maandag 21 januari 2013

Walking in a winterwonderland


Gisteren moest mijn vriend een stagebezoek afleggen voor zijn werk bij een outdoorbedrijf hier in de buurt. Aangezien dat bedrijf midden in het bos ligt en ik een mooie boswandeling wel zag zitten, ging ik gezellig met hem mee. Oh ja, kleine Sam was er natuurlijk ook bij, die laten we niet thuis achter. Daar is hij nog een beetje te jong voor.
Het was een stukje kouder dan ik dacht maar het was het absoluut waard. De dag ervoor was ik al in het bos vlakbij ons huis wezen trainen maar toen lag er nog lang niet zoveel sneeuw. (En ik had misschien niet zo'n oog voor het natuurschoon om me heen omdat ik me hijgend als een paard aan het voortploeteren was.) Afijn, we hebben gisteren dus lekker door de verse sneeuw heen gehobbeld en genoten van de prachtig besneeuwde bomen en paadjes. Heerlijk om in zo'n bosrijke omgeving te wonen. Normaal gesproken heb ik daar niet zo'n oog voor maar wanneer ik even de tijd neem om er bewust van te genieten dan realiseer ik me weer wat een voorrecht dat eigenlijk is.
Achteraf gezien hadden we beter de kinderwagenbak mee kunnen nemen omdat Sam daarin wat beschutter kan liggen dan in de Maxi-Cosi maar ja, dat is achteraf hè... Ik bedenk dat soort dingen nu nooit als ik de auto sta in te laden. Gelukkig was hij goed warm aangekleed en lag hij in een wikkeldoek met nog een extra deken in zijn autostoeltje. Met de regenhoes eroverheen was het best wel behaaglijk volgens mij, want hij heeft prinsheerlijk liggen tukken. (En hij voelde ook gewoon als zijnde 37 graden, dat heb ik wel even gecheckt!)
Na het stagebezoek en onze wandeling zijn we nog even gaan opwarmen bij het eetcafé van het buitensportbedrijf. Onder het genot van een kop thee hebben we nog een uurtje naar buiten gestaard en ons verbaasd over de hoeveelheid sneeuwvlokjes die opeens neerdwarrelden. En Sam? Nou, die vond het allemaal wel prima. Hij is trouwens toch om op te vreten met die lekkere rode konen ;-)
Verbazingwekkend hoe men eigenlijk zo kan genieten van de simpele dingen in het leven. Gewoon lekker naar buiten de kou in. Even een frisse neus halen en de wereld om je heen aanschouwen. Life is good!

7 opmerkingen:

 1. Heerlijk zo'n wandeling en wat heeft Sam een geweldig pak aan. Cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's! Heerlijk zo'n wandeling door het bos, gelukkig kunnen we genieten van zulke kleine dingen. Dat maakt het leven zo fijn! Wat een dropje is Sam trouwens in dat pak, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk he, dat je zo blij kunt worden van kleine dingen. Wat heb jij een leuke haarband trouwens. Jammer dat mijn haar zo kort is, zoiets ziet er altijd leuker uit als je er een paardenstaart doorheen kunt halen. Vind ik althans.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat leuk. En ja vaak heb je van die dingen die je pas achteraf beseft. Met het kindje ook wel ervaring of niet?
  Lieve foto's hoor! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk he, wandelen met dit weer :) Hele lieve foto's van jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk de bossen in! En met die regenhoes ligt hij heerlijk beschut hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...