zaterdag 16 november 2013

Instagram diary #3

Sinds kort ben ik te vinden op Instagram. Iedere week plaats ik een overzichtje van de foto's die ik met deze app heb gemaakt op mijn blog. Kijken jullie mee naar mijn week? 


Schreef ik hier nog dat het de goede kant op ging met Sam's aaneenschakeling van virusjes, naweeën van de intentingen en andere ellende, de volgende dag bleek al dat dat niet zo was. In de nacht van donderdag op vrijdag werd hij huilend wakker met dik 39 graden koorts. Zo zielig! 's Morgens was hij zo sip en beroerd dat hij van mij vast een sinterklaascadeautje kreeg als afleiding. Een busje van Little People met een poppetje erbij. 


Ik blog er niet zo vaak over maar ik houd van nagellak. Ik besloot vrijdag de hele handel eens uit te zoeken en op een andere manier op te bergen. Dit is mijn stash. Later vond ik trouwens nog een paar lakjes in een opbergmand in de badkamer. (Nee hoor, ik ben helaal niet chaotisch ofzo...)


Mijn nagels knalrood gelakt met een lakje van Essie genaamd Forever Yummy.


Mijn kleine zwijntje (vr)at een zakje met gevriesdroogde fruitstukjes. Hij vond het erg lekker en smeerde gezellig de hele bank onder. Tja, moet kunnen...


Op Instagram werd me gevraagd wat ik op dat moment aan het doen was. Ik plaatste deze foto met de volgende tekst erbij: ik deed een poging tot bloggen maar ondertussen lig ik met een overstuur Sammetje op de bank...


Zaterdagmorgen werd Sam wakker met een rare vlek op zijn bovenbeen. Ik snapte er niets van. De volgende morgen zat hij helemaal onder de vlekken. Daarover later meer.


Dit is Sam z'n nieuwe hobby. Het krukje op zijn kamer omkeren, tussen de poten gaan zitten en er dan heel hard mee over het laminaat racen. Vraag me niet hij het doet maar hij gaat als een malle zo hard. En een pret dat hij heeft haha!


Ik begin een vermoeden te krijgen dat me zo duidelijk wordt gemaakt dat er iemand heel graag een eigen kussen wil!


Nieuwe nagellakjes van OPI. Een setje en twee losse lakken uit de tijdelijke lijn van Mariah Carey. Ik vind de muziek van Mariah echt afschuwelijk maar deze nagellakken zijn wel heel erg mooi. I like!


Vriendlief had zaterdag enorm veel trek in Grieks dus maakte ik deze schotel klaar. Eigenlijk horen er nog losse citroenen bij maar die waren we vergeten te kopen. Hier vind je een snelle variatie op dit recept.


Zondagmorgen lag Bo helemaal uitgeteld op de bank op Sam z'n plaid. Ik dekte hem even toe haha!


Mijn nagels gelakt met een minilakje van OPI. Even mijn nieuwe nagellak testen!


Ahhhh! Zondagmorgen werd Sam wakker met allemaal rode vlekjes op zijn romp. Hij voelde zich ook overduidelijk niet lekker en wilde alleen maar bij me zitten en knuffelen. Hier kun je lezen hoe het verder verliep.


Ik presenteer jullie mijn favoriete smoothie aller tijden! Een hele simpele doch zeer smakelijke variant van amandelmelk met aardbeien. Zo lekker!


En als je ziekjes bent, is de beste remedie slapen. Punt!


Terwijl ik om maandagmorgen de huisarts belde om een afspraak te maken voor Sam, checkte zoontjelief even wat er allemaal achter de bank te vinden was. Deze week is het namelijk een dikke hit om van alles achter de bank te gooien. Toen ik ophing kon ik een schoentje, twee afstandbedieningen en een rietjesbeker erachter vandaan vissen. 


Nadat we bij de dokter waren geweest, gingen we nog even langs de supermarkt. Aangezien meneer geen honger had, kocht ik wat lekkere dingen in de hoop dat hij toch wat wilde eten. Een eierkoek ging er gelukkig wel in. En kijk die zielige oogjes ook. Hij was echt bleek die dag. Hij had trouwens de 6e ziekte. 


Nog even een blokje om nadat we bij de supermarkt waren geweest. Dit is een parkje in Leusden. Prachtig herfstplaatje!


En de zon scheen maandag! Zalig!


Ik was zóóó moe maandag dat ik besloot om 's middags maar even met Sam mee te slapen. Al dat gespook had er aardig ingehakt. 


Deze foto is niet helemaal scherp maar ik wilde hem toch graag delen omdat ik het zo lief vond hoe Sam zijn knuffel hapjes croissant voerde. 


Een supersnelle maaltijd! Gnocchi met broccoli, gehakt en Parmezaan. 


Schattig om te zien hoe Sam altijd met zijn knuffels speelt. Ik heb zelf nooit veel met knuffels gehad maar hij vind ze geweldig. Hij heeft er inmiddels een hele lading. Hij kroelt ze echt helemaal plat haha!


Dinsdagmorgen liet ik de loodgieter even uit. Ik zette Sam op zijn kamer en toen ik een paar minuten terugkwam trof ik hem zo aan. Even vergeten dat hij tegenwoordig lades kan openen. (En leeghalen, pfff...)


Onze knuffelkater!


Woensdagmorgen trotseerden we de regen om de schaapjes te voorzien van oud brood. Wat een kloteweer zeg!


Op Instagram werd me gevraagd wat ik die dag droeg. Dat was een hele simpele outfit bestaande uit een zwarte tregging van Miss Etam, een zwarte tanktop van H&M en een vest van Miss Etam dat mijn moeder de week daarvoor voor me had gekocht. (Ik heb een hele lieve mama!) Oh ja, en laarzen van Dolcis.


Mijn nagels weer gelakt. Dit keer met een oud grijs lakje van Maybelline genaamd Gris Couture met daaroverheenveen matte topcoat van Bourjois. 


Ik ben echt een huishoudelijke ramp maar besloot toch om de koelkast eens schoon te maken. Wat een klus zeg! Ik moest mijn moeder en vriend bellen om te vragen hoe het moest maar I did it! Dit was het eindresultaat! Zijn jullie niet trots op mij?


Arghhh! Vanaf begin oktober probeer ik Sam duidelijk te maken dat hij met zijn tengels van deze lamp in de vensterbank af moet blijven. Met als resultaat dat hij die lamp dinsdag gewoon even uit de vensterbank pakte. Daar zit je dan met je goede gedrag. Fijn!


Wat is hij nog maar klein hè, als je hem zo ziet liggen. Smelt!


Goodmorning! Eerst even wat drinken hoor mensen!


Verse sinaasappelsap met frambozen is altijd een goed begin van de dag. Vitaminenbommetje!


Sleeping beauty!


Zie hier mijn kleine boodschappenhulpje haha! Altijd als ik boodschappen ga doen, geef ik Sam op de terugweg iets in zijn handen. Kan hij alvast een beetje oefenen met sjouwen. De fles Cola is favoriet trouwens.


Vers geshopte rompers en een pyjama van Pluk van de Petteflat. Ik zag ze in de folder van de Kruidvat en gelukkig waren ze nog niet uitverkocht. Jippie! 


Voor het eerst in maanden weer eens een blokje om met Sam in de draagzak. Sam vindt het hartstikke gezellig maar Jezus, wat is dat toch zwaar! 


Tot slot een experimentje in de keuken. Ik maakte pakketjes van bladerdeeg met ham, portobello, mozzarella, knoflook en cayennepeper. Ik vond het erg geslaagd! Misschien dat ik binnenkort eens een quiche maak met een soortgelijke vulling. 

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

19 opmerkingen:

  1. Erg leuke foto's! Ik had ze op Instagram al voorbij zien komen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb weer erg moeten lachen om bepaalde foto's.. haha Sam die de hele lade kast leeg haalt :P
    En leuk die nagellakjes! Zelf heb ik hele slechte nagels, moet ze beter gaan verzorgen dan kan ik ook weer nagellak op!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, Sam is echt een boef! Iedere keer weer verzint hij van alles. En weet je, stiekem moet ik er echt heel hard om lachen.

      Verwijderen
  3. Haha, die Sam is wel een bengel, die foto dat ie achter de bank aan het loeren is, hilarisch!
    Over die draagzak: heb je een Babybjorn? Die zijn niet echt ergonomisch verantwoord maar ook voor jou niet prettig, wat je al zegt: het wordt snel zwaar. Als je dragen wel fijn vind, kun je misschien eens kijken naar een voorgevormde doek. Ik heb zelf een Storchenwiege Babycarrier, hoef je niet ingewikkeld te knopen ofzo. Erg fijn ding!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb een draagzak van Stokke en een ook doek om te knopen. Geen babybjorn dus. Ik vind dragen best gezellig maar inmiddels heb ik me erbij neergelgd dat ik gewoon geen dragende mama ben. Als jong baby'tje heb ik Sam wel veel in de doek gehad maar ik vind het knopen echt verschrikkelijk. Ook vind Sam de doek niet fijn. (De laatste keer dat ik hem heb gebruikt was in in januari, oeps!) Aangezien hij bijna loopt, ga ik het dragen maar een nieuwe kans geven met een broertje of zusje van Sam in de toekomst. Ga je tip wel even onthouden.

      Verwijderen
  4. Leuke foto´s! Hopelijk is Sam snel weer de oude!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij voelt zich inmiddels weer een stuk beter gelukkig!

      Verwijderen
  5. Ooh wat is Sam toch een boef! Hopelijk voelt hij zich nu wat beter..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ohh dat vest is echt geweldig! Staat je goed. En wat een lieve fotootjes van Sam hihi. Die nagellakjes van mij vind ik ook wel eens in de was haha, hilarisch!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een heerlijke diary. Ik lig dubbel bij ongeveer alle foto's van Sam. Het is echt een boefje, maar dat maakt het leven spannend natuurlijk;). Fijn om de kast na 2 minuten opnieuw in te ruimen, Sam heeft vast veel plezier beleefd aan het leeghalen, schrale troost, haha. Hoop dat de ziektes jullie huis hebben verlaten en komende week weer een heerlijke fitte week wordt!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. leuke foto's en Sam lijkt me echt een klein boefje haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een week, meid! Maar goed dat je nagellakjes had :):) LOL

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Blijft leuk de foto's van Sam! Instagram onze uitvinding dat we zo vlakbij elkaar wonen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat weer een hoop leuke foto's van je mannetje zeg! Hij wordt wel steeds ondeugender joh! Ach, wat pit moet er ook in zitten, toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Yay leuk overzichtje. Ik ben fan van je IG! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Blijft leuk, dit overzicht. Veel foto's van je kleintje weer, erg leuk. Die met die lamp is stiekem wel hilarisch hoor ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...