vrijdag 1 maart 2013

Revlon # 028 MintedMijn fascinatie voor nagellak is nog niet overgewaaid. Ik ben op dit moment volop aan het experimenteren en proberen. Inmiddels ben ik erachter gekomen dat het knap lastig is om bepaalde nagellakken een beetje fatsoenlijk op je tengels te krijgen. Een lakje dat tot die categorie behoort is de kleur Minted van Revlon.
Het is een prachtige nagellak maar de substantie is nogal dun. Hierdoor druipt de lak een beetje over je nagel heen. Daarnaast is het moeilijk om de nagellak netjes aan te brengen doordat het kwastje zo groot is. Ik heb vrij kleine nagels en het is moeilijk om geen stukjes huid te raken.
De eerste keer dat ik mijn nagels ging lakken met deze kleur werd het heel lelijk. Ik heb de hele handel weer verwijderd met remover en ben opnieuw begonnen. Het resultaat zien jullie op de foto. Niet perfect maar voor mijn doen best wel netjes.
Ik ben echt verliefd op dit kleurtje. Een paar jaar geleden kocht ik een soortgelijke lak van Herôme en die heeft vervolgens iedere zomer op mijn teennagels gezeten. Ook op mijn handen vind ik deze kleur erg mooi. Als ik het aanbrengen van deze nagellak een beetje onder de knie krijg, dan is deze kleur niet van mijn vingers af te rammen aankomend voorjaar.

Volgende week beantwoord ik de vragen die me gesteld zijn naar aanleiding van mijn Ask me anything-blogje. Mocht je me nog vragen willen stellen, laat ze dan hier achter.

8 opmerkingen:

 1. Mooie kleur inderdaad, jammer dat de kwaliteit niet zo goed is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Al deze tinten zijn lastig. De ene te dun de andere pakt na 3 keer nog niet goed. Maar gaaf is hij zeker

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt zonde dat het zo lastig lakken is hè.

   Verwijderen
 3. Mint blijft een mooie kleur, doet mij aan de lente denken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur! Knap dat je zoveel geduld hebt. Als het bij mij al zo dunnetjes was, had ik het er alweer afgehaald, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben zelf helemaal weg van mint, zo leuk! En ben benieuwd naar de antwoorden op jke vragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze kleur vind ik erg mooi! Lekker fris en doet me denken aan de zomer (perfect dus). Ik zie dat je een Ask me anything had.. misschien ben ik te laat, maar denk toch nog even na over een vraag!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...