zaterdag 30 maart 2013

Sam in bewegingNa heel wat geklooi en gerommel ben ik er dan eindelijk in geslaagd om de beloofde filmpjes van Sam op mijn blog te plaatsen. Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad maar het geeft me een enorm goed gevoel dat ik het zelf heb gefikst. Beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen.
Deze filmpjes heb ik de afgelopen maand gemaakt met mijn telefoon. Ik maak altijd erg veel foto's van Sam en ook filmen we hem regelmatig met de camera. Toch vind ik het ook erg leuk om hem zo nu en dan even snel te filmen met mijn Iphone. Bewegende beelden zijn toch heel anders dan foto's. Ik maak graag filmpjes omdat ik dan kan vastleggen hoe hij beweegt en welke geluidjes hij maakt. Vooral dat babygepruttel vind ik zo lief om te horen! Ik wil me dat voor altijd blijven herinneren. Op de één of andere manier ben ik bang dat ik me straks niet meer voor geest kan halen hoe Sam was als baby. Zodoende schiet aan de lopende band foto's van mijn kleine vent en film ik hem wekelijks.
In een column van Heleen van Royen las ik dat zij precies hetzelfde deed bij haar zoon. Haar zoon heet trouwens ook Sam, wat een toeval haha! Zij vertelde dat ze continu haar man opjutte om haar Sam op video vast te leggen. Vervolgens keek ze deze filmpjes terug met tranen in haar ogen terwijl haar zoon gewoon vrolijk naast haar zat te spelen. Niemand in haar omgeving snapte het. Nou Heleen, ik snap je volledig hoor! Ook ik kan tot tranen toe geroerd zijn bij het zien van een filpmje van mijn zoon van, pakweg, een week of drie daarvoor. 
Ik hoop dat jullie het leuk vinden om wat beeldmateriaal te zien van mijn kleine man. Op zich zijn deze filmpjes niet echt bijzonder voor een buitenstaander want heel veel actie zit er niet in. Maar goed, misschien weet kleine Sam toch een glimlach op jullie gezicht te toveren. Enjoy!

13 opmerkingen:

 1. Zo'n trotse mama. Vergeet ook niet 'live' van je zoon te genieten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke filmpjes. Wat heb je toch een heerlijk mannetje. Moest wel lachen om de laatste. Die giraffe waar ineens veel en hard geluid uit komt, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi wat leuk. En ja die giraffe met veel geluid ineens :P Wat een bewegelijk mannetje btw! XX Fijne Pasen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Hij zit nooit stil inderdaad :-)

   Verwijderen
 4. Wat een heerlijk beweeglijk kereltje! Leuke beelden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahhh echt een dotje is het hoor!
  Maar ik snap t ook wel hoor, heb dan wel geen kids maar ik ken mezelf en doe t nu al met mn konijn hahaha.. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend leuk & schattig om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah het is je gelukt, hoera! Heel erg leuk om Sam in beweging te zien, lief :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was een heel gedoe maar het is gelukt haha!

   Verwijderen
 8. Wat leuk zeg (ik zie dit nu pas)! Die van die ochtendgymnastiek: Olivia deed exact zo! Heleens dochter heet trouwens Olivia hihi.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...