zaterdag 23 maart 2013

1 jaar bloggen

Opeens realiseerde ik me dat mijn blog vandaag alweer een jaar bestaat. Ik herinner me nog als de dag van gisteren dat ik naar de site van blogger ging en mijn blog aanmaakte. De hele middag en avond heb ik zitten prutsen achter mijn laptop om alles in te stellen. Ik was direct verkocht!
Wat is er veel gebeurd in het afgelopen jaar. Ik was zo'n 14 weken zwanger toen ik mijn blog aanmaakte en inmiddels heb ik een zoontje van bijna 7 maanden. Ondanks dat ik hier al vele malen heb geroepen dat de tijd zo snel gaat, lijkt het een eeuwigheid geleden dat ik mijn eerste blogje hier typte.
Ik heb geschreven over de hoogtepunten en over de dieptepunten die ik heb ervaren dit jaar. Ik vind het bijzonder dat ik mijn zwangerschap grotendeels heb vastgelegd op mijn blog. Soms lees ik die posts over het eerste deel van mijn zwangerschap terug. Zo onbevangen en vol nieuwsgierigheid naar mijn baby! Als ik toen had geweten wat me nog allemaal te wachten stond, damn! Ik vind het mooi dat ik het proces van hoe ik een moeder werd heb gedeeld op mijn blog. Bij heel veel blogjes weet ik me nog te herinneren waar ik ze schreef en hoe ik me voelde. Ik zie mezelf zo voor me zitten met mijn dikke buik achter m'n laptop die inmiddels ter ziele is.
Ik heb periodes gehad dat ik het allemaal niet meer trok. Dat het te zwaar of te confronterend was om te bloggen. Gelukkig heb ik steeds mezelf herpakt en ben ik toch weer gaan posten. God, wat ben ik daar blij mee want na dit jaar kan ik zeggen dat bloggen inmiddels een deel van mijn leven is geworden. Vol goede moed ga ik dus op naar mijn volgende jubileum.

18 opmerkingen:

 1. Dat is het mooie aan n blog hè. Dat je ziet hoe je veranderd en je herringen blijft houden! Wij 'volgen' elkaar nu ook n jaar denk ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Herinneringen haha (op mobiel typen werkt niet zo goed). Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een berg comments haha! Wij volgen elkaar denk ik inmiddels ook al bijna een jaar. Gaat snel hè?

   Verwijderen
 3. Het lijkt mij inderdaad mooi om het proces van mama worden terug te kunnen lezen op jouw eigen blog. Gefeliciteerd! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met het één-jarig bestaan van je blog! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend leuk, een jaar alweer. En als ik dit zo lees inderdaad heel veel gebeurd! Ik kende je blog nog niet, ik kwam hier via via en ben vol plezier je blogjes aan het terug lezen dus op naar je volgende jaar ;-)!

  Als je het leuk vind, ik hou vandaag een linkparty op mijn blog. Dit houdt in dat je reclame mag maken voor je 3 leukste artikelen van afgelopen week, inclusief een foto en een link naar jouw blog!! Super leuk toch:)! Zou het leuk vinden als je mee zou doen!

  Liefs van Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je mijn blogjes aan het teruglezen bent. Ik ga eens een kijkje nemen op je blog.

   Verwijderen
 6. Proficiat met je eerste verjaardag. Ik lees je graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dan volg ik je ook alweer bijna een jaar. Jeetje gaat snel zeg! Op naar het tweede jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een jaar alweer!? De tijd vliegt... ongelofelijk. Nu heb je een heerlijk ventje thuis. Kan me voorstellen dat je, je buik soms mist. Toen kon je het nog beschermen en was het 'echt' bij je. Leuk om te zien wat er allemaal gebeurt in een jaar... daarom is bloggen zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De tijd gaat inderdaad zooo snel! Wel heel leuk om al je blogjes terug te kunnen lezen he? Ik kijk uit naar weer een jaar blog posts van je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hieperdepiep hoera, een beetje te laat, maar alsnog gefeliciteerd!

  Fijn he om zo af en toe even dingen terug te lezen en gevoelens te hebben van 'dat wil ik nog wel een keer meemaken' tot 'dat nooit meer'!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi om zo terug te kunnen kijken naar deze belangrijke periode in je leven. Veel blogplezier voor 't komende jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik heb het gevoel je al veel langer blogt! op naar jaar 2!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...