zaterdag 2 november 2013

Instagram diary #1

Sinds kort ben ik te vinden op het altijd gezellige Instagram. Vandaag laat ik jullie de foto's zien die ik deze week maakte met deze app. Bereid je voor op een shitload aan foto's. In al mijn enthousiasme heb ik namelijk flink wat afgeklikt met mijn telefoon de afgelopen dagen. Ik noem het een diary maar dat is het eigenlijk niet. Ik heb namelijk wel meer ondernomen dan op de foto's te zien is. 
Na het bekijken van dit overzicht viel me op dat ik voornamelijk foto's maak van een slapende Sam (dan ligt hij zo lekker stil haha!) en van eten. De twee belangrijkste dingen in mijn leven blijkbaar. Kijken jullie mee naar mijn onzinfoto's van de laatste week van oktober? Daar gaan we...


Mijn allereerste foto op Instagram! Een wazige foto van een snurkende Sam bovenop zijn moeder. Na de avondvoeding valt hij meestal bij me in slaap. Na een paar minuten leg ik hem dan in zijn ledikant. 


Een ontbijtje van Griekse yoghurt met All Bran en warme frambozen. Lekker hoor!


Ik ben nog steeds geobsedeerd door mijn contactgrill. Ik maakte er vrijdagmiddag panini's mee met ham, groene pesto en mozzarella. 


Van Kruidvat ontving ik een pakket verzorgingsproducten om te reviewen voor mijn site. Het eerstje blogje staat inmiddels online. Klik hier om mijn review over de Hair Repair Oil van Kruidvat te lezen.


Dit weekend gingen we even naar buiten met Sam zodat hij op het woonerf kon racen met zijn loopauto. Wat een snuitje hè! Awwwwhhhh...


Ook experimenteerde ik in de keuken met zalm uit de oven. Deze variant met schijfjes citroen en peterselie is supersimpel en erg lekker.


Ontbijten met zoonlief. Deze blik betekent: rot op met die telefoon mama, ik kijk Zandkasteel!


Op zaterdag brachten we een bezoekje aan vrienden Douwe en Ilona. Sam was helemaal in love met hun knuffelbare poef. Ook hadden ze een flinke bak speelgoed staan. Geslaagd bezoekje dus!


Douwe en Ilona wonen in de buurt van Arnhem dus nadat we op visite waren geweest, besloten we daar te lunchen op een terrasje. Eind oktober buiten eten, what a joy!


We hadden nog een stel rijpe peren en aardbeien die op moesten. Ik sneed al het fruit in stukjes zodat we het met z'n drietjes konden weg happen.


Close-upje van mijn kleine held. Oh wat houd ik van dit mannetje!


Zondagmorgen zat ik opgescheept met een chagrijnig Sammetje. Fijn hoor, wintertijd en doorkomende tandjes. 


Ik maakte breakfastpanini's met ham, oude kaas en gebakken eieren. Erg lekker maar wel een beetje machtig. Ik heb de halve dag geen honger meer gehad haha!


Douchje pakken met mijn mini. Je kunt hier de blog lezen die ik daarover schreef.


En toen was het weer tijd voor een dutje. 's Middags gingen we op bezoek bij mijn zwager en schoonzus en dan is het wel zo prettig om een uitgeslapen kind mee te nemen.


Sems in een mandje. Het maakt haar echt geen zak uit dat ze bovenop een lading speelgoed ligt.


Het eerste wat Sam doet als hij 's morgens beneden komt, is het opgeruimde speelgoed door de woonkamer verspreiden. Een goed begin is het halve werk!


Beware! Tiet in beeld haha! Ik geef nog steeds borstvoeding en dit vind ik zo'n mooie foto. Ik zette Sam maandagmorgen onder de douche na een kakexplosie en nadien kroop hij in enkel een pamper tegen me aan om te drinken. Lief!


Een ongeneerde selfie! Hi, this is me...


Een pitstop bij Bakker Bart. Tijdens het boodschappen doen, kreeg Sam last van de hongerklop. En wat doe je dan, juist, je scoort eten! En cola...


Tijdens de storm van maandag moesten wij toch echt de deur uit. Jezus, wat waaide het hard. Als ware stormchasers trotseerden wij dit natuurgeweld.


Batman deed even een tukkie. Gut, wat is hij nog klein zo...


Zelfgemaakte guacemole is zoveel lekkerder dan de variant uit een potje. En niet onbelangrijk, heel simpel te bereiden. Misschien dat ik binnenkort een receptje plaats.


Onze achtertuin na de storm. Hmmm, er zijn opeens wel heel veel blaadjes van de bomen en de klimop... 


Achter de kast op Sam's kamer hebben we een ongebruikte televisiekabel weg gemoffeld. Drie keer raden wie die er weer achter vandaan viste. Fijn hoor jongen, zucht! Dit doet hij nu natuurlijk de godganse dag!


Met dit gure herfstweer was het wel weer tijd om mijn Timberlands uit de kast te toveren. Hocus Pocus Pilates Pas, ik zou willen dat het weer voorjaar was!


Mijn grote vriend de postbode stond voor de deur om mijn H&M bestelling te bezorgen. Sam besloot al op zijn nieuwe kussens te gaan loungen, nog voordat we ze hadden uitgepakt. Lekker ding!


's Middags werd meneer toch gevloerd door de inentingen van die morgen. Ik heb hem met een zetpil en een flinke slok melk afgevoerd richting zijn bedje. Arm schaap!


's Avonds besloot ik een masker te proberen uit het pakket dat ik van de Kruidvat ontving. Heerlijk even tijd voor mezelf, moet ik vaker doen...


Dit smoeltje maakt toch een hoop goed na een roerige nacht. Even een slokje water drinken uit zijn rietjesbeker!


Beetje klimmen, beetje klauteren, beetje zooi maken... That's how we roll!


Het uitzicht vanaf het bruggetje naast ons huis. De herfst heeft ook echt zijn intrede gedaan in Leusden. Er valt niet meer aan te ontkomen!


Sam was woensdag nog steeds niet helemaal fit. Ver voor bedtijd viel hij naast me op de bank in slaap. Met zijn schoenen nog aan, gut...


Om Sam een beetje op te vrolijken, kreeg hij een feestmaal van poffertjes met poedersuiker en warme bosvruchten. 


Sam wil graag zelf met een lepel eten. Tja, be my guest! Ik lig iedere dag weer in een deuk na zijn dappere pogingen. Oefening baart kunst zullen we maar zeggen...


Als 15 jaar lang hars ik om de drie weken mijn bovenlip. En toch moet ik ieder keer weer moed verzamelen voor dit klusje. Het blijft pijnlijk, au!


Wat is hij zoet met zijn boekje, dacht ik nog...


Om hem twee minuten later zo aan te treffen... We zitten in de ik-vreet-enkel-nog-papier-fase, heel fijn! Ben benieuwd wanneer hij ontdekt dat er beslist smakelijkere dingen zijn. Voedsel bijvoorbeeld!


Donderdag kwam mijn moeder op visite en zij wil altijd een bezoekje brengen aan de Miss Etam outlet bij ons aan de overkant. Hier zaten Sam en ik outfits te keuren bij de pashokjes. Laat dat maar aan ons over!


Ook de Bakker Bart is vaste prik bij een bezoekje van oma. Ze hebben nu maïsbroodjes, lekker man!


Deze schattige kaplaarsjes met sterren werden donderdagmiddag bezorgd. Ik kreeg ze van de webshop Fashionbootz. Volgende week volgt hier nog een review over op le blog. Ik vind ze zo leuk!


Dit is mijn favoriete maaltijd van het moment. Gergilde tonijnsteak met tomatensalsa en een frisse salade. We aten er trouwens ook nog gebakken aardappeltjes bij maar die vond ik niet spannend genoeg voor een foto haha!


Altijd als het tijd is om naar bed te gaan, gaat Sam heel lief zitten spelen. Het lijkt wel alsof hij het aanvoelt ofzo... Wel aandoenlijk om te zien hoe hij op zijn knietjes met zijn garage zit te prutsen. 

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

29 opmerkingen:

  1. Geweldig, zo'n chaos aan verschillende foto's! Ik heb je nu ook live gezien, toen ik klikte op je shoplog hihi! En... zag ik je echte naam nou op je flesje cola staan? X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee dat is niet mijn echte naam. Wel de eerste 3 letters trouwens :-)

      Verwijderen
  2. Dat zijn een flinke hoop foto's :) Zo'n momentje voor jezelf, met een maskertje... wat goed! Ik zou dat er ook wat vaker tussen moeten gooien. (En je ventje is om op te vreten...)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ahhh thanks meid! Ik doe dat ook te weinig, maar als ik dan weer eens een masker op mijn gezicht doe, denk ik steeds: dat moet ik vaker doen!

      Verwijderen
  3. Nice pics weer! Sam wordt echt al een hele bink, zeg!! En jullie eten erg lekker zo te zien:)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ooh ik hou zo van dit soort blogjes..
    Heerlijk om een kijkje te nemen in jullie leventje en wat is Sam toch een schatje he!
    Handig trouwens ook zo'n pakketje die je mag uitproberen van de kruidvat ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ahhh dankjewel! Dat is zeker handig, ik heb al allemaal fijn producten ontdekt!

      Verwijderen
  5. Ik kom bij je eten! En als je dat blauwogige ventje niet meer wil neem ik hem ook wel van je over :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De foto's kende ik al van Instagram natuurlijk maar ff serieus he: Sam zit dus te spelen in de box!! :) Heeft Olivia hem toch nog iets geleerd ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een hoop fijne foto's :) Ik maak niet zoveel foto's met Instagram. Jammer, want ik zou er wel meer willen maken. Maar ik vergeet het steeds.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze lading foto's komt cast doordat ik pas sinds kort op Instagram zit. Ik ben nog helemaal enthousiast ;-)

      Verwijderen
  8. Leuke diary! En wat een heerlijk eten allemaal:)

    xx Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk inkijkje in je leven :-)
    En echt een schatje die kleine!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik volgende jou nog helemaal niet via Instagram! Maar nu wel ! Mijn naam op instagram is : thebeautyblondie

    Liefs, Natiza
    Blijft vooral door bloggen! (:

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat ben ik wel van plan! Ik ga je even opzoeken op Instagram!

      Verwijderen
  11. Ah echt leuk om te zien:) Wat een schatje is die kleine!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. panini's zijn zo lekker! en wat heeft Sam een mooie ogen <3

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De meesten had ik op Instagram wel al voorbij zien komen maar nu met het verhaal erachter, is het nog leuker! Ik krijg alleen wel spontaan zin in panini's en dat terwijl we niet zo'n grill hebben, misschien toch maar eens naar kijken...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind zo'n grill echt ideaal! Ik kreeg hem voor Valentijsdag en ik gebruik hem echt heel vaak. Misscchien dat het ook wel lukt in een grillpan en dan de broodjes aanduwen met een deksel.

      Verwijderen
  14. Echt leuk dat je nu ook op instagram zit. Fijne foto's, de meeste had ik al gezien maar leuk om nog een keer terug te kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ahw wat een cutey pie picrutes! En dat pakje van Sam met die wolkes is heel lief. Ik vind het trouwens heel tof dat je op Instagram zit! Ik ben er zelf niet zo vaak, wel jammer, zon leuk medium!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik voel me helemaal hip nu hoor haha! Het is inderdaad een leuk medium. Heb er weer een verslaving bij ;-)

      Verwijderen
  16. Wat een hoop leuke foto's! Zulke blogs zijn altijd leuk om te lezen. Vind ze nu ook een stuk leuker sinds ik zelf foto's plaats, haha.

    Kijk uit naar de volgende aflevering!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind jouw China-diary ook echt heel tof! Fijn om te horen dat je mijn diary leuk vindt om te bekijken. Volgende week plaats ik als het goed is weer wat foto's :-)

      Verwijderen
  17. Leuk, ik volg jou nu ook op Instagram. Toffe aanvulling op je blog en je hebt leuke foto's. Wel verslavend he, foto maken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. De Batmanfoto! <3 Ik ga je volgen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...