging kan wagen, heb ik toch maar een mooi exemplaar in de sale gescoord. Het zou toch zonde zijn dat ik vanwege het gebrek aan een passende skibroek niet van de wintersport zou kunnen genieten. Mocht ik me onverhoopt wel heel belabberd voelen dit weekend dan kan ik in ieder geval lekker wandelen in mijn nieuwe broek. Dat loopt in de sneeuw net wat fijner dan in een spijkerbroek. (En dan bewaar ik mijn mooie nieuwe broek gewoon voor volgend jaar!)
Voorheen had ik altijd een witte broek van Brunotti. Het liefst wilde ik nu graag een zwarte broek maar die kon ik helaas niet vinden. Bij de Sport2000 in Almere stuitte ik opeens op dit legergroene exemplaar. Aangezien ik al een turquoise softshell had, leek een legergroene broek me ook niet verkeerd. Ik vond de kleuren namelijk wel mooi bij elkaar passen. De keuze was snel gemaakt dus hoppa, afgerekend en snel terug naar huis gereden. Wat vinden jullie van mijn wintersportoutfitje?

5 opmerkingen:

 1. Ik vind het echt een heel gave combi! Zou ik ook uitgekozen kunnen hebben ;) Veel plezier in Winterberg. En zelfs als je niet zou skiën of snowboarden is zo'n broek altijd wel lekker warm.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit!! Hoop dat je, je goed genoeg voelt om een rondje op de latten te staan. Zou wel heeeerlijk zijn. Succes en veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar kan je je goed in vertonen hoor heel veel plezier he!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk outfitje! Ik vind blauw leuk en je hebt gelijk, het staat heel leuk bij elkaar hoor! Misschien moet je ook maar board chick of the week worden :D hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke outfit. Blauw is altijd zo vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...