donderdag 21 maart 2013

Mirror shots




Na anderhalve week in joggingbroeken en hoodies te hebben rond gelopen omdat ik ziek was, heb ik me vandaag weer fatsoenlijk aangekleed. Aangezien het al erg lang geleden is dat ik een outfit gedeeld heb op mijn blog, heb ik vanmorgen maar direct wat foto's gemaakt. Ik heb het gevoel dat ik weer een beetje mijn mojo heb terug gevonden op modegebied. Sinds de geboorte van Sam was ik het spoor een beetje bijster. Niets paste me me meer, ik deed niets anders dan borstvoeding geven en was de hele dag met mijn baby bezig. Kortom ik had helemaal geen tijd en zin om me met mijn kleding bezig te houden. Nu mijn leven in wat rustiger vaarwater is, trek ik niet meer het eerste het beste aan dat ik toevallig tegenkom.
Vandaag draag ik een zwarte skinny van de H&M, een zwart topje van Mama Licious en een bruine trui. Die trui kocht ik in december om te dragen met Kerst. Hij komt bij een klein boetiekje vandaan bij ons in het dorp dus ik heb geen idee van welk merk hij is. Verder draag ik mijn Uggs met een soort indianenprint. Die dingen draag ik al drie winters achter elkaar dus ze zijn niet zo mooi meer helaas. Toch blijven het mijn lievelingsschoenen en ben ik er niet uit te slaan.

7 opmerkingen:

  1. Mooie trui ook zeg!
    En uggs.. tsjah ik heb dat met mn replay boots. Die zijn kapot, maar wil ze niet weg doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke look! Vind de laarsjes leuk staan en je riem zo. Haha je mojo terugevonden, voelt fijn, of niet :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat je weer beter bent! Leuke outfit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Blij dat je weer beter bent. Ik loop ook dikwijls in jogging als ik mij niet goed voel of als ik bezig ben in huis, tot grote ergernis van de dochter. Maar ik moet toegeven, de outfit die je aan hebt staat je heel goed, beter dan een jogging :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je ziet er goed uit meis! Ik verlang stiekem ook naar mijn eigen lichaam en dan kan ik weer lekker shoppen :) liefs elise

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! Heel herkenbaar hoor, nog een paar weekjes :-)

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...