maandag 7 januari 2013

Get to know me better
Al een aantal keer zag ik een tag voorbij komen, waarin bloggers een aantal vragen over zichzelf beantwoorden. Alhoewel jullie via mijn blog al heel veel over mij weten maar nog lang niet alles, leek het me leuk om deze tag ook te doen. Mocht je trouwens nog iets anders willen weten over mij, dan kun je me dat altijd vragen. So, here we go! 

Wat is je geboortejaar?
Ik stam uit het mooie jaar 1986 ;-)

Hoe lang ben je?
Ik geloof iets van 1.59. Jammer genoeg niet zo groot dus, ik had graag wat langer willen zijn.

Waar dacht je aan toen je vanmorgen wakker werd?
Of Sam eerst uit mijn rechterborst of uit mijn linkerborst moest drinken. Tja, ik heb geen diepzinnige gedachten als ik wakker word door een huilende baby.

Waar ben je op dit moment?
Op zolder achter de computer.

Heb je een relatie?
Yep!

Beschrijf jezelf kort en krachtig.
Ik ben... mezelf! En daar ben ik trots op want ik heb het niet zo op mensen die zich anders voordoen dan dat ze zijn. Bij mij geldt het principe what you see, is what you get.

Wat zou je op dit moment graag willen?
Dat ik alle ellende van mijn zwangerschap en bevalling achter me kan laten.

Wat is je doel in het leven?
Sam laten opgroeien tot een leuk joch en hem heel veel liefde geven. Hij hoeft niet perfect te worden, maar ik wil hem wel wat normen en waarden meegeven. En bovenal wil ik dat hij leert van het leven te houden en te genieten van de grote en kleine dingen en te leren van de tegenslagen die hij zal moeten trotseren.

Waar ben je bang voor?
Heel simpel, de dood. Verder heb ik geen rare angsten voor bijvoorbeeld spinnen of grote hoogten.

Heb je je rijbewijs?
Ja, al een jaar of zeven inmiddels.

Nagellak of lippenstift?
Ik heb geen lippenstift want ik gebruik altijd lippenbalsem en bij hoge uitzondering lipgloss. Nagellak vind ik alleen leuk op mijn teennagels, vooral in de zomer als ik bruine voeten heb.

Wat is je favoriete seizoen?
Ik denk toch de zomer. Ik houd van het zomergevoel. Lekker op vakantie, mooie golven pakken op mijn surfplank, de zon op mijn huid voelen branden, zwoele zomeravonden bij een vuurkorf en op mijn blote voeten lopen.

Wil je ooit gaan trouwen?
Trouwen is voor ons geen must. Aangezien mijn vriend en ik al een kind samen hebben, zijn we toch al voor de rest van ons leven met elkaar verbonden. Misschien dat het er ooit nog wel van komt maar zo niet, dan niet.

Ben je een health-freak?
Niet echt eigenlijk. Ik eet wel redelijk wat groente en fruit maar dat wordt waarschijnlijk een beetje teniet gedaan door zakken chips en cola. Verder houd ik van sporten, alleen dat doe ik vooral omdat ik het leuk vind en niet zozeer omdat het gezond is.

Wat voor haarkleur en haarlengte heb je?
Ik heb bruin haar. In de winter is het iets donkerder dan in de zomer. Twee weken geleden heb ik er 5 centimeter vanaf laten knippen en de langste plukken vallen nu tussen mijn taille en mijn bh-bandje. Op de bovenstaande foto kun je goed zien hoe lang mijn haar is op dit moment.

Heb je tattoos?
Nope, mijn huid is nog maagdelijk blank haha...

Heb je piercings?
Ik heb alleen gaatjes in mijn oren.

Draag je een bril?
Ik draag contactlenzen maar heb wel sinds de zomer een bril waarmee ik kan afwisselen. In de praktijk komt het er echter op neer dat ik die bril alleen gebruik als ik televisie kijk in bed.

Wat is je lievelingspizza?
Een homemade pizza met spinazie en mozzarella, mjammm...

Wat is je favoriete eten en drinken?
Tja, heel veel eigenlijk... Als ik echt moet kiezen dan ga ik denk ik voor risotto met kruidenkaas en spekjes met een frisse salade erbij. Wat drinken betreft is cola denk ik favoriet.

Wat is je favoriete parfum?
Cool Water van Davidoff. Ik heb, zonder te overdrijven, al minimaal 10 grote flessen van deze geur versleten in de afgelopen jaren.

Wat is het laatste wat je hebt gekocht?
Vanmiddag heb ik een hele lading rompertjes gekocht bij de Zeeman voor Sam.

Wat deed je vanochtend om 8:00 uur?
Slapen!!!

Favoriete ijs?
Een bolletje mango-ijs en een bolletje bosvruchten-ijs in een bakje. Als er geen Italiaanse ijssalon in de buurt is, eet ik graag een Calippo.

Ben je een ochtend- of een avondmens?
Ik ben een nachtbraker en dat heeft niets te maken met het feit dat ik een baby heb. (Die baby tukt namelijk gewoon het klokje rond!) Ik ga het liefst midden in de nacht pas slapen, zo rond een uurtje of half 3. Als het moet dan kan ik de volgende morgen wel vroeg mijn bed uit maar het liefst slaap ik tot half 10.

Wat zijn je plannen voor 2013?
Zowel lichamelijk als geestelijk herstellen van mijn zwangerschap en bevalling, heel veel van mijn kind genieten en nadenken of ik weer aan het werk wil.

Met hoeveel kussens slaap jij?
Ik slaap altijd met twee hoofdkussens.

Ben je geordend of rommelig?
Ik ben behoorlijk rommelig maar houd wel altijd het overzicht. Het ligt er een beetje aan hoe belangrijk ik iets vind. In mijn werk was ik altijd wel ordelijk omdat ik daar mijn geld mee verdiende maar de was interesseert me bijvoorbeeld vrij weinig dus daar neem ik het niet zo nauw mee. Zolang we allemaal nog schone kleren hebben, vind ik het wel prima.

Welke film wil je op dit moment graag zien?
Ik zou graag de film Jack Reacher binnenkort willen zien.

Wat wil je de komende 10 jaar bereiken?
Ik hoop dan een gezin te hebben met twee of drie kinderen en misschien wel een eigen bedrijf. Verder zou het leuk zijn als ik dan nog wat meer van de wereld heb gezien.

Wie mis je op dit moment?
Niemand eigenlijk... Mijn vriend en kind zijn in de buurt en mijn familie staat altijd voor me klaar. Mocht ik een dierbare opeens gaan missen dan kost het me maximaal een uur om diegene te bereiken. Wat een rijkdom, nu ik erover nadenk!

Wat is je favoriete lichaamsdeel van jezelf?
Uhhh, ik vind mijn ogen en handen wel aardig gelukt, al zeg ik zelf ;-)

Ben je verlegen?
Nope, ik moet er soms juist op letten dan ik niet teveel praat. Ik heb wel eens de neiging om anderen een beetje onder te sneeuwen. Niet bewust, maar ik klets gewoon graag en heb dan niet altijd door dat iemand anders ook iets wil vertellen. Verder kan ik niet zo goed tegen stiltes en babbel dan maar een eind weg.

Heb je een accent?
Met mijn beroep kan ik me geen accent veroorloven. Inmiddels durf ik wel te beweren dat ik vrij vlekkeloos ABN spreek. Toch betrap ik mezelf erop, dat als ik moe ben er een licht Rotterdams accentje komt bovendrijven haha...

Heb je broers of zussen?
Ik heb een broertje van 23 jaar oud.

Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit?
Op dit moment ben ik nog niet aan het werk. Mijn dag draait grotendeels om Sam en is dus niet heel spannend. Ik verzorg mijn kind, doe de boodschappen, houd me met het huishouden bezig, maak wandelingen en spreek met vriendinnen en familie af. Ondanks dat buitenstaanders het misschien niet zo boeiend vinden allemaal, haal ik er erg veel voldoening uit deze bezigheden.

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk deze tag! Weten we weer wat meer, hihi;)! Ik hoop dat je wens voor 2013 uit mag komen.. dat lijkt me niet te veel gevraagd! Ik ben erg benieuwd wat je komende jaren nog van de wereld gaat zien en grappig van dat kletsen. Dat herken ik wel, soms denk ik.. 'oeps'.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk blogje dit. "En daar ben ik trots op want ik heb het niet zo op mensen die zich anders voordoen dan dat ze zijn". Zo waar. Hoeveel mensen ik ken die zich zo anders voordoen. Ook mensen hier in blogland hoor, die daar een handje van hebben. Vreselijk zulke mensen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben nog relatief nieuw in het bloggerwereldje maar ik kan me er iets bij voorstellen. Heb het in het dagelijks leven net iets te vaak meegemaakt dat mensen zichzelf niet zijn. Zo zonde! Een puur en eerlijk mens is zoveel mooier en leuker.

   Verwijderen
 3. Leuke antwoorden! Een eigen bedrijf over 10 jaar zou leuk zijn he! En diepzinnige gedachten heb je haha, lijkt me wel lekker eigs. Ik denk elke dag: welk hoofdstuk of theorie zal ik vandaag in mijn scriptie zetten, bah, verschrikkelijk. En je bent iets je jonger dan ik ben, leuk!

  Ben het met Mcdid eens, lekker jezelf. Zijn idd wat mensen die miss henzelf niet zijn, maar dat is lastig denk ik, want ken ze natuurlijk niet buiten het web. xx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...