woensdag 6 november 2013

Oh starry, starry boots...



Ik houd ervan. Van kleine jongetjes met pamperkontjes op kaplaarsjes. Toen ik te horen kreeg dat ik in verwachting was van een zoon, was dat wat ik voor me zag. Lekker door de bossen struinen met mijn stoere kabouter en samen in de plassen stampen. (Het feit dat daar een hele babytijd vooraf aan gaat, ontging me een beetje op dat moment!) Ik was dan ook helemaal happy met de kaplaarsjes in maat 19 die ik in mijn kraamtijd cadeau kreeg. Beetje balen dat ik die laarsjes inmiddels ongebruikt in een doos heb kunnen opbergen. Ze zijn namelijk al een poosje te klein. En zoonlief stapt ook nog niet stevig genoeg om samen door de bossen te lopen. Laat staan om in plassen te springen...
Maar wat niet is, kan nog komen nietwaar. Mijn mini is hard op weg om zijn eerste stappen te zetten dus die boswandeling ligt echt wel op de loer de aankomende maanden. Superfijn dus, dat er sinds vorige week een paar nieuwe kaplaarsjes voor hem klaarstaan. Hele mooie blauwe exemplaren met sterren. In maatje 21/22 dit keer. Ik ontving ze van de webshop Fashionbootz. Zijn ze niet stoer? Ik ben er helemaal verliefd op in ieder geval. Ze zijn nog ietstiepietsie te groot maar dat komt wel goed uit. Een beetje groeiruimte is tenslotte nooit weg. Tegen de tijd dat Sam toe is aan plassen stampen, passen ze hopelijk als gegoten.
Mocht je ook op zoek zijn naar kaplaarsjes, neem dan eens een kijkje bij Fashionbootz. Naast dat ze een ruim assortiment laarzen voor koters hebben, is er ook genoeg keuze voor volwassenen. Je vindt in deze webwinkel tevens handschoenen, sokken, snowboots en festivallaarzen. Wat ook wel geinig is, is dat je laarzen kunt laten bedrukken. Misschien een idee voor een kraamcadeautje of voor wanneer die ukkies naar de opvang gaan. Nooit meer gedoe dat ze thuiskomen met de verkeerde laarzen. Ideaal! 
Jullie horen het al, ik ben te spreken over Fashionbootz. Niet alleen vanwege de producten die deze webshop aanbiedt, maar ook vanwege de service. Je bestelling wordt snel verzonden en is netjes verpakt. Altijd fijn om je spullen vlot in huis te hebben. Thumbs up, voor Fashionbootz!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Fashionbootz.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

28 opmerkingen:

  1. Grappige laarsjes, ik zie hem al in deplassen stappen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb je zelf ook van die superleuke laarzen? Ik ga zeker eens op die site neuzen, immers in de winter ga ik in het Bergische land wonen en dus wandelen; kan nog wel een paar goede winterstappers gebruiken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helaas niet. Wel heb ik Sorels en wandelschoenen van gore-tex. Dat zijn de schoenen die ik draag als het hard regent.

      Verwijderen
  3. Leuke stoere laarstjes! Ik heb net nieuwe kikker laarsjes van Kidorable gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh die zijn ook leuk! Ik vind voor meisjes die lieveheersbeestjes-variant daarvan ook heel erg gaaf,

      Verwijderen
  4. Heel stoere laarsjes met die sterren!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het is dat die van mij al 7 is anders was ik als een blok voor deze laarsjes gevallen. En hij zelf denk ik ook wel, want hij is dol op sterren maaaaarrrrrr hij zit nu in de fase dat hij natuurlijk errug stoer is en dan zijn deze laarsjes "een beetje voor kleinere kindjes", zoals hij dat zo mooi kan zeggen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, wat kunnen ze dan al wijs praten. Ik geniet er nog even van dat ik Sam alles kan aantrekken wat ik wil ;-)

      Verwijderen
  6. Wat een mooie foto's ook weer op instagram. Heel herkenbaar, schoonouders wonen in leusden en zo te zien vlak bij jou. Als ik daar bij de winkels ben vraag ik me altijd af of ik je tegen kom! Ik ken je dan een beetje door alles wat je met ons deelt, maar het lijkt wel raar om iets tegen je te zeggen! Haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat toevallig :-) Je moet zeker iets tegen me zeggen hoor, als je me tegenkomt. Dat vind ik juist leuk! Ik woon echt vlakbij de winkels dus ik loop een paar keer per week wel even naar de supermarkt.

      Verwijderen
  7. Wat een leuke laarsjes! Ik ga ook eens een kijkje nemen. (gevaarlijk voor de portemonnee...)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke laarsjes! Ga ook eens kijken op de site.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super leuke laarsjes.. gave kleur en i <3 sterretjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die sterretjes doen het hem hè? Ik houd ook van sterretjes haha!

      Verwijderen
  10. Heel erg stoere laarsjes! Hier gaat het denk ik nog wel ff duren voordat ik onze dochter laarzen aan kan trekken, hihi..

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ze zijn inderdaad ontzettend leuk! Nu hopen dat je ze snel bij je zoontje aan kan gaan trekken en dat hij ze ook echt kan gaan gebruiken. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Laarzen zijn zo leuk bij jongetjes! Skinny jeans er in en lekker vies worden ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een gave stoere bootz!! Zulke zie ik mijn kleine meid ook nog wel in lopen hahaha... Maar uh goede tip, nu nog geen laarzen kopen haha.. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik vind deze laarsjes zoooo schattig! Ik zie het beeld dat je het van stampen in de bossen helemaal voor me, haha. Vooral na al die klauterkabouter foto's en ondeugende kiekjes van je stoere boy!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ah wat een lieve laarsjes! Die wil ik ook -nu nog een kind- :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooie laarzen, erg tof! Zijn ze er ook voor volwassenen? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hihi die zijn echt cute! En hoe leuk is het om je eigen laarsjes te laten bedrukken!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...