maandag 18 maart 2013

I am still alive!

De griepgolf heeft mij helaas niet overgeslagen. Zo langzamerhand gaat het wel iets beter maar ik voel me nog bij lang en na niet goed. De koorts en de keelpijn zijn inmiddels verdwenen maar al het snot, het gerochel en de hoofd- en oorpijn nog niet helaas. Mijn nachtkastje ziet er ondertussen uit als een apotheek. Ik vrees dat er niets anders op zit dan uitzieken.
Wat ook niet echt bijdraagt aan de feestvreugde hier in huis, is het feit dat tand nummertje drie en nummertje vier op punt van doorbreken staan bij Sam. Het arme kereltje is compleet van de leg. Erg zielig! Gisterenavond spuugde hij van pure ellende zijn avondeten en toetje uit. Ik schrok me kapot en vond het best wel eng om te zien. Het kwam zelfs door zijn neusje naar buiten. Hij snapte er helemaal niets van en was er enorm overstuur van. Het duurde zeker een uur voordat hij weer gekalmeerd was en de ravage was opgeruimd.
Ik vind mezelf alleen ook best zielig omdat Sam nogal veel huilt. Heel hard in mijn zere oren. Gelukkig kwamen mijn schoonouders vorige week langs om hem een beetje te entertainen. Wanneer je zelf niet lekker bent, kun je echt een stuk minder hebben, ben ik achter. Voel me nogal machteloos daardoor want Sam wil nu juist vooral bij zijn moeder zijn.
De vorige keer dat er tandjes in aantocht waren bij Sam was hij ook niet zo gezellig maar was het ergste leed geleden toen ze eenmaal door waren. Hopelijk is dat nu weer het geval alhoewel hij er nu wel meer last van lijkt te hebben. Deze keer gaat het om zijn twee voortanden. Je ziet ze aan de voorkant duidelijk zitten. Bij de linkertand voel ik al een puntje dus er lijkt schot in te zitten.
Vandaag doen we maar rustig aan. Ik geef hem vooral veel borstvoeding en af en toe een paar hapjes vast voedsel. Hij lijkt niet veel honger te hebben maar dat lijkt me na gisteren niet meer dan logisch. We zijn allebei een beetje uit ons doen. Aan het einde van de middag komt mijn vriend uit zijn werk en kan ik lekker even relaxen. Morgen komen mijn schoonouders om te helpen opruimen en schoonmaken want dat is er ook een beetje bij ingeschoten deze week. Hoop dat alles snel weer normaal is!

13 opmerkingen:

 1. Ach jee, wat balen dat je ook zo ziek bent geweest. Komt nooit gelegen, maar in combi met een baby die uit z'n doen is is het helemaal rot. Ik hoop dat je jezelf de kans kunt geven om uit te zieken, het is een heftige griep dit keer, heeft bij mij ook even geduurd eer ik er weer bovenop was. Beterschap en sterkte met Sam, hopelijk is hij gauw weer zijn blije zelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aww meis, that sucks big time :( Ik hoop dat je je weer heel snel heel veel beter voelt en Sam ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een rotvirus.. Ik ben nog steeds doof dikke week en kuur later..

  Niks aan om als mama ziek te zijn. Helemaal als je ukkie je dan ook nog juist nodig heeft.

  Hier is het altijd waneer het tandjes tijd is borstvoeding en amper wat meer. Hij wil gewoon niet zal ook wel pijn doen.

  Beterschap meid!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hier ook! Niet meer dan logisch als ik dat tandvlees bekijk, lijkt me niet lekker eten :-(

   Verwijderen
 4. Vervelend dat jij ziek bent en je kind zeurderig. Hoop dat je snel weer beter bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O jeetje, jij ook al. Hier in huis is ook iedereen goed ziek geweest. Koorts, zesde ziekte, gevolgd door waterpokken en buikgriep. Ach, hebben we het maar weer gehad. Ik heb gelukkig alles overgeslagen. Even afkloppen. Beterschap nog even lieverd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Klinkt ook erg naar allemaal. Laat die lente maar snel komen!

   Verwijderen
 6. Vervelend hoor, zo ziek zijn. :(
  Hier werkt Chamodent van VSM trouwens heel goed bij doorkomende tandjes.
  Beterschap voor allebei!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En zo komt alles ineens tegelijk. Beterschap!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh heeeel veel beterschap gewenst en hoop dat sam snel weer in zn hum is ivm met zn tandjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Balen, bah! Als je ziek bent kun je inderdaad minder hebben. Hoop dat je inmiddels weer een stuk fitter bent en dat Sam minder last krijgt van doorkomende tandjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah de griep is zo stom! Ik ben gelukkig overgeslagen, klopt snel op een stuk hout*.

  Ahh en zielig dat zijn tandjes doorkomen (althans voor de pijntjes).
  XX

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...