zaterdag 9 maart 2013

Bestelling Musjes.com
We hebben een paar drukke dagen hier achter de rug, maar ik heb wel tijd gevonden om een kleine order te plaatsen bij Musjes.com. Ja ja, het gaat lekker hier op shopgebied! Terecht overigens, want die kleine man van mij groeit overal uit. Het ene na het andere kledingstuk in maatje 68 wordt te klein. Ik heb inmiddels al vier plastic opbergboxen vol met babykleding verzameld in een half jaar tijd. Echt te erg voor woorden. Helaas is inmiddels het tijdperk aangebroken dat we geen gekregen kleertjes van de kraamvisite meer op voorraad hebben. Enerzijds jammer omdat we alles zelf moeten aanschaffen maar anderzijds is het ook leuk om dingen in je eigen smaak uit te kiezen. 
Al een poosje was ik verliefd op de leuke pakjes van het zoontje van Sharmayne van My Daily Things. Onlangs kwam ik erachter dat ze die dingen kocht bij Musjes.com. Tja, die webwinkel bleek slechts een paar muisklikken buiten mijn bereik te liggen. Wat een geweldig aanbod is er op die site te vinden. Musjes.com is vooral een aanrader als je van boxpakjes houdt. Toevallig ben ik een liefhebber daarvan. Het zit zo lekker voor die kleintjes en het staat zo baby-baby. Sam draagt dit soort pakjes ook vaak als pyjama trouwens. Het lijkt me fijn voor een baby dat hij niet altijd iets aanhoeft wat om zijn buikje knelt. Een ander voordeel ervan vind ik dat het probleem van oprkuipende shirtjes in één klap is opgelost. Ik weet dat er veel mensen zijn die dit soort kleding niets vinden voor hun kind maar goed, die leuke pakjes op Musjes.com zijn echt niet te weerstaan hoor. 
Ik mocht van mezelf twee dingen bestellen omdat het anders een dure grap zou worden. Na wat rondsurfen werd ik al snel verliefd op een blauw pakje met haaitjes van Maxomorra en een pakje met panda's van Floppy Buddha. Toen ik bij de voorradige maten ging kijken, kwam ik erachter dat ik maatje 74/80 voor Sam moest bestellen. Man, dat is nog eens andere koek dan maat 50! Natuurlijk zullen deze pakjes nog wat ruim zitten maar een maat kleiner was echt geen optie. Ik kan niet wachten om Sam in zijn nieuwe outfits te hijsen dus ik hoop dat mijn bestelling snel binnen is.  

9 opmerkingen:

 1. Ik heb die pakjes altijd verschrikkelijk gevonden. Begreep daar het gemak niet van. Wat een crime met verschonen, al die knoopjes en dat gepriegel met een beentje erdoor. Nee, geprobeerd maar die pakjes waren niets voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hah alleen al die naam: musjes. Heel cute! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vooral die met de haaien vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja joh, erg hè dat je zoveel kleertjes hebt in maar een haf jaar! Ik heb gisteren alle maat 50 t/m 62 opgeborgen. Ze past nog net in 68... en ik heb ook wat maxomorra pakjes. Ze zijn zoooo leuk :) Ze vallen trouwens wel ruim, maar dan doe je er extra lang mee :) (Niet gek voor die prijs!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die pakjes zijn inderdaad duur maar wel erg leuk. Wij gaan ook richting maatje 74 alweer.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...