zaterdag 23 november 2013

Instagram diary #4

Sinds kort ben ik te vinden op Instagram. Iedere week plaats ik een overzichtje van de foto's die ik met deze app heb gemaakt op mijn blog. Kijken jullie mee naar mijn week? 



's Morgens kijkt Sam altijd even televisie zodat ik het ontbijt kan klaarmaken. Vorige week was het blijkbaar zo interessant dat hij op zijn knietjes voor de televisie ging zitten. Zo kun je trouwens goed zien dat zijn voeten flink gegroeid zijn de afgelopen tijd. Wat een flappers haha!


Kiekeboe!!!


Aan het einde van de morgen even een uiltje knappen in het grote bed. De laatste tijd valt Sam steeds rond half 12 's morgens alweer in slaap.


Snel naar de bushalte geracet om de bus naar de stad te halen. Geen tijd om thuis te lunchen dus onderweg maar even snel een broodje naar binnen stampen.


Ik verlengde mijn abonnement en mocht een nieuw toestel uitzoeken. Als echte Apple-fan ging ik voor een Iphone 5S als vervanging voor mijn oude Iphone 4. I am happy girl!


Nu het buiten weer koud is, zijn de katten veel meer binnen. Bo ligt bij voorkeur in de vensterbank te maffen boven de verwarming. 


Sam zwaait tegenwoordig naar alles wat los en vast zit. Te grappig gewoon! 


Mijn nagels weer eens gelakt. Ik gebruikte een lakje van Revlon genaamd 471 Fashionista en een nieuwe lak van OPI genaamd I snow you love me. Laatstgenoemde topcoat met glitters viel me behoorlijk tegen. Niet fatsoenlijk op je nagels te krijgen. 


Een overzichtje van mijn gelakte nagels in het kader van een van mijn doelen van Day Zero Project. Binnenkort volgt hier nog een blogje over. 


Sam is helemaal weg van zijn nieuwe knuffel van de H&M. Hij heet Oenny (geen geintje haha!) en wanneer je hem koopt steun je Unicef. Vond dat wel een mooie gedachte en daarnaast is Oenny ook gewoon een heel leuk knuffelbeest.


Bij de Hema kocht ik een hoesje voor mijn nieuwe telefoon. Laten we het erop houden dat ik mezelf een beetje ken in dit opzicht. Ik laat mijn telefoon nogal eens stuiteren!


Sam kijkt een beetje sneu hier maar hij vond het hartstikke tof om een stukje te fietsen. 


Deze foto maakte ik aan het einde van de middag bij het kanaal van Leusden. Dit is aan het einde van het wandelpad dat langs mijn huis loopt.


Fietsen met mijn mannen, yeah!


Om alle restjes uit de koelkast op te maken, bereidde ik een reuzefritatta in een quichevorm. De ene helft aten we als avondeten en de andere helft heb ik in punten gesneden en ingevroren.


Weer een ander nagellakje. Deze keer ging ik voor Leading Lady van Essie. Dit blijft één van mijn favoriete kleuren. 


Sam staat met zijn linkerarm de staande lamp te slopen terwijl hij heel onschuldig naar rechts kijkt. 


We hebben Sinterklaas en zijn pieten gezien hoor! Het was retedruk en Sam sliep maar het gaat om het idee hè...


Zaterdagavond gingen we eten met mijn schoonfamilie. Sam is compleet gefascineerd door de oorbellen van zijn tante Suzelle.


Mijn zwager en schoonzusje hadden deze pizzarettes geregeld zodat wel zelf pizza's konden maken. Erg geinig en lekker!


Zo schattig! Sam heeft zijn schoentje voor het eerst gezet op zaterdagavond. Smelt...


Helemaal in zijn sas met zijn schoencadeautje! Een sintsetje van Little People. Hij is er de hele week al mee aan het spelen. Een goed cadeau dus!


Als hij zo ligt te slapen, is het toch nog een heel klein mannetje hoor. 


Omdat Sam niet meer omkeek naar zijn babyspeelgoed, zocht ik het uit en legde het boven weg. Wie weet dat we het ooit kunnen gebruiken voor een tweede kindje. 


Gezelligheid!!!


Nog even een boekje lezen met mijn kleine monstertje. Bij vlagen is hij druk in de weer met zijn boekjes. 


Dit is Sam's favoriete bezigheid in de box; proberen uit te breken via zijn speelgoedgarage...


Zo gek om te beseffen dat ik op een paar dagen na al 15 maanden borstvoeding geef. Ik ben officieel langvoedster nu. Wow!


Sam viel opeens in enkel zijn luier in slaap. Ik wilde hem niet wekken dus trok ik ons dekbed maar over hem heen en ging er naast liggen. Lekker even snoozen met mijn kleine mannetje.


Dat zul je altijd zien, je legt speelgoed weg omdat er niet naar omgekeken wordt en opeens is het weer interessant. Fijn!


Een korte pitstop bij de bakker voor een broodje, kaasstengel en een flesje cola. De kaasstengel is uiteraard voor Sam.


Al een lange tijd wilde ik koekjes bakken met Sam. Ik zetten hem deze week dus in zijn kinderstoel aan het aanrecht en liet hem op zijn manier helpen. Vooral de deegroller was erg interessant haha! Dit was het resultaat van deze onderneming.


Zoals ik zei, is Sam weer helemaal into zijn babyspeelgoed. 


Ik ontving een te lief kaartje van medeblogster Anouk als dank voor een gastartikel. Ik was helemaal ontdaan door haar lieve woorden. 


De postbode kwam mijn bestelling van de H&M brengen en Sam was er natuurlijk weer als de kippen bij. Klein nieuwsgierig aagje!


Meneertje besloot ook om voor de gezelligheid in dit speelding te gaan zitten. Niet zo'n goede actie want nu is hij stuk. Ik ga volgende week maar eens een poging doe om hem te repareren. Beetje zonde anders!


Op marktplaats scoorde ik een lading Little People om als sinterklaascadeautje te geven op 5 december. De kleine onderdelen stopte ik in de wasmachine. De grote onderdelen moet ik nog even schoonmaken. Ziet er wel gezellig uit zo op mijn wasmachine hè!


De inhoud van het pakketje van de H&M!


Een makkelijke maaltijd bestaande uit een schnitzel, rösti's en een salade. 


De laatste tijd wil Sam overal in zitten. Nadat hij dat speelgoedding vakkundig gesloopt had, waren de speelgoedopbergmanden de pineut. 


Heel inventief. De stoel onder de deur schuiven zodat je bij de klink kunt. Jammer genoeg gaat deze deur naar buiten toe open.


Sam met wanten en muts. Hier leek hij er nog wel happy mee maar al snel was hij er helemaal klaar mee. Zucht...


Bakker Bart weer even gesponsord omdat ik vergeten was om brood te kopen. Pfff, chaotische doos!


Tijdens een wandeling kwam ik deze prachtige boom tegen. Als dit geen herfst is!


Hoppa! Sam duikt even in zijn favoriete knuffel! 


Gezellig even spelen bij de buurjongen. Voor het geval je het je afvraagt, ze zijn aan het koken! 


Ook ik ging los in de keuken en fikste deze pompoenlasagne met geitenkaas. Mjammm!


Donderdag was het tijd voor een bezoekje aan de dierentuin. Aangezien we een abbonement hebben, gaan we regelmatig even een kijkje nemen bij de dieren. Is dit kleine olifantje niet cute?


Samen met Jip even chillen bij de giraffen. 


Ik blijf dit de leukste dieren van dierenpark Amersfoort vinden. Niet in het minst omdat ze zo dichtbij kunnen komen. Ik heb zelfs al een keer gezien hoe een van die beesten een koekje stal uit handen van een klein meisje. 


Het was superkoud die dag dus besloten Nienke en ik binnen even op te warmen onder het genot van een stuk appeltaart. Hmmm...


Dik ingepakte dreumessen in hun buggy's. Brrr!


Na een powernapje van slechts 20 minuten besloot zoonlief dat dat genoeg slaap was voor de rest van de dag. Poeh!


Risotto à la Jess. Check hier het recept van dit fijne gerecht.

Volgende week beantwoord ik de vragen die me zijn gesteld naar aanleiding van mijn Ask me anything-blogje. Mocht je me nog vragen willen stellen, laat ze dan hier achter.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

15 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Ook die van mij haha! Ben zo blij dat ik hem toch nog op de kop heb kunnen tikken ;-)

      Verwijderen
  2. Leuk om te zien! Haha, die foto van Sam op zijn knietjes voor tv is echt grappig :)x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weer een leuke week achter de rug dus!
    Die little people zijn echt leuk zeg :D
    En Sam in die mand, heel grappig.. Zie overigens dat je dezelfde kast hebt als die wij gisteren gekocht hebben hihi.. Alleen wij hebben een andere kleur en doen onderin dus lades en kastjes ivm het konijn haha.. :P

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De expedit haha! Wij hebben er twee. Eentje op Sam z'n kamer en eentje als boekenkast in de woonkamer. Ik wil er nog wat manden bijkopen voor beneden om het speelgoed in te doen. Handige kasten!

      Verwijderen
  4. Awhh wat een tof overzicht en veel foto's! Ik heb ook een

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Reacties
    1. Tof! Welke heb je??? Ik ben verslaafd aan mijn iphone hihi! Wil niets anders meer ;-)

      Verwijderen
  6. Leuk om te zien weer! Dat hoesje waar je zelf op kunt tekenen is tof, zeg :). Als ik dat zie, vind ik het opeens jammer dat ik zelf geen iPhone heb, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. heerlijk weekje zo...
    Dat hoesje heb ik gemist bij de hema...
    en de pizzarette ding is sinds zaterdag bij mij ook favoriet..

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zoveel waar ik nu op wil reageren ;-) Die fritatta lijkt me heerlijk, wil ik ook weer es maken. En die pizzarette ziet er tof uit, gezellig zo! Onze katten zoeken de verwarming ook meer op, of ze liggen op schoot. Knus!! Ik wil ook graag een iPhone 5, maar ik moet nog eventjes wachten tot ik kan verlengen. Dat kan pas over een half jaar.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...